12 merkkiä että hän on emotionaalisesti saavuttamaton

12 merkkiä, että hän on emotionaalisesti saavuttamaton. Jos hänestä huokuu jokin näistä merkeistä, älä kävele vaan suorastaan juokse pois tämän tyypin luota.

Uskon, että monet muutkin naiset ovat kokeneet saman. Minulla oli oma kokemukseni emotionaalisesti saavuttamattomasta miehestä. Hän ei tarkoita tehdä sinulle pahaa, mutta hän tuhlaa aikaasi, jos etsit tervettä, kypsää ja sitoutunutta suhdetta. Jos hänestä huokuu jokin näistä merkeistä, älä kävele vaan suorastaan juokse pois tämän miehen luota.

12 merkkiä, että hän on emotionaalisesti saavuttamaton ehkä jopa sitoutumiskammoinen.

12 merkkiä että hän on emotionaalisesti saavuttamaton 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
12 merkkiä että hän on emotionaalisesti saavuttamaton 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Tässä ovat hälytysmerkit:

1) Hän on epävakaa.

Hän ei pysty sitoutumaan aikaan eikä paikkaan. Hän käyttäytyy kuin tapaamisesi ei olisi ensisijaisen tärkeää ja hän keksii tekosyitä ja on epäluotettava. Et pysty sitouttamaan häntä mihinkään suunnitelmiin.

2) Kritiikki.

Hän löytää sinussa pieniä vikoja. Se ei ole mukavaa eikä reilua, mutta pienten asioiden löytäminen sinussa vikana antaa hänelle loogisen syyn olla olematta kanssasi. Hänen täytyy loogisesti selittää itselleen, miksi et ole tarpeeksi hyvä sen sijaan, että hän tarkastelee omaa käytöstään ja käsittelee itseään.

3) Exät.

Hänellä on taipumus pitää yhteyttä aiempiin seksikumppaneihinsa. Tyypillisesti he eivät olleet edes tyttöystäviä, pikemminkin ystäviä etuisuuksien kanssa. Hän haluaa pitää vaihtoehtonsa avoimina seksin suhteen.

4) Jämäpalat.

Hän ei tee mitään. Tuntuu kuin tarjoaisit kaikkesi, tekisit kaiken työn ja saat heiltä vain jämäpaloja. Hän tekee niin vähän kuin mahdollista, eikä soita, tekstaa tai sovi treffejä. Hän kohtelee sinua ikään kuin et olisi ensisijainen asia hänen elämässään.

5) Tunteet.

Hänestä tuntuu epämukavalta, kun jaat tunteitasi tai yrität olla avoin hänen kanssaan. Hän ei pysty käsittelemään omia tunteitaan, joten hän ei osaa vastata tai tunnustaa sinun tunteitasi. Hän sulkeutuu, vaihtaa puheenaihetta tai keksii tekosyyn lopettaa keskustelun.

6) Vastuullisuus.

Hän ei ota vastuuta teoistaan. Jos teidän piti suunnitella jotain ja hän katoaa, hän sanoo unohtaneensa. Jos hän ghostasi sinua, hän sanoo, ettei muistanut tai nähnyt soittoasi tai viestiäsi. Hän löytää tekosyyt. Muistatko sen tekstiviestin, jonka lähetit, ja on kulunut tunteja, ehkä jopa päiviä, ennen kuin hän vastasi? Näin hän kohtelee sinua.

7) Hän vedättää sinua.

Hän flirttailee kanssasi ja houkuttelee sinua, jotta luulisit, että on toivoa jostain todellisesta. Tämän miehen kanssa ei ole mitään toivoa mistään todellisesta.

8) Hän kertoo sen.

Kuuntele, kun tämä mies kertoo sinulle, ettei hän ole käytettävissä, usko häntä. Et pysty auttamaan häntä, parantamaan häntä tai korjaamaan häntä. Hän ei ole käytettävissä.

9) Välttää sitoutumista.

Hän välttää sitoutumista ja kieltäytyy nimeämästä suhdetta. Hän puhuu sinusta ystävänä tai kaverina. Hän pysyttelee harmaalla alueella ja sanoo asioita, kuten: Olet mielestäni mukava ihminen ja haluan olla yhtydessä kanssasi, mutta hän ei ole valmis suhteeseen.

10) Ei historiaa vakavista suhteista.

Jos vakavasta ja molemminpuolisesta rakastavasta suhteesta ei ole juurikaan historiaa, tämä on toinen vihje. Kysy itseltäsi, miksi hänellä ei ole ollut yhtään todellista suhdetta? Arvaat sen kyllä: hän ei ole kykenevä. Hän ei ole käytettävissä.

11) Hän puolustautuu.

Hän menee puolustuskannalle, jos yrität keskustella hänen emotionaalisesta saavuttamattomuudestaan. Hän syyttää muita epäonnistuneista suhteista, jos hänellä on ollut sellaisia, ja hän riitelee kanssasi ja sulkeutuu sitten.

12) Hän katoaa.

Hän vetäytyy pois ja pakenee. Kun lähestyt häntä ja tarjoat jotain aitoa ja todellista, hän vetäytyy pois. Kun yrität avata ns. tunteiden purkkia, jonka hän on pullottanut sisäänsä, hän tekee kaikkensa sulkeutuakseen ja suojellakseen itseään. Ja jos jatkat läheisyyden vaatimista, se voi pelottaa hänet täysin, ja hän saattaa kadota ja ghostata sinua.

sinkkujuhannus

Naiset, joilla on vahva itsetunto ja itserakkaus, eivät anna tälle miehelle aikaansa. He tietävät, ettei tällainen käytös ole hyväksyttävää. Hankalaksi tekee se, että hänellä on tunteita, mutta hän ei osaa tunnustaa tunteitaan tai ilmaista itseään.

Emotionaalinen saavuttamattomuus voi johtua lukuisista tapahtumista, parantumattomista syvistä lapsuuden traumoista, menneistä ihmissuhteista johtuvasta pelosta tai siitä, että hän on työnarkomaani. Joskus ihmiset eivät ole käytettävissä vakavaan suhteeseen, eikä toista voi pakottaa siihen. Tämä mies ei ehkä koskaan ole emotionaalisesti saatavilla.

Omassa elämässäni on ollut ajanjaksoja ja aikoja, jolloin en ole ollut emotionaalisesti käytettävissä suhteeseen. Se johtui oman lapsuuteni traumoista, avioerostani ja siitä, kun olin työnarkomaani. Halusin olla yksin. Tein vuosia töitä terapeuttien ja parantajien kanssa tullakseni terveeksi ja eheäksi. Kun katson taaksepäin omaa käyttäytymistäni, voin nyt nähdä itsekseni, milloin en ollut käytettävissä ja se on ihan ok.

Kypsä suhde edellyttää antamista ja ottamista, vastuullisuutta, vastuullisuutta, viestintää, avoimuutta ja kunnioitusta.

Onko sinulla kokemusta säätämisestä emotionaalisesti saavuttamaton -tyyppisen kanssa? Haluatko jakaa tarinasi?

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille livetapahtumia ja ilmainen seuranhaku.

Artikkelin 12 merkkiä että hän on emotionaalisesti saavuttamaton on kirjoittanut Jill Evans, mentori. Hän on opastanut yrittäjiä ja maisteriopiskelijoita UCLA Andersonissa, pitänyt esitelmiä USC:n jatko-opiskelijoille ja esiintynyt tarinankerronnassa ja improvisaatioteatterissa.

12 merkkiä että hän on emotionaalisesti saavuttamaton.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.