Miksi olet vielä sinkku?

Miksi olet vielä sinkku? Jatkuuko sinkkuus vuodesta toiseen ilman muutosta ja haluaisit parisuhteen? Mikä on onnellisen parisuhteen "formaatti" ja miten sellaista voi tavoitella?

Jatkuuko sinkkuus vuodesta toiseen ilman muutosta ja haluaisit parisuhteen?

Miksi olet vielä sinkku?

Oletko miettinyt, miksi jotkut löytävät suhteen helposti ja toiset eivät? Tämä ei vielä takaa onnellista parisuhdetta, sillä osa pakenee suhteeseen yksinäisyyttään.

Mikä on onnellisen parisuhteen ”formaatti” ja miten sellaista voi tavoitella?

”Tämä pitää 99% ihmisistä sinkkuna!”  video

Oheisessa videossa Joe Dispenza kertoo neurotieteen näkökulmasta miten sinä voit houkutella sinulle sopivan parisuhteen.

Dr. Joe Dispenza on kansainvälinen puhuja, tutkija, kirjailija ja kouluttaja, joka on innostunut neurotieteen, epigenetiikan ja kvanttifysiikan alojen löydöksistä ja tutkii spontaanien remissioiden taustalla olevaa tiedettä. Hän käyttää tätä tietoa auttaakseen ihmisiä parantumaan sairauksista, kroonisista tiloista ja jopa kuolemansairauksista, jotta he voivat nauttia täytetystä ja onnellisemmasta elämästä sekä kehittää tietoisuuttaan.

Dr. Joe on New York Timesin bestsellerin ”You Are the Placebo” kirjoittaja: Making Your Mind Matter, joka tutkii kykyämme parantua ilman lääkkeitä tai leikkauksia, vaan pelkän ajatuksen avulla. Hänen uusin kirjansa Becoming Supernatural kertoo siitä, miten voimme tarkoituksellisesti muuttaa aivokemiamme, jotta voimme saada aikaan syvästi mystisiä, yliluonnollisia kokemuksia ja kehittää terveempää kehoa, mieltä ja henkistä elämää.

Tiedätkö sinä mitä haluat ja kuka olet?

Mitä sinä etsit (omainaisuudet, tunne) ja kuka sinä olet (arvot, luonne, tulevaisuuden toiveet).

Jos haluat syväsukeltaa seuranhaun syvään päätyyn ja pohtia näitä asioita, niin suosittelen sinulle meidän sinkkujen omaa Avec seuranahakua. Se on ilmainen käyttää. Siinä voit esitäytettyjen kysymysten avulla pohtia kuka olet ja mitä etsit. Lisäksi sinulla on mahdollisuus omin sanoin kertoa kuka olet ja mitä etsit.

Kovin usein deittiprofiilista ei saa mitään irti. Avec’issa voit esitellä itsesi niin, että tartuntapintaa on ja potentiaalinen kumppaniehdokas voi kiinnostua sinusta.

Oletko tulossa Sinkkujuhannukseen 2024?

Miksi olet vielä sinkku – video

Kesto 2h 1min. Tekstitetty suomeksi (kiitos Ilkalle). Klikkaa punaista nuolta ja video käynnistyy.

Miksi olet vielä sinkku?
Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki