Palkintona parisuhde

Palkintona parisuhde: Kuinka usein olet kuullut neuvoja siitä, kuinka sinun pitäisi kehittää itseäsi, löytää intohimosi ja olla paras versio itsestäsi, jotta voit houkutella sopivan kumppanin elämääsi?

Oletko koskaan kuullut sitä vanhaa lausetta, että ensin sinun pitää rakastaa itseäsi ennen kuin voit rakastaa muita?

Palkintona parisuhde

Kuinka usein olet kuullut neuvoja siitä, kuinka sinun pitäisi kehittää itseäsi, löytää intohimosi ja olla paras versio itsestäsi, jotta voit houkutella täydellisen (sopivan) kumppanin elämääsi?

Me kaikki olemme epätäydellisiä ja silti ansaitsemme rakkautta. Kyllä, sinäkin.

Oletko koskaan tavannut virheetöntä ihmistä? Tietenkään et ole, koska sellaista ei ole olemassa. Jokainen meistä on vähän epätäydellinen jollain tavallaan ja se on täysin normaalia. Se tekee meistä ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia. Joten miksi odottaisimme olevamme täydellisiä ennen kuin ansaitsisimme rakkautta? Miksi meille sanotaan näin?

Kuunnellessani yhtä YouTube-lähetystä, jossa painotettiin yksin olemisen tärkeyttä, traumojen käsittelyä ja itsensä kehittämistä ennen parisuhdetta, aloin itsekin pohtia asiaa. Onko niin, että yksinoleminen ja omien traumojen työstäminen ovat väistämättömiä vaiheita, joiden on oltava suoritettuina ennen kuin voi ansaita oikean parisuhteen?

Itse olen asunut omakotitalossa 16 vuotta ja välillä päivät saattavat kulua niin, etten edes näe muita ihmisiä. Olen siis oppinut olemaan yksin, mutta en näe sitä parisuhdetta edistävänä tekijänä. Itsensä kehittäminen ja traumojen tiedostaminen ovat myös olleet osa opintojani ja vaikka olen oppinut paljon itsestäni, en usko, että se automaattisesti takaisi minulle sitä parisuhdetta.

”Palkintona parisuhde”

Parisuhde ei ole päättötodistus, joka ansaitaan kun olet tarpeeksi pätevä tai hyvä. Se ei myöskään ole palkinto kiltteydestä tai itsensä kehittämisestä. Se on yhteys kahden ihmisen välillä, jotka valitsevat olla yhdessä ja tukevat toisiaan hyvinä ja huonoina hetkinä. Jokainen meistä ansaitsee rakkautta juuri sellaisena kuin olemme, epätäydellisyyksinemme ja kaikkine särminemme.

Joten annetaan itsellemme lupa olla keskeneräisiä ja otetaan vastaan rakkaus ja ilo, oli se sitten parisuhteessa tai yksin.

Palkintona parisuhde

Palkintona parisuhde

Ole sinä edes itse itsellesi armollinen. Sinun ei tarvitse olla täydellinen voidaksesi olla onnellinen ja rakastettu. Sinkkuus ei välttämättä ole välivaihe, joka täytyy selättää päästäksemme seuraavaan vaiheeseen elämässä. Se voi olla elämäntapa, joka voi olla yhtä täyttävä ja merkityksellinen kuin mikä tahansa muukin tapa elää.

Nauti siis sinkkuudestasi! Kehitä itseäsi, jos haluat, mutta älä tee sitä siksi, että odotat sen tuovan sinulle parisuhteen. Tee se, koska se tuo sinulle iloa ja täyttymystä. Anna itsellesi lupa olla epätäydellinen ja silti ansaita kaikkea hyvää maailmassa.

Miksi olet vielä sinkku?
Palkintona parisuhde.

Ja jos se oikea ihminen tulee elämääsi, on se vain lisäys jo muutenkin täydelliseen elämään, ei sen kruunaus. Ehkä et edes tarvitse sitä parisuhdetta, kun elämäsi on täynnä niin paljon rakkautta ja iloa jo ennestään.

Kuinka hyväksyä / rakastaa itseäsi – 12 askelta

Louise Hay’n 12 askelta itsensä hyväksymiseen ja rakastamiseen.

Lopeta kaikki arvostelu.

Kritiikki ei koskaan muuta mitään. Kieltäydy arvostelemasta itseäsi. Hyväksy itsesi juuri sellaisena kuin olet. Kaikki muuttuvat. Kun arvostelet itseäsi, muutoksesi ovat negatiivisia. Kun hyväksyt itsesi, muutoksesi ovat myönteisiä.

Anna itsellesi anteeksi.

Anna menneisyyden mennä. Teit parhaan mahdollisen tuolloin sillä ymmärryksellä, tietoisuudella & tiedolla, joka sinulla oli. Nyt olet kasvamassa & muuttumassa ja elät elämää eri tavalla.

Älä pelottele itseäsi.

Lakkaa terrorisoimasta itseäsi ajatuksillasi. Se on kauhea tapa elää. Etsi mielikuva, joka tuottaa sinulle mielihyvää (minun mielikuvani on keltaiset ruusut), ja vaihda heti pelottava ajatus mielihyvä-ajatukseen.

Ole lempeä ja kiltti ja kärsivällinen.

Ole lempeä itsellesi. Ole ystävällinen itsellesi. Ole kärsivällinen itsellesi, kun opettelet uusia ajattelutapoja. Kohtele itseäsi niin kuin kohtelisit jotakuta, jota todella rakastat.

Ole ystävällinen mielellesi.

Itseviha on vain omien ajatusten vihaamista. Älä vihaa itseäsi siitä, että sinulla on ajatuksia. Muuta ajatuksia lempeästi.

Kehu itseäsi.

Kritiikki rikkoo sisäisen hengen. Kehuminen rakentaa sitä. Kehu itseäsi niin paljon kuin voit. Kerro itsellesi, miten hyvin pärjäät jokaisessa pienessä asiassa.

Tue itseäsi.

Etsi keinoja tukea itseäsi. Ota yhteyttä ystäviin ja anna heidän auttaa sinua. On vahvaa olla vahva pyytämään apua, kun sitä tarvitsee.

Ole rakastava negatiivisia tunteitasi kohtaan.

Tunnusta, että olet luonut ne täyttääkseen jonkin tarpeen. Nyt löydät uusia, myönteisiä tapoja täyttää nuo tarpeet. Vapauta siis rakastavasti vanhat negatiiviset mallit.

Pidä huolta kehostasi.

Opettele ravitsemuksesta. Millaista polttoainetta kehosi tarvitsee saadakseen optimaalista energiaa ja elinvoimaa? Opi liikunnasta. Millaisesta liikunnasta voit nauttia? Vaali ja kunnioita temppeliä, jossa asut.

Peilityöskentely.

Katso usein omiin silmiisi. Ilmaise tätä kasvavaa rakkaudentunnetta, joka sinulla on itseäsi kohtaan. Anna itsellesi anteeksi peiliin katsominen. Puhu vanhemmillesi peiliin katsoen. Anna heillekin anteeksi. Sano ainakin kerran päivässä: “Minä rakastan sinua, minä todella rakastan sinua!”

Rakasta itseäsi – tee se nyt!

Älä odota, kunnes paranet, laihdut, saat uuden työn tai uuden suhteen. Aloita NYT- tee parhaasi.

Pidä hauskaa.

Muista asiat, jotka antoivat sinulle iloa lapsena. Sisällytä ne elämääsi nyt. Etsi tapa pitää hauskaa kaikessa, mitä teet. Anna itsesi ilmaista elämäniloa. Hymyile. Naura. Iloitkaa, ja maailmankaikkeus iloitsee kanssanne.

Louise Hay “Do You Love Yourself?”

Palkintona parisuhde
Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki