Etsitkö ohjelmaa tai seuraa?

Liity sinkkulistalle

Tule mukaan sinkuille suunnattuihin tapahtumiin, joissa pääset jakamaan iloisia hetkiä samanhenkisten ihmisten kanssa ja ehkä jopa löytämään sen oikean!

Sinkkulistalle eli postituslistalle liittyminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Näin moni on löytänyt
uusia ystäviä 55%
Näin moni on löytänyt kumppanin
26.3%

Sinkkulista 💞

= postituslista

Sinkkulista on vain sinkuille (yksityishenkilöt). Yrityksen edustajat, klikatkaa tänne.

Sinkkulistan kautta voit saada etuja, joita muutoin ei tarjota.
Viikko- ja kk-kirjeen mukana tulee ajoittain mahdollisuus liittyä muillekin listoille (mm. isot tapahtumat, sinkkublogi, heti-ilmoitukset). 

Löydä samassa elämäntilanteessa olevia hyviä tyyppejä

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten kiinnostavia neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.

Sinkkutapahtumat ei ole vain paikka tuntea olevansa osa yhteisöä, vaan sieltä voi saada myös vinkkejä ja opetuksia rakkauselämän ongelmiin.

Enää sinun ei tarvitse kokeilla erilaisia sovelluksia tai lukea loputtomasti itsensä kehittämisen kirjoja – saat kaiken tämän yhdellä klikkauksella sinkkulistalle liittyessäsi!

Hyviä syitä liittyä sinkkulistalle

Etsitkö kumppania?

Mahdollisuus löytää kumppani: Verkostoituminen muiden sinkkujen kanssa avaa mahdollisuuksia löytää potentiaalisia kumppaneita tai romanttisia suhteita. On todennäköisempää löytää yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja samankaltaisia elämäntilanteita muiden sinkkujen joukosta.

Jakaminen ja vertaistuki

Verkostoituminen antaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia muiden samassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa. Sinkkuus voi olla joskus haastavaa, ja vertaistuki voi auttaa käsittelemään erilaisia tunteita ja vaiheita elämässä.

Uusien ystävyyksien luominen

Voit luoda uusia ystävyyssuhteita ja laajentaa sosiaalista verkostoaan. Näitä uusia ystävyyssuhteita voi ylläpitää myös silloin, kun olet siirtynyt parisuhteeseen.

Hauskanpito ja sosiaalinen elämä

Voit osallistua erilaisiin tapahtumiin, illanviettoihin ja aktiviteetteihin muiden sinkkujen kanssa. Tämä voi tuoda vaihtelua arkeen ja tarjota uusia kokemuksia.

Mahdollisuus ammatilliseen verkostoitumiseen

Sinkkujen keskuudessa saattaa olla myös ihmisiä, jotka jakavat samanlaisen ammatillisen taustan, harrastuksia tai urasuunnitelmia. Tämä voi avata ovia uusiin mahdollisuuksiin työelämässä ja auttaa rakentamaan ammatillista verkostoa.

Muitathan, että sinkkujen verkostoituminen ei aina tarkoita automaattisesti uuden kumppanin löytymistä. Verkostoituminen on ensisijaisesti sosiaalinen kokemus, jossa voi tutustua uusiin ihmisiin ja jakaa elämän iloja ja haasteita.

Sinulle sinkku

Tapahtumista löydät keskimäärin 35-59 vuotiaita sinkkuja. Alle ja yli tuon keskittymän myös paikalla, mutta ei samoissa määrin.

Olet tervetullut mukaan. Jos et löydä tarjonnasta sopivaa tapahtumaa, niin voit järjestää sellaisen. Helposti.

Saat hyödynnettyä sinkuille suunnattua alustaa ja kohtaamispaikkaa.

Sinkkutapahtumat.fi sivusto tarjoaa sinulle ilmaisen alustan ilmoittaa sinkkutapahtumista ja löytää seuraa, tekemistä, rakkautta, ym.

Sinkkutapahtumat - sinkuille tapahtumia ja ohjelmaa

Haluatko enemmän ystäviä ja tekemistä?

Ehkä jopa löytää elämänkumppanin?​


Liity sinkkulistalle ja tule mukaan!

Kivaa tekemistä sinkkuporukalla 🥰

Seurassa tekeminen on monin verroin mukavampaa kuin yksin. Lisäksi tutustut hyviin tyyppeihin ja luot uusia ystävyyssuhteita.

Valitse kiinnostuskohteesi ja lähde mukaan.