10 syytä miksi deittailu on vaikeaa kun etsit jotain todellista

Miksi deittailu on vaikeaa kun etsit jotain jotain todellista? Onko meidän tarkoitus noudattaa jotain hyvin tarkkoja deittalusääntöjä?

Miksi deittailu on vaikeaa kun etsit jotain todellista?

Onko meidän tarkoitus noudattaa jotain hyvin tarkkoja deittalusääntöjä?

1. Seurustelu ei ole enää seurustelua.

Nyt se on Netflixin katselua, merkityksetöntä panemista ja hukattuja tilaisuuksia. Vaikka sinua pyydettäisiin virallisille treffeille, et tiedä sitä, koska sitä kutsutaan ”hengailuksi”, joka on Urban Dictionaryn epämääräisin sana. Se voi tarkoittaa, että he haluavat olla ystäviäsi, seurustella kanssasi tai vain panna sinua. Kukaan ei enää tiedä. Sinun täytyy vain arvata, mikä voisi sopia parhaiten ja toivoa, että olet oikeassa.

2. Kukaan ei halua seurustella vakavaksi kun on vielä nuori.

He haluavat meikata ala-asteella, harrastaa seksiä yläasteella ja muuttaa omaan asuntoon lukiossa. Avioliitto on ainoa asia, jota he eivät halua nuorena. He haluavat olla sinkkuja mahdollisimman pitkään pitääkseen vaihtoehtonsa avoimina. Jonkin vakavan asian etsiminen ei ole enää normi. Se on poikkeus.

Onneksi tämä vaihe on jo ohitettuna suurimmalla osalla lukijoista.

3. Emme ole rehellisiä mitä haluamme.

Voimme sanoa, että etsimme jotain vakavaa, mutta emme voi edetä liian pitkälle suhteessa. Jos paljastamme, että etsimme jotakuta, jonka kanssa voimme viettää loppuelämämme, pelotamme kaikki pois. He eivät halua kuulla sitä. He haluavat kuulla, että haluamme jotain puolivakavaa, joka voisi mahdollisesti muuttua vakavaksi, jos ”planeetat asettuvat oikeaan asentoon”.

miksi deittailu on vaikeaa
Miksi deittailu on vaikeaa?

4. Olemme skeptikkojen sukupolvi.

Puolet kaikista avioliitoista päättyy eroon. Useimmat suhteet epäonnistuvat. Rakkaus ei ole todellista. Meille annetaan masentavia tilastoja rakkaudesta, jotka työntävät meidät pois todellisista ihmissuhteista. Useimmat ihmiset pitävät mieluummin etäisyyttä rakkauteen kuin ottavat riskin, että heidän sydämensä särkyy. Siksi miehiä ja naisia ei ole niin paljon markkinoilla.

5. Liian monet ihmiset ovat teknologiapakkomielteisiä.

Voimme tavata jonkun Tinderissä. Voimme tekstata heille kuukausia. Voimme jopa SnapChatata kuvia vehkeistämme, eivätkä he silti pyydä meitä tapaamiseen, elleivät halua seurustella. He ovat liian tyytyväisiä teknologiaan. He nukahtavat mieluummin puhelimen kuin toisen ihmisen viereen.

10 syytä miksi deittailu on vaikeaa kun etsit jotain todellista 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
10 syytä miksi deittailu on vaikeaa kun etsit jotain todellista 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

6. Kaikkia on kusetettu ennenkin.

Kentällä on tarpeeksi kusipäitä kusettamaan koko väestöä. Se tarkoittaa, että melkein kaikilla tapaamillasi ihmisillä on jonkinlaista painolastia. He kaikki pelkäävät rakkautta, koska heitä on jo loukattu. Se on saattanut tapahtua vain kerran, mutta nyt he olettavat, että jokainen suhde päättyy samalla tavalla, joten he eivät edes yritä. Sen sijaan he tyytyvät merkityksettömään seksiin.

7. Meidän on ohjattu noudattaa hyvin tarkkoja sääntöjä.

Meidän ei pitäisi viestitellä puhelimella liikaa. Meidän ei pitäisi maata heidän kanssaan liian aikaisin. Meidän ei pitäisi vaikuttaa liian innokkailta.

Yritämme noudattaa tiettyjä deittisääntöjä, joten vaikka pitäisimme jostakusta, on mahdotonta antaa hänen tietää siitä. Yhteiskunnan ohjeet luovat rajoja, jotka estävät meitä etenemästä luonnollista tahtia ja kehittämästä jotain todellista.

Pimeät treffit
Miksi deittailu on vaikeaa kun etsit jotain todellista?

8. Elämä tykkää pelleillä kanssamme.

Ne ystävämme, joilla ei ole mitään halua mennä naimisiin tai muuttaa yhteen, löytävät elämänsä rakkauden ensimmäisenä. Niin maailma vain toimii. Se tykkää pelleillä kanssamme. Meidän on vain istuttava ja kestettävä, kunnes kohtalo päättää, että on meidän vuoromme.

9. Kusipäät tulevat tielle.

Valehtelijat sotkevat suunnitelmamme. Sanomme haluavamme jotain todellista, ja sitten joku mulkku ilmestyy paikalle pelaamaan pelejä. Kiinnymme heihin ja heistä tulee meille pakkomielle ja saammekin tietää, että he käyttivät meitä hyväkseen seksin tai omien huviensa ja leikkiensä vuoksi. Se oli täysin tuhlattua aikaa, jonka olisimme voineet viettää jonkun tosissaan olevan kanssa.

10. Emme voi hoputtaa asioita.

Kaikki ihmiset, jotka haluavat satunnaisia seurustelusuhteita, löytävät etsimänsä. Mutta meidän kaltaisemme ihmiset, jotka haluavat jotain vakavaa, joutuvat liian usein pelatuiksi. Emme voi kiirehtiä asioita. Emme voi pakottaa asioita. Meidän on mentävä ihmisten ilmoille ja tutustuttava ihmisiin, mutta samalla meidän on oltava kärsivällisiä. On mahdotonta sanoa, kuinka paljon meidän pitäisi nähdä vaivaa ja kuinka paljon meidän pitäisi jättää kohtalon varaan.

Kohtaa sinkkuja livenä tapahtumissa ja etsi seuraa ilmaisesta Avec seuranhausta.
Sinkkutapahtumat – Kohtaa sinkkuja livenä tapahtumissa ja etsi seuraa ilmaisesta, turvallisesta ja rajoituksettomasta Avec seuranhausta.

Artikkelin 10 syytä miksi deittailu on vaikeaa kun etsit jotain todellista on kirjoittanut Holly Riordan.

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki