Epätäydellinen sinkku etsii täydellistä kumppania

Monet meistä saattavat tuntea painetta löytää "täydellinen" kumppani, joka täyttää kaikki odotuksemme ja toiveemme. Sinkku etsii täydellistä kumppania.

Monet meistä saattavat tuntea painetta löytää ”täydellinen” kumppani, joka täyttää kaikki odotuksemme ja toiveemme. Mutta mitä jos kumppanin ei tarvitse olla täydellinen, vaan sopiva meille omalla uniikilla tavallaan?

Epätäydellinen sinkku etsii täydellistä kumppania

Oletko itsekin haaveillut täydellisestä kumppanista, joka täyttää kaikki odotuksesi ja tekee elämästäsi täydellisen. Mutta entä jos täydellinen kumppani ei olekaan se, mitä todella tarvitset?

Usein unelmoimme täydellisestä kumppanista, mutta unohtamme tarkastella omia odotuksiamme ja toiveitamme rehellisesti. Ehkä todellisuudessa meillä onkin epärealistisia odotuksia siitä, millainen kumppanimme tulisi olla. Ehkä emme ole valmiita kohtaamaan omia heikkouksiamme ja virheitämme, joten vaadimme täydellisyyttä myös toiselta ihmiseltä.

Tässä maailmassa, jossa täydellisyyttä korostetaan ja somefeed’it tulvivat täydellisiltä näyttävistä ihmissuhteista, voimme helposti unohtaa, että jokainen meistä on epätäydellinen omalla tavallaan. Eikä siinä ole mitään vikaa. Itse asiassa juuri nämä epätäydellisyydet tekevät meistä ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia.

Entä jos etsisimmekin kumppania, joka täydentää meitä ja tuo elämäämme tasapainoa ja iloa? Ehkä meidän ei tarvitse löytää täydellistä kumppania, vaan sellainen, joka tukee meitä ja tekee meistä parempia ihmisiä.

viiva
viiva
Epätäydellinen sinkku etsii täydellistä kumppania

Kun etsit kumppania, saatat huomata, että täydellisyyden tavoittelu voi olla loputon taistelu. Sen sijaan kannattaa keskittyä löytämään joku, joka hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet, epätäydellisyyksinesi ja kaikkine vahvuuksinesi. Tämä voi tuntua pelottavalta ajatukselta, mutta todellinen yhteys ja onni löytyvät usein juuri sieltä, missä olet aidosti oma itsesi.

Sinkkuus voi olla hyvä tilaisuus tutustua itseensä paremmin ja oppia arvostamaan omia vahvuuksiamme ja heikkouksiamme. Kun tunnemme itsemme hyvin, osaamme myös paremmin arvioida, millainen kumppani sopii meille parhaiten. Joten ehkä sen sijaan, että etsisimme täydellistä kumppania, etsisimmekin kumppania, joka on epätäydellinen samalla tavalla kuin mekin. Joku, jonka kanssa voimme jakaa elämän ilot ja surut, hyvät ja huonot hetket, ja joka rakastaa meitä sellaisina kuin olemme.

Kaikki me olemme epätäydellisiä jollain tavalla, mutta se ei tarkoita, ettemme ansaitsisi rakkautta ja onnea. Ehkä juuri sen takia meidän tulisi olla armollisempia itsellemme ja muille ja avoimempia sille, mitä voimme oppia toisiltamme.

Kun kohtaat seuraavan kerran jonkun uuden, älä anna täydellisyyden harhan sokaista itseäsi. Anna tilaa sille, että voit tutustua toiseen ihmiseen syvemmin ja löytää ne ominaisuudet, jotka tekevät hänestä ainutlaatuisen ja ihmeellisen. Ja muista, että todellinen rakkaus ja onni löytyvät usein juuri niistä hetkistä, jotka ovat täydellisen epätäydellisiä.

Maskuliini ja feminiini deittailussa

Epätäydellinen sinkku etsii täydellistä kumppania

Toimintasuunnitelma: Matka kun sinkku etsii täydellistä kumppania

  1. Itsensä tunteminen: Ennen kuin voit odottaa löytäväsi täydellisen kumppanin, sinun on ensin tunnettava itsesi. Vietä aikaa itsesi kanssa ja mieti, mitkä ovat arvosi, intohimosi ja tavoitteesi elämässä.
  2. Tavoitteiden asettaminen: Kirjoita ylös, millaisia ominaisuuksia ja arvoja haluat kumppaniltasi. Ole realistinen, mutta älä pelkää unelmoida suuresti. Tämä auttaa sinua hahmottamaan, millainen kumppani sopisi parhaiten elämääsi.
  3. Aktiivinen verkostoituminen: Älä odota, että täydellinen kumppani ilmestyy yhtäkkiä elämääsi. Ole aktiivinen ja osallistu erilaisiin tapahtumiin, harrastuksiin ja sosiaalisiin tilanteisiin, joissa voit tavata uusia ihmisiä.
  4. Avoin mieli: Ole avoin uusille kokemuksille ja ihmisille. Älä sulje pois mahdollisuuksia ennakkoluulojen tai tiukkojen kriteerien takia. Joskus yllättävät yhteydet syntyvät juuri odottamattomista tilanteista.
  5. Kommunikointi: Ole valmis keskustelemaan avoimesti ja rehellisesti muiden kanssa. Kun tapaat potentiaalisen sinkun, niin ole valmis jakamaan ajatuksiasi, tunteitasi ja toiveitasi hänen kanssaan.
  6. Itsestä huolehtiminen: Huolehdi itsestäsi sekä fyysisesti että henkisesti. Kun pidät itsestäsi hyvää huolta, olet valmiimpi ja kykenevämpi luomaan terveitä ihmissuhteita.
  7. Ajan antaminen: Älä kiirehdi asioiden kanssa. Anna suhteiden kehittyä luonnollisesti ja anna aikaa sekä itsellesi että potentiaalisille sinkulle tutustua toisiinne.
  8. Positiivinen asenne: Pysy positiivisena ja luota siihen, että oikea sinkku tulee elämääsi oikeaan aikaan. Vaikka matka kohti täydellisen kumppanin löytämistä voi olla haastava, se voi myös olla hauska ja antoisa kokemus.

Täydellinen kumppani ei välttämättä ole se, joka täyttää kaikki odotuksesi, vaan se, joka tekee elämästäsi paremman ja joka rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet. Ota tämä toimintasuunnitelma avuksesi matkallasi kohti ”täydellistä” kumppania, ja ole valmis avoimeen ja rakentavaan vuorovaikutukseen sekä uusiin mahdollisuuksiin!

Sinkkujuhannus lähestyy. Tule mukaan kohtaamaan vino pino sinkkuja kahden upean päivän ajan!

Epätäydellinen sinkku etsii täydellistä kumppania

St:lle tuli Avecista palautetta, että ”tarjotaan sopimattomia”. Avecissa algoritmit ja tekoäly ei seuraa mieltymyksiäsi, vaan tulokset tulevat suppean hakukriteerin mukaan. Päätösvalta on yksin sinulla, mutta kuten jo mainittu suppeasti. Avec on ilmainen väylä sinkuille löytää seuraa ja se on sinkkujen sinkuille suunnittelema sivusto. Se ei maksa sinulle mitään ja sitäkin kautta on seuraa löytynyt. Verkot vain vesille kun seuraa etsii! Ko. palaute inspiroi yllä olevaan blogikirjoitukseen.

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki