Siirry työkalupalkkiin
sinkkunainen

Oletko ollut sinkkuna liian pitkään?

Sinkkuna olo on pääsääntöisesti helppoa ja viihdyttävää. Varsinkin jos olet mukana sinkkujen riennoissa. Toinen toistaan mukavampia tapahtumia pukkaa ja kalenteri voi olla täysi. Jotkut eivät edes ehdi kaivata mitään parisuhdetta. Kun joku häikäisevä persoona astelee elämääsi, saattaa muutos olla sinulle vaikeaa. Sen sijaan, että lähelläsi on useita ihmisiä (tapahtumat), vietätkin aikaasi yhden ihmisen kanssa. Joskus tarvitsemme vain aikaa uuteen asiaan. Kuusi merkkiä siitä, että olet ollut sinkkuna pitkään ja saatat tarvita normaalia enemmän aikaa muutoksessa sinkusta varatuksi.

Sinkkuna olo voi olla pääsääntöisesti helppoa ja viihdyttävää.

Varsinkin jos olet mukana sinkkujen riennoissa. Toinen toistaan mukavampia tapahtumia pukkaa ja kalenteri on täysi. Jotkut eivät edes ehdi kaivata   parisuhdetta.

Kun joku häikäisevä persoona astelee elämääsi, saattaa muutos olla sinulle vaikeaa. Sen sijaan, että lähelläsi on useita ihmisiä (tapahtumat), vietätkin aikaasi yhden ihmisen kanssa.

Joskus tarvitsemme vain aikaa uuteen asiaan.

Tässä kuusi merkkiä siitä, että olet ollut sinkkuna pitkään ja saatat tarvita normaalia enemmän aikaa muutoksessa sinkusta varatuksi.

Pidät nukkumisesta yksin

Levätä ihan yksin: mikä ihanuus. Voit venytellä mielin määrin, pyöriä sohvalla ja halata tyynyäsi.

Jostain syystä, riippumatta sänkysi koosta, sinusta on vain mukavaa olla vaakatasossa yksin. Silloin kun sattumoisin jaat sänkysi jonkun kanssa, heräilet jatkuvasti kun et ole tottunut jakamaan sänkyäsi kenenkään kanssa.

Hän tarjoutuu maksamaan

Mikäli olet itsenäinen, vapaa sielu, saattaa sinusta tuntua erikoiselle jos toinen tarjoaa. Varsinkin jos esim. kahvikupin tarjoaminen sujuu mieheltä itsenäisesti ja herrasmiehen elkein. Et ole tottunut siihen. Sinähän maksat yleensä itse kaiken.

Jos olet mies, niin sinusta saattaa olla vieläkin vaikeampaa mikäli nainen maksaa jotain.

Suunnitelmasi

Olet jo valmiiksi suunnitellut aikataulusi sinkkuuden mukaan. Mitä tehdä jo sovituille asioille, jotka voivat olla kuukaudenkin kuluttua? Et ollut varautunut siihen, että kumppani löytyy yllättäen. Sinulla on suunnitelmia ja vaikeaa yhdistää niitä uuden kumppanisi kanssa. Olet myös niin tottunut sopimaan asioita, että toisen huomioiminen ei onnistu heti ihan luonnostaan. Saatat varata kalenteristasi ajan ja vasta sen jälkeen ajatella, että olisiko pitänytkin kysyä toiselta ensin.Tavaroiden jättäminen asuntoosi

Huomaat nopeasti, että hän on jättänyt joitain tavaroita tai vaatteita asuntoosi. Hammasharja ilmestyy kylpyhuoneeseen ja yö- tai teepaita jää jälkeen.

Et ehkä ollut vielä näin valmis toivottamaan jonkun tervetulleeksi.

Yksinolo on sinulle luontevaa

Teillä saattaa olla eri vuorokauden rytmit ja eri maku esim. elokuvissa. Saatat haluta valvoa myöhään ja katson jonkun tietyn elokuvan kuin mennä hänen kanssaan nukkumaan ajoissa. Olet vain niin tottunut omaan ryhmiisi, että mieluiten tekisit oman mielesi mukaan.

Huonot päiväsi

Kun sinulla on huonot hetkesi tai päiväsi, olet tottunut olemaan yksin etkä vaivaamaan olollasi muita ihmisiä. Meillä jokaisella on huonot päivämme, mutta et vain ole tottunut jakamaan niitä, varsinkaan vastakkaiselle sukupuolelle.

Toisen henkilön päästäminen omaan elämääsi voi olla vaikeaa, varsinkin jos olet ollut pitkään sinkkuna. Vaikeinta on antaa jonkun nähdä sinut kun et ole parhaimmillasi. Pahimmassa tapauksessa saatat työntää jonkun todella hyvän tyypin pois elämästäsi. Saattaa jopa olla, että et ole huomannut yllä mainittuja asioita ennen kuin tapaat potentiaalisen kumppanin.

Löydä tapahtumia sinkuille>>
Inspiraation lähteenä jenkkiartikkeli

Jakaminen on kaunista

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Tilaa blogi- ja viikkokirje

Vahvista osoitteesi liittymisen jälkeen saamastasi sähköpostista. Kiitos.
Sinkkutapahtumia

Sponsoroitu linkki

Liity mukaan
Älä jää ulkopuolelle . Liity sinkkulistalle