20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen

Valitse elämänkumppanisi viisaasti. 20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen. Yksi miehen elämän tärkeimmistä päätöksistä on se nainen, jonka kanssa hän päättää viettää elämänsä.

Valitse elämänkumppanisi viisaasti.

20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen.

Yksi miehen elämän tärkeimmistä päätöksistä on se nainen, jonka kanssa hän päättää viettää elämänsä.

Kun kuitenkin selaat deitti- ja parisuhdeaiheisia artikkeleita, suurin osa niistä on kirjoitettu naisille, ei naisista. Tiedän tämän… koska olen kirjoittanut tuhansia artikkeleita vuosien varrella.

Tämän seurauksena saan usein kysymyksiä, jotka menevät jotakuinkin näin:

”Hei, voisitko kirjoittaa samanlaisen artikkelin naisten ominaisuuksista?”.

”Eikö tämän pitäisi mennä molempiin suuntiin?”

”Entä mitä miehet haluavat?”

Ollakseni reilu, olen myös kirjoittanut runsaasti artikkeleita, jotka auttavat miehiä heidän seurusteluelämässään. Itse asiassa se oli blogini perustamisen tarkoitus yli 10 vuotta sitten.

Mutta – poikkean aiheesta.

Pointtina on tämä:

Sain hiljattain lukijalta kyselyn, joka johtui yhdestä suosituimmista koskaan kirjoittamistani artikkeleista: ”12 merkkiä siitä, että olet emotionaalisesti kypsän miehen kanssa”.

Lukija kysyi minulta, olenko kirjoittanut tai voisinko suositella vastaavaa kappaletta, joka keskittyisi naisten ominaisuuksiin.

20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen:

1: Hän näkee sinut sellaisena kuin sinä olet, ei sellaisena kuin hänen exänsä olivat.

Meillä kaikilla on menneisyys, joka on muokannut meidät sellaisiksi kuin olemme nyt. Meillä kaikilla on ollut aiempia suhteita (paitsi jos nait ensimmäisen ihmisen, jonka kanssa olet seurustellut, mitä käsittääkseni tapahtuu). Olemme kaikki kokeneet sydänsuruja, eroja ja hoitoa, jotka olemme luvanneet jättää menneisyydessä.

Yksi rakkauden löytämisen haasteista on kuitenkin antaa jokaiselle tapaamallesi uudelle ihmiselle uusi alku, puhdas taulu, ymmärrys siitä, että ”seuraava ei ole exäsi” (= älä syyllistä häntä exästäsi).

Tämä on tietysti vaikeaa, koska tiedämme vain sen, minkä olemme kokeneet todellisuutena. Ihmiset voivat kertoa meille mitä tahansa, voimme nähdä muiden suhteiden kukoistavan, meille voidaan luvata maailma – mutta jos olemme kokeneet vain pettymyksiä tai myrkyllistä käyttäytymistä, on vaikea uskoa, että meidät on tarkoitettu samantasoiseen onnellisuuteen.

Tämä artikkeli kertoo kuitenkin naisista, jotka ovat valmiita rakkauteen.

Kun joku on valmis rakkauteen, yksi ymmärrys on, että hän on avoin ja halukas vastaanottamaan sen… tai enemminkin… vastaanottamaan sinut sellaisena kuin olet.

Tämä tarkoittaa, että otetaan oppia menneisyydestä – mutta ei eletä siinä.

Nainen, joka on valmis rakkauteen tietää, mitä hän hyväksyy ja mitä ei hyväksy menneiden kokemustensa perusteella, mutta hän ei aio syyttää sinua niistä, koska et ollut paikalla.

Tämä tietysti tarkoittaa, että sinun on näytettävä, ei vain sanottava, että olet todella erilainen kuin miehet, jotka ovat pettäneet häntä aiemmin.

Älä missaa tilaisuuttasi.

2: Hän löytää aikaa sinulle.

Hän on kiireinen. Sinulla on kiireitä. Kaikki ovat kiireisiä.

Ehkä hänellä on yritys, henkilökuntaa, lapsia tai kaikkea edellä mainittua.

Ehkä sinullakin on.

On vaikea löytää aikaa yhdessäololle, kun elämä vetävät sinua moniin eri suuntiin samaan aikaan.

Osa rakkauteen valmistautumista on kuitenkin sitoutuminen siihen, että sille on varattava aikaa. Avaamaan tilaa toiselle ihmiselle ja myös hänen aikataululleen.

Vaikka se tarkoittaisikin pikaisia kahvi- tai lounastreffejä tai pysähtymistä drinkille kotimatkalla töistä tai… jotain.

Jos hän ei ole oikeasti valmis rakentamaan suhdetta, hän asettaa aina muut asiat sen edelle. Jos hän on valmis, hän luo aikaa.

Mistä sinkku löytää kumppanin?
20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen.

3: Hän kutsuu sinut perheensä ja/tai ystäviensä seuraan.

Tämä kestää tietysti toisilla meistä kauemmin kuin toisilla – mutta tärkeintä on, että se todella tapahtuu ilman, että tuntuu, että sitä viivytellään tarkoituksella.

Kun nainen on tosissaan rakentamassa suhdetta kanssasi, hän tunnustaa, miten tärkeää on että elämänne kietoutuvat yhteen.

Rakennatte tätä perustaa pariskuntana. Kaksi ihmistä, jotka tulevat yhteen, tuovat molemmat mukanaan historiansa, jotka he ovat luoneet ennen tapaamistaan.

Perhe, ystävät, työkaverit, lemmikit, lapset, kuka tahansa.

Jos hän on valmis rakkauteen (ja uskoo, että sinulla on potentiaalia rakentaa sitä hänen kanssaan), hän on innoissaan esittelemässä sinut elämänsä tärkeimmille ihmisille.

Todennäköisesti hän on joka tapauksessa jo kertonut heille sinusta.

Tässä on tietysti eräs varoitus – naiset, joilla on lapsia. Heillä on oma aikataulu ja oma mukavuustaso, kun on kyse uuden miehen esittelemisestä. Tämä on todennäköisesti pidempiaikainen yritys kuin esimerkiksi hänen ystäväpiirinsä tai ehkä jopa hänen vanhempansa.

Useimmat naiset ovat varovaisia miesten suhteen, joita he esittelevät lapsilleen, koska he eivät halua näyttää satunnaisia miehiä, he haluavat varmistaa lastensa turvallisuuden, eivätkä he halua herättää turhia toiveita, jos sinä et lopulta pysykään matkassa.

Lasten tapaaminen on suuri kunnia, joka on ansaittava.

Ystävien ja perheen tapaaminen on myös kunnia. Hän arvostaa heidän mielipiteitään ja haluaa nähdä, miten olet vuorovaikutuksessa hänelle tärkeiden ihmisten kanssa.

Hän tekee edelleen omat päätöksensä, mutta tämä on kriteeri, jota hän käyttää niissä.

4: Hän osallistuu sinun kiinnostuksen kohteisiisi.

Yksinkertaisesti sanottuna joku, joka ei ole valmis rakkauteen, ei aio käyttää aikaa ja vaivaa osallistuakseen kiinnostuksen kohteisiisi, koska se viestii… no… hänen kiinnostuksestaan.

Aivan kuten et varmasti hyppäisi nopeasti jonkun toisen matkaan, jos et harkitse vakavaa suhdetta, samaa voi odottaa myös toisinpäin.

Kun nainen on valmis rakkauteen, hän haluaa oppia ja tutkia henkilöä, jonka kanssa hän harkitsee sitä. Hän etsii kokonaiskuvaa siitä, kuka todella olet, mitkä ovat arvosi, mihin uskot, miten vietät päiväsi – ja millä tiellä elämäsi on suhteen ulkopuolella.

Sen lisäksi parisuhteessa oleminen tarkoittaa sitä, että haluaa nähdä kumppaninsa onnellisena ja harvoin olemme onnellisempia kuin silloin, kun teemme asioita, jotka sytyttävät sielumme paloon.

Se on siis jotain, johon hän haluaa osallistua, vaikka se ei olisikaan ”hänen juttunsa”.

(Jos mietit, niin sinun pitäisi tietysti osallistua myös hänen kiinnostuksen kohteisiinsa – eikä ruikuttavalla ja valittavalla tavalla, vaan aidosti ja innostuneesti).

5: Hän kommunikoi johdonmukaisesti kanssasi.

Suoraan sanottuna tämän pitäisi olla enemmän sinun vastuullasi kuin hänen vastuullaan. Tämä on vanhanaikainen puoleni, mutta uskon edelleen, että miesten pitäisi olla aloitteen tekijöitä, kun on kyse seurustelusta, ja uskon myös, että naiset haluavat sitä edelleen, riippumatta siitä, kuinka itsenäisiä tai vahvoja he ovat.

Sinun tehtäväsi on siis avata ovi. Lähettää ensimmäinen tekstiviesti. Soittaa, kun lupasit soittaa.

Hänen tehtävänsä on kuitenkin vastata ja kävellä ovesta sisään, kun avaat sen.

On paljon tapauksia, joissa hän herää aamulla eikä malta odottaa, että hän voi lähettää sinulle tekstiviestin tai lähettää sinulle hauskan meemin tai laulun, joka sai hänet ajattelemaan sinua.

Tätä naiset eivät kuitenkaan tee kenelle tahansa. Naiset ovat tottuneet siihen, että heitä tavoitellaan ja yhteiskunta (ja kyllä, osa biologiasta) on ehdollistanut heidät siihen, että he ovat lähentelyjen vastaanottajina.

Kun nainen siis aktiivisesti ja tietoisesti ottaa sinuun yhteyttä ensin tai vastaa innoissaan, kun sinä otat yhteyttä, se osoittaa todellista kiinnostusta ja saatavuutta, jota ei anneta kenelle tahansa, joka tulee vastaan.

Eikä se varmasti ole prioriteettilistalla naisella, joka ei ole siihen valmis.

Emotionaalisesti kypsä mies
20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen.

6: Hän valittaa sinulle.

”Siis… mitä?”

Anna kun selitän…

Kun nainen ”valittaa” sinulle, hän ilmaisee luottamuksen tason, jota harva saa. Hän jakaa sisäisen monologinsa kanssasi ja lähettää viestin, että hän on valmis päästämään sinut sisään näihin ajatuksiin ja tunteisiin.

Näin hän antaa sinulle henkisen ja emotionaalisen pääsyn ajatuksiinsa ja sitä ei anneta helposti.

Monia miehiä ärsyttää tai kyllästyttää, kun nainen valittaa tai avautuu heille, mutta mielessään nainen tuntee olonsa riittävän turvalliseksi ja varmaksi kanssasi tehdäkseen niin.

7: Olet ensimmäinen ihminen, jonka kanssa hän jakaa uutisia.

Hyviä uutisia, huonoja uutisia tai vain tämä hauska asia, joka tapahtui tänään – kenelle soitat ensimmäisenä kertoaksesi sen?

Nainen, joka on avoin ja valmis rakkauteen, alkaa priorisoida sinua elämässään. Hän innostuu puhumaan kanssasi, nauramaan kanssasi tai jopa itkemään kanssasi – koska olet henkilö, jonka kanssa hän rakentaa vahvan siteen ja yhteyden, joka on eri tasolla kuin ystävän tai perheenjäsenen.

Ei, tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi loukkaantua tai lannistua, jos hän soittaa äidilleen tai lapsuudenystävälleen ennen sinua, mutta sanoisin, että jos olet kolmen parhaan joukossa, teet jotain oikein.

8: Avoin ja kutsuva kehonkieli.

On sanonta, että et ymmärrä naista kunnolla, ennen kuin kuulet ne asiat, joita hän ei sano.

Viestintä itsessään on 80-prosenttisesti sanatonta, joten ei ole yllättävää, että monien miesten on vaikea ymmärtää niiden asioiden vivahteita, joita ei sanota ääneen. Meitä ei yksinkertaisesti ole ohjelmoitu vastaanottamaan sitä samalla tavalla kuin naisia on ohjelmoitu antamaan sitä.

Sanaton viestintä – ilmeet, eleet, asennot ja katseet – on tärkeä osa ihmisten keskinäistä viestintää. Se on jopa puhetta tärkeämpää. Sanattoman viestinnän tutkijan Ray Birthwistellin mukaan sanattoman viestinnän osuus kommunikoinnistamme on jopa 93 prosenttia, puheen vain 7 prosenttia.

20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!

Tämä on kuitenkin yksi monista syistä, miksi tämä artikkeli on kirjoitettu. Auttamaan sinua tietämään, mitä etsiä.

Kun nainen ilmaisee kehonkieltä, joka on kirjaimellisesti ”avoin” sinua kohtaan, se on joko tietoinen tai alitajuinen merkki siitä, että hän avautuu sinulle myös emotionaalisesti.

Tähän kuuluu mm:
  • Olkapäät osoittavat sinua kohti, kun puhutte.
  • Jalat ristissä sinua kohti.
  • Kädet auki, ei ristissä.
  • Vahva ja vakaa katsekontakti (huom: katsomme muualle, kun käsittelemme tietoa).
  • Nyökkääminen mukana puhuessasi.
  • Kaikenlainen koskettelu, jopa näennäisen ”viaton” kosketus, kuten käsivarsi tai olkapää.
  • Nojaaminen sinua kohti puhuessasi.
  • Hymyily sinulle ja/tai jutuillesi.
  • Kulmakarvojen nostaminen.

Viestintää voi hankaloittaa se, että peittelemme usein tietoisesti tunnereaktioitamme ja vääristelemme viestejämme. Kun tulkitsemme toisen kehonkieltä, pyrimme tarkkailemaan kokonaisvaikutelmaa, jotta tulkitsisimme viestin oikein.

Naiset, jotka eivät ole valmiita rakkauteen, eivät kutsu sitä (tai sinua) tunne- tai fyysiseen tilaansa. He tekevät selväksi, että he ovat sulkeutuneita olemalla… no, kirjaimellisesti sulkeutuneita.

Uskon, että monet miehet kamppailevat tällä alueella, minkä vuoksi heillä on tapana hutiloida, kun on kyse deittailusta. He eivät huomaa merkkejä – hyviä tai huonoja – ja toimivat aikeidensa tai impulssiensa mukaan, mikä saattaa johtaa erittäin epämiellyttäviin tai kiusallisiin vuorovaikutustilanteisiin ja jättää naiset hämmentyneiksi, koska he eivät ymmärrä, miten heidän ilmeiset merkkinsä jäivät huomaamatta.

Tarkkaile, miten hän käyttäytyy ympärilläsi, niin saat selville kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää hänen tunteistaan.

TÄRKEÄÄ: Tämä ei tarkoita, että hän on valmis tai halukas ”menemään loppuun asti” kanssasi, se vain osoittaa kiinnostuksen tason, jota on tutkittava kunnioittavasti ja kärsivällisesti. Jos hän on valmis – tiedät sen. Jos hän ei ole, sinun velvollisuutesi on odottaa, kunnes hän on valmis.

9: Hän puhuu tulevaisuudesta ja sitoutumisesta.

Nainen, joka on valmis rakkauteen, ei halua tuhlata aikaansa henkilöön, joka ei ole samalla viivalla.

Hän ei etsi enää vain hetken huumaa.

Hän ei ole kiinnostunut tekemään emotionaalista ”sijoitusta”, joka johtaa menetykseen.

Mikään ei tietenkään ole varmaa, mutta me kaikki voimme suojella itseämme ja varmistaa, että annamme aikamme ja energiamme jollekin, joka on valmis sitä vastavuoroisesti ottamaan vastaan.

Joissakin tapauksissa tehokkain tapa saada tämä selville on vain… puhua asiasta.

Hän saattaa ottaa puheeksi muutaman kuukauden päästä pidettävät lomaillat töissä, serkkunsa ensi vuoden häät tai puhua tavoitteista ja suunnitelmista, joita hänellä on oman elämänsä suhteen.

Näin tehdessään hän kuuntelee, miten sinä reagoit ja kuinka halukas olet puhumaan myös tulevaisuudesta.

Jos hän ottaa nämä asiat puheeksi, hänellä on jo mielessä, että olisit hänen rinnallaan niiden aikana.

Hän ei tee niin, jos hän on epävarma sinusta tai tunteistaan tai siitä, kuinka valmis hän on antamaan ja vastaanottamaan rakkautta.

Hän tekee niin vain, jos hänellä on valmis kiinteään suhteeseen.

10: Hän postaa sinusta sosiaalisessa mediassa.

Voiko tätä nykyaikaisempaa esimerkkiä olla?

Tämä on jotain, joissa ei olisi ollut edes järkeä vanhempiemme tai isovanhempiemme sukupolvessa. ”Postaa sosiaalisessa mediassa?! Mitä se edes tarkoittaa?”

Me kaikki tiedämme, mitä se nyt tarkoittaa.

Asia menee näin: Jotkut ihmiset suojelevat yksityisyyttään. Jotkut ihmiset eivät halua jakaa henkilökohtaisia tai intiimejä yksityiskohtia elämästään verkossa maailman nähtäväksi. Jos näin on, se ei tarkoita, että hän rakastaa sinua yhtään vähemmän.

Varoitus on kuitenkin se, jos hän jakaa elämästään verkossa… mutta ei jaa sinusta mitään.

Uskon, että on suuri ero yksityisyyden ja jonkin (tai jonkun) piilottamisen välillä.

Pidetään tämä mielessä ja siirrytään eteenpäin tämän kohdan sisältöön:

Jos joku on valmis rakkauteen (ja jakaa elämäänsä verkossa), hän alkaa tehdä tilaa sinulle sillä alueella.

Hän julkaisee kuvia teistä yhdessä, hän jakaa teitä Instagram-tarinoissaan, hän saattaa jopa alkaa ”kehuskella” sinusta ja saavutuksistasi.

Tosin vain, jos hän on todella valmiina esiintymään pariskuntana ja rakentamaan elämää rinnallasi.

Facebook Dating kokemuksia
20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen.

11: Hän osoittaa hellyyttä julkisesti.

Otetaanko kohta #10 ja viedään se offline-tilaan?

Julkiset hellyydenosoitukset ovat toinen yksilöllinen asia. Kaikki eivät näytä tunteitaan julkisesti. Tässä on yksilöllisiä eroja.

Henkilökohtaisten mieltymysten ja parisuhteen välttämisen välillä on eroja.

Pojat, tiedätte tämän liiankin hyvin. Jos olet ulkona naisen kanssa, josta et ole täysin kiinnostunut, viimeinen asia, jota haluat tehdä, on pitää häntä kädestä kiinni, suudella häntä julkisesti tai näyttää liian ”pariskunnalta”. Jokin sinussa ei halua näyttää ihmisille, että olette yhdessä, mikä on varoitusmerkki sekä sinulle että naiselle (suhteen kannalta).

Myös päinvastoin – jos nainen on oikeasti valmis rakkauteen, hän ei kaihda hellyydenosoituksia yhtä paljon, sillä hän näyttää mielellään maailmalle, että olette yhdessä.

Tästä huolimatta yleinen epämukavuus hellyydenosoituksia kohtaan ei sinänsä tarkoita kiinnostuksen puutetta. Tässä kohtaa kommunikointi on tärkeää. Selvitä, johtuuko hänen epämukavuutensa sinusta vai hänestä, ennen kuin teet mitään todellisia oletuksia.

12: Hän kysyy, muistaa ja ottaa pienet yksityiskohdat huomioon.

Mitä sitoutumattomat ihmiset yleensä välttelevät? Niin karulta kuin se saattaakin kuulostaa, he välttävät sitä, että tunnet itsesi liian erityiseksi hänelle.

Se ei johdu ilkeydestä (yleensä), vaan se on yksinkertaisesti taktiikka, jolla pyritään pitämään riittävästi emotionaalista etäisyyttä välillänne ja välttämään väärän viestin antamista. Tässä tapauksessa viestiä siitä, että he ovat avoimia rakkaudelle, vaikka he eivät oikeasti ole.

Jos he kuitenkin ovat, tavoitteena (teidän molempien) pitäisi olla saada toinen tuntemaan itsensä nähdyksi, arvostetuksi ja erityiseksi.

Yksi keino, jolla voimme tehdä sen, on oppia ja kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin heissä. Tapa, jolla hän pitää kahvistaan, hänen äitinsä syntymäpäivä, hänen lapsensa lempihahmot – ja tee sitten pieniä ja erityisiä asioita, jotka viestittävät, että olet kiinnittänyt huomiota.

13: Hän pukeutuu hienosti… tai rennosti.

”Siis…mitä?”

Jokaisessa pitkäaikaisessa parisuhteessa on kahtiajako:

”On erityinen tilaisuus/hieno ravintola/hyvä syy pukeutua” -asu… ja ”En tee tänään yhtään mitään” -asu.

Joitakin suuria eroja naisen kohdalla tässä skenaariossa voisi olla esimerkiksi se, miten hän laittaa hiuksensa ja meikkinsä. Tai… miten hän ei tee niitä.

Naiselle, joka on avoin rakkaudelle, on mukavaa jos näet hänet sekä meikattuna että juuri heränneenä.

Kyse ei ole vaivannäön puutteesta, vaan pikemminkin runsaasta mukavuudesta. Voi kestää hetken, ennen kuin hänestä tuntuu mukavalta nähdä sinut ennen kuin hän on valmistautunut, mutta kun hän näkee, se on merkki mukavuudesta ja luottamuksesta.

Kun tulee tilaisuus ”näyttää hyvältä”, ei voi erehtyä siitä vaivannäöstä, jonka hän on nähnyt. Varmista, että tunnustat ja tunnustat sen.

Sinkkulista: Liity mukaan
20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen.

14: Hän arvostaa sinua korkealle.

Hänen valmiutensa rakkauteen näkyy monin tavoin siinä, mitä hän odottaa sinulta.

Miksi?

Koska kyseessä ei ole pelkkä säätö. Se ei ole jotain, jonka hän odottaa päättyvän. Se ei ole hänelle pieni päätös.

Tämän seurauksena hänellä on tietty vaatimustaso (kuten meidän kaikkien pitäisi olla) sen suhteen, millaisen kohtelun hän aikoo hyväksyä.

Jotkut miehet karttavat naisia, joilla on korkeat vaatimukset. He ajattelevat, että he ovat liian vaativia, liian pomottelevia tai heillä on epärealistisia odotuksia.

Vaikka uskonkin, että vaatimustemme on oltava realistisia, niiden on oltava myös korkeita.

Loppujen lopuksi kyse on mahdollisesta elämänkumppanista – päätöksestä, joka vaikuttaa kirjaimellisesti kaikkiin muihin elämänalueisiin, eikä sitä siis kannata tehdä hetken mielijohteesta.

Jos nainen odottaa sinulta enemmän kuin keskivertomieheltä, se johtuu siitä, että hän näkee sinussa enemmän kuin keskivertomiehen.

Hän tietää, että oikea mies täyttää hänen vaatimuksensa – ja hän on valmis tekemään saman hänelle vastineeksi.

15: Hän elää ”kypsempää” elämää.

Hei, me kaikki haluamme mennä ulos ystäviemme kanssa ja irrotella joskus, eikö niin?

Kukaan ei kiellä sitä keneltäkään, riippumatta siitä, minkä ikäiseksi tai minkä kypsyystason saavuttaa.

On kuitenkin olemassa merkkejä siitä, että joku on valmis elämään vakaampaa, tasaisempaa ja uskaltaisin sanoa… ”vakiintunutta” elämäntapaa.

Kun prioriteetit muuttuvat elämässä, se alkaa tehdä tilaa rakkaudelle. Meistä tulee vähemmän kiinnostuneita juhlimisesta ja koko yön ulkona käymisestä, koska meillä on suurempia tavoitteita, joihin meidän on keskitettävä huomiomme.

Jos hän edelleen käy koko ajan ulkona ystäviensä kanssa, tapaa paljon uusia ihmisiä ja hänellä kestää päiviä vastata sinulle, koska hänellä on liian kiire muiden asioiden kanssa – se voi olla merkki siitä, ettei hän ole todella valmis elämään sellaista elämää, joka liittyy vakavaan ja yksiavioiseen suhteeseen.

Näin voi elää pitkään, siinä ei ole mitään väärää, eikä kenenkään pitäisi tuntea siitä syyllisyyttä – se ei vain yksinkertaisesti ole linjassa valmiuden kanssa löytää rakkautta ja parisuhdetta.

Arvostus kuitenkin kaikille, jotka ovat tarpeeksi itsetietoisia ymmärtääkseen sen eivätkä hyppää mihinkään, mihin eivät ole valmiita.

16: Hän ihailee muita rakastuneita pareja.

Kuka hänen elämässään on vakaassa, rakastavassa ja sitoutuneessa suhteessa?

Ehkä hänen vanhempansa, sisaruksensa, serkkunsa tai elinikäinen ystävänsä.

Ehkä se on joku, jonka hän tuntee töistä.

Siitä riippumatta – miten hän puhuu heidän suhteestaan?

Nainen, joka on valmis rakkauteen, huomaa rakkauden. Hän tulee ihailemaan ja kunnioittamaan sitä omistautumista ja sitoutumista, jota tällaisen perustan rakentaminen toisen ihmisen kanssa vaati.

Hän puhuu hellästi – melkein kaihoisasti – heistä ja siitä, mitä he ovat rakentaneet yhdessä.

10 vinkkiä joilla vedät ihmisiä puoleesi
20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen.

17: Hänen ystäväpiirinsä on aikuistunut.

Sanotaan, että ihmisestä voi kertoa paljon sen perusteella, millaiset ystävät häntä ympäröivät.

Millaisia hänen ystävänsä ovat? Mitä he tekevät vapaa-ajallaan?

Jos he käyvät aina ulkona, juhlivat, elävät sinkkuelämää ja kieltäytyvät asettumasta aloilleen – hänellä on todennäköisesti samanlainen ajattelutapa.

Jos hän kuitenkin nauttii tuosta energiasta, hän ei ehkä ole valmis sitoutumaan sinuun ja haluamaasi yksiavioiseen suhteeseen niin paljon aikaa ja energiaa kuin haluat.

Jos kuitenkin hänen ystävänsä ovat kaikki kasvaneet tuon elämänvaiheen ohi, jotkut ovat naimisissa, jotkut hankkineet lapsia, jotkut keskittyneet uraansa – jotkut kaikkea edellä mainittua, on todennäköistä, että hän on valmis elämään samantyyppistä elämäntapaa.

18: Hän esittää sinulle ”hypoteettisia” kysymyksiä.

Me kaikki tiedämme, että nämä kysymykset eivät ole lainkaan hypoteettisia. Ne ovat tutkimuksellisia.

Haluatko sinä lapsia? Kuinka monta? Haluatko asua kaupungissa vai maalla? Lemmikkejä? Haluatko ostaa vai vuokrata? Talon vai asunnon? Etsitkö avioliittoa? Millainen perheesi on? Tuleeko minusta mielestäsi hyvännäköinen vanhus?

Hän ei kysy näitä kysymyksiä, ellei hän todella haluaisi tietää vastausta.

19: Seksuaalinen tyytyväisyys on ensisijainen tavoite.

Yksi maailman suurimmista myyteistä on se, että naisilla ei ole samoja seksuaalisia tarpeita tai haluja kuin miehillä.

Ollaan rehellisiä – mahdollinen elinikäinen yksiavioinen sitoutuminen on valtava päätös, jolla on lukemattomia seurauksia. Ei pienin niistä ole: Tämä on viimeinen ja ainoa ihminen, jonka kanssa harrastat seksiä tästä lähtien.

Se on yhtä suuri päätös hänelle kuin sinullekin.

Jos hän on valmis rakkauteen, hän haluaa varmistaa, että olette yhteensopivia tällä alalla.

Se ei tarkoita, että sinun täytyy olla stara sängyssä, tai näyttää tietyllä tavalla ilman paitaa, tai mitä ikinä luuletkaan…

Yhteensopivuus on avainsana. Se, että sovitte yhteen, riippumatta siitä, mitkä ovat mieltymyksenne tai toiveenne.

Hän kertoo sinulle omansa ja kuuntelee sinun toiveitasi vastavuoroisesti. Hän haluaa löytää sopusoinnun kanssasi tällä saralla varmistaakseen, että olette molemmat onnellisia ja tyytyväisiä.

Jälleen kerran – kuten monissa muissa kohdissa on todettu – eri ihmiset ovat valmiita erilaisiin asioihin eri aikoina, joten tämä ei ehkä ole keskustelu, joka nousee esiin suhteen ihan alussa henkilöstä riippuen.

Se on kuitenkin keskustelu, joka kannattaa käydä ennen elinikäistä sitoutumista – ja jonka hän haluaa käydä, jos hän on siihen valmis.

20: Hän kertoo sinulle olevansa valmis.

Jotkut naiset ovat suorempia kuin toiset. Uskon kuitenkin, että naiset ovat viime vuosikymmeninä ns. astuneet omaan voimaansa tavalla, joka antaa heille mahdollisuuden kertoa, mitä he haluavat, mitä he tarvitsevat ja mitä he tuntevat.

Aiemmissa sukupolvissa naiset olivat passiivisemmassa roolissa ja odottivat, että miehet hoitaisivat homman.

Nyt heidän ajatustensa takana on vähemmän epäselvyyksiä, sillä he kertovat sinulle, mitä he haluavat.

Rakkauslupaus, keskustelu sitoutumisesta, suhteen julkituominen – nainen sanoo sen vain, jos se tuntuu sydämestä.

Jos hän on valmis, varmista, että sinäkin olet. Hyvä mies ei koskaan katsele sivusta, kun nainen rakastuu, ellei hän aio ottaa naista tosissaan.

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille livetapahtumia ja ilmaista seuranhakua.

Artikkelin 20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen kirjoittaja on James Sama, kansainvälisesti tunnustettu puhuja, kirjailija ja henkilökohtaisen kehityksen valmentaja.

sinkkujuhannus
Sinkkujuhannus, jossa sinkkumiehet ja sinkkunaiset kohtaa 2 vuorokauden ajan. Melkein voisi antaa romanssitakuun 😉
20 merkkiä että nainen on valmis rakkauteen.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.