Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja – 13 asiaa.

Jos haluat onnellisempia suhteita, niin kannattaa lopettaa tiettyjen käyttäytymistapojen hyväksyminen. Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja. 13 asiaa.

Jos haluat onnellisempia suhteita, niin kannattaa lopettaa näiden 13 käyttäytymistavan hyväksyminen.

Et voi kontrolloida sitä, miten ihmiset käyttäytyvät, mutta voit kontrolloida sitä, mitä sinä itse siedät.

Joskus oikean kumppanin löytämisessä ei ole kyse vain siitä, mitä hän tekee – kyse voi olla myös siitä, mitä hän ei tee.

Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja

Jotkut varoitusmerkit ovat pienempiä kuin toiset. Jotkut vaikuttavat jopa siedettäviltä tai hyväksyttäviltä. Useimmiten tämä asettaa itsellemme ansaan mennä liian pitkälle tielle, jolle emme kuulu.

Kuulen asiasta monelta: He lähtevät suhteesta vuosikymmenten jälkeen, vaikka jälkiviisaus osoitti heille, että heidän olisi pitänyt lähteä jo kauan sitten.

Mitä tapahtuu?

Keksimme tekosyitä huonolle käytökselle, jätämme huomiotta asioita, jotka häiritsevät meitä, koska ”he ovat vain sellaisia”, tai jopa laskemme vaatimuksemme vaaralliselle tasolle, koska ”heidän kanssaan on parempi olla kuin yksin”.

Spoilerihälytys: Ei ole.

Väärän ihmisen kanssa oleminen saa sinut tuntemaan olosi yksinäisemmäksi kuin sinkkuna oleminen ikinä.

Mitkä siis ovat negatiivisia käyttäytymismalleja, joita sinun ei pitäisi enää hyväksyä, jos haluat mahdollisuuden onnelliseen parisuhteeseen?

1: He eivät koskaan pyydä anteeksi.

Osa rehellistä elämää on myöntää, kun on väärässä – mitä KAIKKI meistä tekevät joskus, varsinkin kun on kyse ihmissuhteista.

Kun solmimme suhteen, otamme vastuun jonkun toisen ihmisen hyvinvoinnista elämässämme ja se edellyttää korkeampaa käyttäytymisstandardia. Tämä hyödyttää paitsi meitä itseämme, myös rakastamaamme ihmistä.

Kun epäonnistumme tällä alalla, myönnämme sen ja korjaamme sen, niin pääsemme eteenpäin.

Jos kumppanisi ei koskaan ota vastuuta omista teoistaan tai keksii aina tavan sysätä syyllisyyden sinulle, se on selvä merkki siitä, että sinä olet valmis panostamaan tasolla, jolla hän ei ole.

Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja

Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja

2: Hän tekee jatkuvasti päätöksiä kuin hän olisi yhä sinkku.

Hyvät ihmissuhteet eivät koske ”minua”, vaan ”meitä”.

Elämän rakentaminen toisen rinnalle tarkoittaa, että otat hänet huomioon tehdessäsi päätöksiä, jotka vaikuttavat teihin molempiin.

Jos kumppanisi elää elämäänsä ikään kuin hän olisi yhä sinkku, hän pitää sinut emotionaalisesti etäällä, tarkoittaa se, ettei hän ole täysin sitoutunut suhteeseenne.

Ansaitset suhteen, jossa kumppanisi on täysin mukana etkä joudu jatkuvasti epäilemään hänen tunteitaan.

On eri asia säilyttää itsenäisyys ja omat kiinnostuskohteet – on aivan eri asia saada kumppanisi tuntemaan itsensä ulkopuoliseksi ja sivuutetuksi.

3: He laiskistuvat ajan myötä.

Ymmärrä tämä: Suhteen romantiikan ei pitäisi hiipua ”kuherruskuukausivaiheen” jälkeen. Itse asiassa sen pitäisi lisääntyä, kun kumppanistasi tulee suurempi ja tärkeämpi osa elämääsi.

Jos yrität yhä tehdä pieniä asioita hänen hyväkseen, olla romanttinen, näyttää hyvältä treffi-iltana, kertoa hänelle, kuinka kiitollinen olet hänestä… mutta hän on lakannut yrittämästä, koska on ”saanut sinut”, se on merkkinä siitä että:

Hän pitää sinua itsestäänselvyytenä.

Suhteen vakiintuminen ei tarkoita sitä, että lopetat yrittämisen vain siksi, että joku on sitoutunut sinuun. Itse asiassa juuri silloin alkaa todellinen työ.

Silloin sinä JATKUVASTI ilmestyt heidän luokseen. Silloin säilytät heidän luottamuksensa. Silloin ansaitset heidän rakkautensa joka päivä.

Jos havaitset näitä hälytysmerkkejä suhteessasi, keskustele asiasta. Kerro kumppanillesi, miltä sinusta tuntuu. Anna hänelle mahdollisuus muuttaa toimintaansa.

Ja jos hän ei arvosta sinua, etsi joku, joka arvostaa. Elämä on liian lyhyt tyytyäksesi vähempään.

Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja - 13 asiaa. 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja - 13 asiaa. 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

4: Heidän läsnäolonsa vie enemmän iloa kuin tuo.

On valitettavaa, että tämä on edes sanottava. Tarvitaan muutakin kuin ”rakkautta” pitämään suhde kasassa. On mahdollista, että on kaksi hyvää ihmistä, jotka eivät vain sovi toisilleen.

Ei ole väliä, kuinka paljon ”rakastat” jotakuta, jos hän tuo elämääsi enemmän negatiivisuutta kuin positiivisuutta, niin sinun on päästettävä hänestä irti.

Jos riitelette enemmän kuin puhutte, olette harvoin intiimissä kanssakäymisessä ja/tai hän on yleisesti ottaen etäinen, välinpitämätön ja etäinen – sinun on kysyttävä itseltäsi, mitä todella saat suhteesta ja miksi päätät pysyä siinä.

5: He pitävät emotionaalista etäisyyttä välillänne.

Onko kulunut muutama kuukausi, etkä ole vieläkään tavannut hänen perhettään? Ystäviä? Työkavereita?

Miksi näin on?

Kun olet tosissasi ottamassa jotakuta elämääsi, se sisältää kaikki osa-alueet. Sen lisäksi hänen pitäisi olla YLPEÄ esittelemään sinut lähipiirilleen, kun olette yhteisymmärryksessä, että suhde on menossa vakavaan suuntaan.

Jos hän pitää sinut erossa tietyistä elämänsä osista, hän on ehkä vain puoliksi mukana ja pitää oven auki pakoa varten. Suhteet eivät ole osa-aikaisia sitoumuksia. Joko olet mukana tai et.

6: He eivät koskaan tee kompromisseja, mutta sinä teet aina.

Olen kerta toisensa jälkeen nähnyt suhteita, joissa toinen osapuolista on onnellinen vain, jos kaikki menee hänen mielensä mukaan. Heidän ystävänsä, perheensä, kotikaupunkinsa. Kun he joutuvat tekemään kompromisseja sinun takiasi, 💩 iskee tuulettimeen.

Kompromissin avain on se, että se on kaksisuuntainen tie. Muuten sinä vain uhraat kaiken heidän puolestaan ilman vastakaikua.

Joku, joka oikeasti välittää sinusta, on joustava ja mukautuu myös sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi.

7: He eivät näe vaivaa kommunikoidakseen.

Tässä piilee totuus: Jotkut ihmiset ovat yksinkertaisesti surkeita viestinnässä. He eivät osaa muotoilla tunteitaan kunnolla sanoiksi, he ovat epävarmoja siitä, että heitä arvostellaan, heitä ei ole koskaan opetettu ottamaan yhteyttä tunteisiinsa, kun he kasvavat…

Jotkut näistä asioista eivät ole heidän hallinnassaan. Mutta se, mihin he voivat vaikuttaa, on se, että he pyrkivät opettelemaan, miten kommunikoida kanssasi paremmin.

Meidän on valittava, aiommeko olla menneisyytemme vanki vai pyrkiä voittamaan sen.

Katsekontakti

Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja.

8: HEILLÄ EI OLE KUNNIANHIMOA.

Miksi isoja kirjaimia? Varmistan, että näet tämän syystä.

Kerron naisista, jotka asuvat Yhdysvaltojen ulkopuolella (Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa) ja jotka ovat lähdössä pitkistä (jotkut jopa vuosikymmeniä kestäneistä) suhteista, koska miehellä, jonka kanssa he olivat yhdessä, ei ollut lainkaan kunnianhimoa.

Heistä tuntui kuin he olisivat vetäneet kiveä perässään.

Ennen kuin miehet ryntäävät kommenttiosioon, on sanomattakin selvää, että tämä ongelma esiintyy sukupuolesta riippumatta. Tietenkään kunnianhimon puute ei koske vain miehiä, mutta olen kuullut siitä viime aikoina aika paljon…

Mitä kunnianhimoisen miehen tai naisen pitäisi tehdä?

Vastaus on yksinkertainen – ei helppo, mutta yksinkertainen:

Etsiä joku, joka on samassa energiatasossa siinä kuin sinä.

Jonkun, joka elää elämäänsä palolla, tarkoituksenmukaisesti ja merkityksellisesti.

Jonkun, jolla on tavoitteita ja myös menee niitä kohti.

Jonkun, jonka voit nähdä tasavertaisena kumppanina elämän matkalla.

Ja mikä tärkeintä, ole rehellinen itsellesi sen suhteen, onko seurustelukumppanisi todella sitä (tai ketä), mitä etsit tässä suhteessa.

Liian monet suhteet kestävät vuosikymmeniä, vaikka toinen (tai molemmat) ihmiset toivovat salaa, että se loppuisi. Lopulta jonkun on saatava asiat liikkeelle.

Yleensä se on se henkilö, jolla on korkeampi itsetunto ja itsekunnioitus, koska häneltä loppuu sietokyky tyytyä niin paljon vähempään kuin mitä hän ansaitsee.

Ainoa kysymys on – kuinka kauan jaksat, ennen kuin liika on likaa?

9: He ailahtelevat.

Jokainen pariskunta käy läpi vaikeita vaiheita. Kaikilla on erimielisyyksiä. Kaikkien on löydettävä ”kultainn keskitie”, kun he sulautuvat erillisiin, yksilöllisiin yhteisiin elämiin.

Se on aivan luonnollista – vaikka onkin haastavaa.

He jojottelevat suhteen ja sinkkuuden välimaastoissa.

He ovat niin epäjohdonmukaisia, että et tiedä, oletteko vielä huomenna tai ylihuomenna yhdessä.

Kun asiat ovat hyvin, asiat ovat todella hyvin. Se saa sinut pysymään mukana huonoinakin aikoina… tietäen, että kun ne palaavat, se on upean ihanaa.

Ongelma on, että alamäet ovat todella, todella alhaisia. Ja ne tuntuvat olevan yleisempiä kuin suhteen huiput.

Tämä tuo meidät takaisin kohtaan #4, joka vie enemmän iloa kuin ne tuovat.

Siksi johdonmukaisuus on niin tärkeää: jotta tiedätte, mitä saatte ja milloin saatte. Elämä on täynnä yllätyksiä, kumppanisi sitoutuminen suhteeseen ei saisi olla yksi niistä.

10: He eivät tue sinua.

Oletko koskaan saanut hienon idean, tehnyt suuren saavutuksen tai innostunut uudesta mahdollisuudesta – mutta kumppanisi ampui sen alas tai vähätteli sitä?

Tämä voi viedä kaiken intosi ja tuntua lannistavalta tai lannistavalta.

Terveessä parisuhteessa kumppanit tukevat ja rohkaisevat toistensa tavoitteita. He saavat sinut tuntemaan itsesi voittamattomaksi, niin kuin voisit valloittaa maailman ja saavuttaa kaiken, mitä ikinä suunnitteletkin – koska he ovat koko ajan vierelläsi.

11 syytä miksi olet yhä sinkku

Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja.

11: Ne eivät saa sinulle (mielen)rauhaa.

Kun istut illalla sohvalla pitkän päivän jälkeen – rauha.

Kun makaat hänen sylissään sunnuntaiaamuna ennen kuin nouset sängystä – rauha.

Kun näet heidät huoneen toisella puolella ja tunnet sen tyyneyden, joka tulee siitä, että tiedät heidän olevan täysin sinun – rauha.

Oikea kumppani ei riistä elämästäsi mitään rauhaa. Hän saa sinua kaaokseen ja saa sinua tuntemaan, että olet yksin haasteissasi.

Sen sijaan he turvaavat oloasi ja saavat sinut tuntemaan olosi seesteiseksi, turvalliseksi ja huolehdituksi.

12: Kunnioitus.

Joku ei voi täysin luottaa sinuun tai rakastaa sinua, jos hän ei ensin kunnioita sinua.

Ja jos joku ei kunnioita mielipiteitäsi, älyäsi, näkökantojasi tai arvoasi ihmisenä – silloin hän ei ansaitse tunnesijoitustasi.

13: He eivät huolehdi itsestään.

Ansaitset sen, että kumppanisi pitää huolta myös itsestään.

Omasta psyykkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista huolehtiminen on yhtä kuin kyky ylläpitää tervettä suhdetta.

Jos hän ei huolehdi itsestään, miten voit luottaa siihen, että hän huolehtii sinusta?

Jos hän ei arvosta omaa terveyttään, miten hän voi arvostaa sinun tai lastesi terveyttä?

Jos he eivät tavoittele kehittymistä ajan mittaan, miten voit pysyä viehättyneenä ja innostuneena heistä kumppanina?

Tämä vetovoima ja innostus on juuri sitä, mitä ansaitset.

Artikkelin ”Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja” on kirjoittanut James Sama.

Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja.

Etsitkö kumppania? Sinkkutapahtumien oma ja täysin ilmainen seuranhaku on sinkkujen suunnittema väylä löytää verkon kautta seuraa. Tai tule tapahtumiin.

Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja - 13 asiaa. 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Älä hyväksy näitä käyttäytymistapoja - 13 asiaa. 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.