Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste


Rekisterin pitäjä

sinkkutapahtumat.fi
Kuopion serveri


Rekisterin nimi

sinkkutapahtumat.fi sivuston postituslista & nettisivut


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään jäsentietojen ylläpitämiseen, hoitamiseen, tiedottamiseen, tapahtumamarkkinointiin, kehittämiseen,
analysointiin sekä tilastointiin. Yhteystietoja kerätään jäsenyyssuhteiden hoitamista ja tiedotusta varten.


Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää jäsenen rekisteröitymisen yhteydessä luovuttamat yhteystiedot. Tämän lisäksi rekisteriin tallennetaan myös henkilötietoja, käyttötietoja sekä muita käyttäjän antamia tietoja henkilötietolain sallimissa rajoissa.


Säännönmukaiset tietolähteet

Jäsen on luovuttanut rekisteriin tallentuvat tiedot rekisteröityessään, liittyessään sinkkutapahtumien postituslistalle tai käyttäessään sinkkutapahtumat.fi nettisivuja.


Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja käytetään ainoastaan sinkkutapahtumat.fi jäsensuhteiden hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.


Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalista aineistoa ei ole. Jäsenrekisterin sähköiset tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokantaan pääsy on vain tietyillä ennalta määritetyillä henkilöillä.


Tarkastusoikeus

 Jäsenrekisteriin merkitty henkilö voi henkilötietolain 26 § mukaisesti tarkastaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot.
Tietojen tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisesti ja allekirjoitettuna. Postiosoitetiedot voi pyytää sähköpostitse yllapito ät sinkkutapahtumat.fi osoitteesta.



Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.