Mikä on paras paikka treffeille? 1. treffit

Mikä on paras paikka treffeille? Olet päässyt tutustumisessa siihen asteelle, että on aika tavata. Missä on parasta mielestäsi tavata ensimmäistä kertaa? Kahvila on helppo paikka treffeille, mutta jääkö sellaiset treffit mieleen? Mikä tekee treffeistä hyvän?

Olet päässyt tutustumisessa siihen asteelle, että on aika tavata. Missä on parasta mielestäsi tavata ensimmäistä kertaa?

Vastaa ja kerro alempana oma mielipiteesi / kokemuksesi 👇

Mikä on paras paikka treffeille?

Kun valmistaudut treffille, on hyvä ottaa myös oma turvallisuutesi huomioon. Tuskin mitään tapahtuu, mutta miksi ottaa riskiä? Järjestä ensimmäinen tapaaminen paikkaan, jossa on muitakin ihmisiä.

Kahvila on helppo paikka treffeille, mutta jääkö sellaiset treffit mieleen?

Tunnelmallinen ravintola on romanttisempi, mutta mitä jos sinulla on tiukka vaihe raha-asioissa? Suomessahan tapana on, että kumpikin maksaa oman osuutensa kuluista. Jos rahatilanne estää sinua menemästä treffeille, niin mikä ratkaisuksi?

Miten säilyttää tunnelmallinen ja muistettava hetki 1 treffeillä?

Mikä tekee sen tunnelman? Perhoset mahassa, huuma, kiinnostus vai mikä on sinulle tärkeintä.

On hyvä tietää mikä on itselle sopiva ja luonteva tapa treffata 1. kertaa. Sen jälkeen siitä voi keskustella toisen osapuolen kanssa ja miettiä yhteistä sopivaa treffipaikkaa. Tämäkin on osa tutustumista: Millaisella yhteisymmärryksellä ja toisen huomioimisella sovitte tapaamisen.

Kerro mikä sinulle sopii: Mikä on paras paikka treffeille?

Sinkkujen seuranhaku

Voit helposti tutustua muihin sinkkuihin tapahtumissa sekä Avec seuranhaussa. Tapahtumien kautta jatkotreffit ovat helpompia kun jo tunnet toisen entuudestaan. Avec taasen auttaa sinua hahmottamaan kuka olet ja mitä haluat avustavilla kysymyksillä. Jos haluat tutustua enemmän kuka olet ja mitä haluat, niin Sinkkumagneetti -verkkokurssi voisi olla tutustumisen arvoinen.

Kun etsit parisuhdetta, niin rehellisyys ja toisen kunnioitus ovat tärkeitä. Kohtele muita kuten haluat itseäsi kohdeltavan. Jokainen ansaitsee tulla kohdelluksi hyvin. Ole rehellinen ja ystävällinen. Jos romanssi ei ota sujuakseen, niin voit löytää ystävän. Tällä ystävällä voi olla ystävä, joka on sinulle se oikea.

Nähdään livenä ja/tai verkossa.

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki