Mistä huomaat, että deittisi on varattu? 5 kohtaa

Kuvittelet vihdoinkin tavanneesi unelmiesi tyypin: hyväkäytöksinen, miellyttävä olemus, fiksu ja kaikkea muuta, mitä olet toivonut ja ehkä enemmän. Paitsi yhtä ongelmaa: valhetta.

Kuvittelet vihdoinkin tavanneesi unelmiesi tyypin: hyväkäytöksinen, miellyttävä olemus, fiksu ja kaikkea muuta,  mitä olet toivonut ja ehkä enemmän. Paitsi yhtä ongelmaa: valhetta.

Deittisi on varattu!

Saatat epäillä, että hän on varattu. Et vain halua ottaa riskiä, että suhde päättyisi ja olisitkin väärässä. Nakertava tunne, ettei kaikki ole kunnossa, painaa silti mieltäsi. Vaistosi kertoo, että hän salaa jotain, mutta ainut mitä oikeastaan voit tehdä, on hiljentään epäilevä mielesi ja koittaa selvittää asia faktoilla.

1. Tapaatte aina kaukana ja eristyksissä.

Haluaako deittisi aina valita tapaamispaikan ja ajan? Paikka on kaukana ja yksityinen, jotta ette tulisi nähdyksi. Hänelle sopii vain paikka eristyksissä ja hän kertoo, että samalla tulisi hoidettua joitain hänelle keskeneräisiä asioita siellä. Tämä saattaa olla merkki, että deittisi on varattu.

2. Hän ei kerro missä asuu.

Hän saattaa selitellä asiaa sillä, että on juuri muuttamassa. Tai että häntä nolostuttaa se, missä asuu. Hän voi jopa kertoa, että hänellä on huonoja kokemuksia aikaisemmasta deittikumppanista, joka vainosi häntä. Tämä voi kyllä olla tottakin. Ehkä hän vain todella haluaa tutustua sinuun paremmin ennen kuin kertoo missä asuu.

3. Hän aina vetäytyy muualle puhelinkeskustelun ajaksi.

Teillä voi olla illallinen kesken tai olette puistossa kävelemässä, jolloin hän voisi hyvin vastata puhelimeen länsäollessasi. Silti hän poistuu luotasi tarpeeksi kauas, jotta et kuulisi keskustelua. Useimmiten se on työhön liittyvä puhelu.
Onko deittisi muuten pyytänyt sinua olemaan soittamatta tiettyyn aikaan päivästä tai illasta? Vaikka soitatkin muina aikoina, niin silti et tavoita häntä. Niinä kertoina kun tavoitat, hänellä useimmiten on kiire. Tämä saattaa olla merkki, että hän on varattu.4. Keskustelu aikaisemmista kumppaneista saa hänet varuilleen.

Entiset kumppanit on aihe, josta hän ei oikein koskaan halua puhua. Uskallatko kysyä mitä mieltä hän on sitoutumisesta? Tai avioliitosta? Jos hän vastaa, ettei halua naimisiin, voi se johtua siitä, että hän on jo naimisissa tai muuten varattu. On oikeastaan kahdenlaisia tyyppejä, jotka eivät halua naimisiin: huonosta avioliitosta eronneet ja jo varatut. Naiset ovat yleensä uteliaita keitä hänen oma deittinsä on tapaillut aikaisemmin ja jos hän ei halua edes puhua aiheesta, niin jotain on pielessä.

5. Hän ei esittele sinua ystävilleen eikä sukulaisilleen.

Oletko esitellyt hänet joillekin ystävillesi tai sukulaisillesi, mutta et vastaavasi ole tavannut hänen eikä sinua ole esitelty? Voi olla mahdollista, ettei hänellä ole hyviä ystäviä tai ettei hänellä ole läheisiä välejä sukuunsa. Tai nämä voivat asua nykyisin etäällä. Jos suhteenne on vasta alussa, saattaa hän vielä pitää esittelyä liian ennenaikaisena.

Selvitä

Jos epäilet, ettei kaikki ole ihan kunnossa, niin juttele hänelle asiasta. Kerro hänelle, että pidät hänestä paljon ja ettet arvostele häntä, mutta haluaisit tietää onko jotain, mitä hän ei sinulle kerro. Miksi hänellä on niin paljon sääntöjä. Hän aina valitsee paikan kaukana ja sinä et voi vierailla hänen luonaan etkä edes tiedä missä hän asuu. Voit kysyä häpeääkö hän sinua jotenkin, eikä tämän vuoksi halua ystäviensä tai sukunsa tapaavan sinua. Naiset ovat yleisesti tunteellisia ja muiden loukkaaminen saattaa vaivata heitä. Jos hän salaa jotain, niin jossain vaiheessa se kuitenkin paljastuu.

Suomennettu amerikkalaisesta artikkelista ”5 Signs To Tell If The Woman You Like Is Married”.
Amerikkalainen vs suomalainen deittikulttuuri on hieman erilainen.

Tervetuloa mukaan sinkuille suunnattuihin tapahtumiin, jossa todellakin on vain sinkkuja – ei varattuja.

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.