Sinkku-tapahtumat

Sinkkutapahtumien kautta monet sinkut tapaavat toisiaan.

Yhteistyö on myös tervetullutta kun hyöty on molemminpuolinen: niin yritykselle kuin sinkuillekin.

Kiinnostaako yhteistyö?

Mikäli Sinulla on ehdottaa, jotain yhteistyökuviota, niin laita viestiä tulemaan.

Sinkkutapahtumien kautta tavoitat paljon sinkkuja kerralla (sivuston, postituslistan ja somen kautta).

Tapahtumapaikka

Sisältöä tapahtumaan

Muu

Hyödyttääkö sinkkuja?

Lisäarvo

Alennus sinkuille?

Rahallinen etu

Linkinvaihto

Minimissään linkki

Tapahtumat

Jos Sinulla on joku tapahtuma, joka sopisi sinkuille, niin mieti löytyykö kontakteistasi sinkkua, joka voisi ottaa kopin tapahtumastasi.

Tällöin hän on tapahtuman yhteyshenkilö: tekee ilmoituksen, ottaa mahdolliset ilmoittautumiset vastaan, markkinoi tapahtumaasi sinkuille sekä on paikalla tapahtumassa.

Mikä motivoi?

Esimerkiksi tarjoat tapahtumaa ilmaiseksi tai sellaisella alennuksella, että joku sinkku on kiinnostunut tekemään monia tapahtumatuotantoon liittyviä tehtäviä.

Yrityksesi saa näkyvyyttä  ja aktiivinen sinkku kiitokseksi ilmaisen tapahtuman sekä sinkut tapahtuman, johon osallistua. 

yhteistyö

Moni sinkku laittaa itsensä likoon tapahtumia tehdessään. Facebook ryhmissä tapahtuman markkinointi tehdään omalla Fb-profiililla.

Sinkkuryhmien kautta tavoitetaan useita tuhansia sinkkuja.

Sinkkutapahtumissa tapahtumat näkyvät jonkun sinkun nimellä / nimimerkillä kun hän tekee tapahtumailmoituksen. Tapahtumista lähtee postituslistalle myös ilmoitukset.

Ilmoittautumisten vastaanotto ja maksut voidaan hoitaa myös jonkun sinkun kautta. Sivustolla on useampi järjestelmä käytettävissä. Lisätietoja UKK-sivulla.

“Ihanaa kun työpanostani arvostetaan”

Anonyymi sinkku

Muu yhteistyö

Mikäli yrityksesi tarjoaa sinkuille ohjelmaa/palveluita, niin voit niitä markkinoida myös sivuston kautta sinkkutapahtumiasi. Reilu alennus sinkuille olisi suotavaa.

Pienimuotoisimpana yhteistyönä laitat meidän logon linkillä nettisivuillesi (ja kerrot omille asiakkaillesi Sinkkutapahtumista) kun hyödynnät oman yrityksen näkyvyyttä kauttamme.

Jos sinulla on joku tuote tai palvelu, jota haluaisit markkinoida sinkuille, niin ota meihin yhteyttä. Katsotaan mitä keksitään hyvän yhteistyön merkeissä.

Mainostus myös postituslistalla on mahdollista kunhan se tuo jotain lisäetua sinkkujen elämään.

Yhteistyö

Mikäli haluat markkinoida palveluasi, tuotettasi tai jotain muuta sinkkutapahtumien kautta, niin ota yhteyttä.

Esimerkki 1: sinulla on oma punttisali, johon haluat sinkkuja ilman heille erikseen suunnattua aikaa.

Esimerkki 2: järjestät retken / matkan / tapahtuman jonnekin ja sinne on tulossa muitakin kuin sinkkuja.

Sinkkutapahtumat ei ole kanava yksipuolisesti markkinoida palveluitasi / yritystä. Ilmaisista lounaista voimme kaikki vain haaveilla. 

Mainostus & markkinointi

Yhteistyötä joustavasi. Ota yhteyttä!

Tapahtumailmoitus

Tapahtumailmoituksen kautta tavoitat joustavasti sinkkuja. Minimissään yrittäjille linkin vaihtoa sekä mahdollisesti sponsoroitu linkki tapahtumailmoituksessa.

Et löytänyt sopivaa yhteistyömuotoa?

Digitaalisella markkinoinnilla tavoitat kohderyhmäsi. Usein se on hyvin toimiva tapa löytää asiakkaita yrityksesi äärelle. Sen sijaan, että laitat useita ilmoituksia useaan paikkaan ”ilmaiseksi” (käyttäen aikaasi), niin miksi et maksaisi siitä, että joku tekee markkinoinnin puolestasi? Sinkuista löytyy monia eri alan taitajia. Myös digimarkkinoinnin. Moni tekee tapahtumia sydämellä ja osaa homman. Ota yhteyttä ja kerro millaista osaamista etsit. Etsimme sinulle tekijän ja voitte jatkaa asian edistämistä yhdessä. 

Mitä mielessä?

Logo

Yhteistyöhön & linkinvaihtoon

Siirry työkalupalkkiin