Ihana toksinen maskuliinisuus

Nyt riittää soijapoikien aikakausi ja naisena haluan miesten nousevan heidän vahvuuteensa. Mies, äijä, jätkä, kundi. Miehistä miestä on jäänyt kaipaamaan naiset. Missä sinä olet?

Ylen sivuilla oli kolumni pariutumisen vaikeudesta deittisovelluksissa.

Kolumnin kirjoittaja referoi heteroihin ja niistähän minullakin on kokemusta. Olen nainen, joka on kiinnostunut miehistä.

Deittiapeista minulla kokemusta on reippaasti yli kirjoittajan omaamat 2 vuotta.

Toksinen maskuliinisuus

Monen miehen käsitys maskuliinisuudesta on toksinen. Miksi niin moni haluaa edelleen viestiä olevansa äijien äijä, yksi pojista, miehinen mies? Tätä ei korjaa Tinder eikä se, että naiset ryhtyvät swaippaamaan enemmän oikealle. Sen korjaa lempeä puhe maskuliinisuudesta, turvallinen tila oman miehisyyden pohtimiselle ja maailma, jossa myös miesten herkkyydelle on tilaa.

Anteeksi nyt vaan, muuta minä pidän juuri äijistä. Miehistä, jotka selviävät miehisellä energialla tilanteista enkä mistään soijapojista.

Äijä tarttuu metsästyskivääriin ja tuo ruokaa pöytää. Äijä korjaa rikkoutuneen pyöräni ja kirjahyllyn löystyneen ruuvin.

Jos Tinder kuvassa on mies metsästyskiväärin kanssa, niin se ei ole syy pyyhkiä vasemmalle. Se on syy pysähtyä miettimään, että voisiko tässä olla mahdollisuutta.

Runopoika teekupin äärellä pohtimassa miehuuttaan ei kiinnosta pätkän vertaa. Minä haluan toiminnan miehen. Runopoika on makuuni turhan feminiininen.

Jumankeikka jos tänä aikana ei enää anneta miehille tilaa olla miehiä!

Naiset hallitsee deittiapseissa

Saattaa olla totta. Miehiä on enemmän, mutta miksi pitää puhua ”hallinnasta?” Tai että naiset dominoi?

Naisia siis on yleensä palvelussa vähemmän ja he saavat enemmän tykkäyksiä kuin miehet. Miehet, joita palvelussa on enemmän, antaa herkemmin tykkäyksiä naisille. Naiset eivät anna tykkäyksiä yhtä paljon miehille.

Kuitenkin tuntemani naiset odottavat deittipalveluissa sitä, että mies ottaa yhteyttä. Eikö tämä ole sitä, että naiset siirtää sitä ”valtaa” miehille? Jos siis siitä vallasta pitää puhua. Itse en mistä valta-asemista puhuisi. On vain eritavalla toimivia ihmisiä.

Ja vaikka vähemmistön (naiset) edustajana olen palveluissa ollut, niin silti sinkkuus jatkuu. Missä siis se valta, joka minulla nyt naisena muka on?

Miksi miehen kuuluu ottaa 1. askel?

Koska me naiset, suurin osa oletan, etsimme aitoja miehiä. Äijiä, jotka toimivat.

Voin naiskavereiden kanssa vatvoa tunteista maailman tappiin asti. Miksi haluaisin miehen, joka samaan tapaan kertoo tunteistaan?

Ei muuta kuin toimimaan – kunnon miehen lailla.

Mitä nainen haluaa?

Miehen, joka saa naisen tuntemaan itsensä naiseksi.

Tämä mies on vahva eikä mikään feminiininen piipittävä soijapoika. Anteeksi suoruuteni, mutta nyt on nostettava se mies sille kuuluvaan arvoonsa.

Kuulutan nyt koko maailmalle tämän

Haluan valkoisen lihaa syövän autolla ajavan toiminnan miehen. Sen ihanan ”toksisen” miehen, joka vielä kykenee olla äijä ja antaa minun olla nainen.

Olen nainen, joka on väsynyt olemaan vahva päivästä toiseen. Minun on huolehdittava sinkkuna itsenäisesti jokaisesta askareesta tai maksettava, että joku sen hoitaa.

Haluan välillä olla heikko. Tai ehkä jopa usein. Olen niin tottunut elämään vahvuuden vahvuuden kautta. Ja niin väsynyt siihen.

Mies antaa minun olla nainen ja minun ei tarvitse enää olla se päivästä toiseen vahva/vahvin. Saan itkeä mieheni käsivarsilla elämän kovuutta ja tuntea oloni turvalliseksi hänen ”vahvoilla” miehekkäillä käsivarsillaan.

Mies isolla M:llä

Jos ja kun parisuhde eteen tulee, niin haluan miehen, joka on mies. Kuten hyvistä uroskoirista sanotaan näyttelyissä: ”Selvän sukupuolileiman omaava uros”. Ja nämä ovat niitä vahvoja siittäjiä eläinmaailmassakin. Pehmouros kun lähestyy narttua, niin narttu torjuu. Kyllä uroksen pitää olla uros lähestyessään naista: Kunnioittava, mutta varma ja miehinen. Se toimii.

Nyt riittää nämä herkät ja vinkuvat soijapojat + runomiehet. Haluan äijän. Sen toksisen maskuliinisen karjun, joka vie, jotta minä voin vikistä.

Ne deittiappien ongelmat ovat vähän muualla kuin toksisessa maskuliinisuudessä. Kohtaamisongelma on todellinen ja se, joka löytää ratkaisun tähän ongelmaan on henkilö, jonka historia tulee muistamaan.

Elävätkö miehet ja naiset eri todellisuudessa? Ennemminkin sanoisin, että ongelma on siinä toisen ihmisen kohtaamisessa. Mieheltä on viety miehuus ja hän ei enää tiedä kuinka lähestyä / toimia.

Mies – ole ihana miehinen itsesi!

Sitä minä naisena sinulta pyydän.

Ihmisissä on mukavia ja ei niin mukavia. Niin naisissa kuin miehissä.

Toksinen maskuliinisuus – sitä ei oikeasti ole. Mulkku voit kyllä olla. Ihan kuten nainenkin idiootti.

Missä sinä olet lihaa syövä, autolla ajava miehinen mies? Olen kaivannut sinua jo pitkään. Ihana toksinen maskuliinisuus.

Toksinen sana on tässä sitten kieli poskella kirjoitettu. Eikä tekstiä muutoinkaan tarvitse lukea kuin piru raamattua. Miehinen mies on in. Piipittävä ei.

ps. Naiset etsivät miestä….

Jaa artikkelia

Share on telegram
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Tilaa sinkkujen viikkokirje

Sinkkutapahtumia

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus

Vietä elämäsi paras juhannus hyvässä sinkkuseurassa

>100 sinkkua, rantaa, ruokaa, yhdessäoloa, säpinää, sutinaa, saunaa, tanssia, keskusteluja ja niin paljon muutakin