9 merkkiä että olet rakastunut rakkauteen

Oletko rakastunut rakkauteen? Joskus rakkaus voi olla enemmän päässämme kuin sydämessämme. 9 merkkiä että olet rakastunut rakkauteen.

9 merkkiä, että olet rakastunut vain ajatukseen jostakusta, etkä siihen kuka hän oikeasti on. Ehkä olet rakastunut rakkauteen?

Joskus rakkaus voi olla enemmän päässämme kuin sydämessämme. Voit ihastua jonkun potentiaaliseen kumppaniin, mutta tunne ei ole välttämättä rakkautta, vaan kiintymystä, projisointia tai toivoa. Et voi kuitenkaan olla suhteessa pelkästään kuvitelmasi kanssa ja sekoittaa häntä sellaiseksi kuin haluaisit hänen olevan. Hän on se kuka hän oikeasti on.

10 vinkkiä joilla vedät ihmisiä puoleesi
Oletko rakastunut rakkauteen?

9 merkkiä että olet rakastanut rakkauteen.

Sinkkublogi

1. Koet enemmän rakkautta ollessanne erossa.

Jos suhteenne toimii paremmin (tai on vain olemassa) enemmän tekstiviesteillä ja FaceTimeillä, olet luultavasti kohtaamassa ensimmäisen ja suurimman merkin siitä, että olet oikeasti enemmän rakastunut ideaan kuin ihmiseen.

Tämä ei tietenkään koske pariskuntia, jotka ovat kaukosuhteessa tai muuten erossa toisistaan. Tämä koskee ihmisiä, joilla ei ole käytännössä mitään syytä olla viettämättä aikaa yhdessä, olla muuttamatta lähemmäs toistensa luokse tai ainakin antamatta toisilleen tilaa elämässään.

Se koskee ihmisiä, joiden ei tarvitse olla erossa, mutta jotka haluavat olla erossa. Tiedostamattaan tai tiedostamalla.

Jos suhteenne toimii paremmin silloin, kun ette fyysisesti ole toistenne elämässä, se on ensimmäinen merkki siitä, että jokin on pielessä.

2. Ette tule toimeen, kun vietätte aikaa yhdessä.

Kun vietätte aikaa yhdessä, mitä tapahtuu?

Onko teillä innostunut ja rauhallinen olo? Tuleeko aina riitaa? Häiritseekö hänen läsnäolonsa sinua, tuntuuko hänen läsnäolonsa taakkana?

Tämä on toinen tärkeä merkki siitä, että saatat olla enemmän rakastunut ajatukseen. Vaikka jokainen pariskunta riitelee ja tuntee olonsa välillä kireäksi, sen ei pitäisi olla hallitseva kuvio suhteessanne. Jos ette selviä yhdestäkään päivästä (tai edes hengailusta) käymättä toistenne hermoille, ette ehkä sovi yhteen niin hyvin kuin uskotte.

9 merkkiä että olet rakastunut rakkauteen 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
9 merkkiä että olet rakastunut rakkauteen 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

3. Et haluaisi häntä ystäväksi.

Jos tämä henkilö olisi vain tyyppi, johon sinulla ei ole romanttista tai seksuaalista yhteyttä, haluaisitko hengailla hänen kanssaan vain ystävänä?

Jos vastaus on ehdottomasti ei, ette todellakaan sovi yhteen.

Saattaa olla vaikeaa kuvitella häntä ilman sitä himon/halun ominaisuutta, joka kuuluu normaaliin suhteeseen (ainkin alussa). Jos hän ei ole se, jonka kanssa haluaisit viettää myös yhteistä aikaa tai jos hän ei täyttäisi kaipaamasi kumppanin roolia tai jonkin muunlaista tarvetta, hän ei ehkä ole aivan se henkilö, jota toivot hänen olevan.

4. Et haluaisi häntä työkaveriksi.

Toinen tapa muotoilla tämä kysymys on miettiä, haluaisitko koskaan työskennellä hänen kanssaan.

Tämä saattaa olla erikoinen tapa ajatella asiaa, mutta jos kyseessä on henkilö, jonka kanssa et koskaan haluaisi työskennellä tai tehdä yhteistyötä, niin huonolta näyttää. Parisuhde on jatkuvaa kontaktia, jota voisi jossain muodossa verrata kumppanuuteen työn merkityksessä.

Luottaisitko häneen raha-asioissa tai toimeentulossa?

Luotatko hänen näkemykseensä tai mielipiteeseensä?

Haluaisitko työskennellä hänen kanssaan missä tahansa tehtävässä?

Jos vastaus kaikkiin edellä mainittuihin kysymyksiin on ”ei”, niin saatat nähdä hänet vain himosta käsin, etkä potentiaalisena kumppanina.

5. Arvonne, prioriteettinne tai tulevaisuuden näkyvät eivät kohtaa

Nuorena sitä kuvittelee, että rakkaus voittaa kaiken ja että vain tunteilla on merkitystä.

Kun tulet hieman vanhemmaksi, alat ymmärtää, että rakkaus ei riitä. Myös yhteensopivuuden on toimittava.

Yhteensopivuus on muutakin kuin vain ”tulemme yleisesti ottaen toimeen”, vaan myös ”onko tavassa, jolla haluamme elää elämäämme, tarpeeksi yhtäläisyyksiä”. Ihmiset voivat tehdä kompromisseja vain tiettyyn rajaan asti. Jos heillä on suuria ja selviä eroja siinä, mitä halutaan tulevaisuudeltanne (missä haluatte asua, mikä on suhteenne aikajänne, onko lapsia vai ei, jne.), se saattaa olla asia, johon kannattaa puuttua ennen kuin menette pidemmälle.

8 erilaista rakkauden tyyppiä
Rakastunut rakkauteen?

6. Hän on kertonut sinulle, ettei aio sitoutua.

Joskus hän kertoo totuuden ja et vain kuuntele.

On yleistä kuulla sanovan, että jälkikäteen katsottuna tiedettiin suhteen menevän niin kuin se meni. Kiintymyksen kohde enemmän tai vähemmän kertoi, että niin kävisi.

Lauseet kuten ”sinun ei pitäisi luottaa minuun” tai ”en etsi juuri nyt mitään vakavaa” ovat merkkejä siitä, että hän ei ole oikeasti kiinnostuneita sinusta, mutta on jossain määrin kiinnostuneita jostain, mitä voit tarjota hänelle. Hän pitää sinut lähellään täyttääkseen omat tarpeensa, mutta ei täytä sinun tarpeitasi vastineeksi.

7. Saat ristiriitaisia signaaleja.

Jos olet hämmentynyt siitä, missä hän on tai missä suhteessa mennään, niin vastaus on: Lähde pois.

Vastaus on ”ei”, vaikka sinulla olisi lista syitä, miksi sen pitäisi olla ”kyllä”. Vastaus on ei, vaikka olisit täysin varma, että tämän henkilön kohtalo on ollut olla kanssasi ja että teillä on sähköinen, kerran elämässä tapahtuva yhteys ja niin edelleen ja niin edelleen.

Vastaus on aina ei, ellei tämä henkilö sitoudu sinuun siinä hetkessä ja tule luoksesi ja ole kunnioittava sekä kunnioittaa arvokkuuttasi, upeuttasi ja läsnäoloasi parisuhteessa.

Kaikki muu on ”ei”, jota hän tai sinä et uskalla hyväksyä.

sinkkujuhannus
Sinkkujuhannus – tapaa toistasataa sinkkua, tasaisesti miehiä ja naisia yhteisen rennon juhannuksen merkeissä. Moni löytänyt kumppanin ja joukon uusia ystäviä.

8. Sabotoit itse kaikki pyrkimykset edetä suhteessa eteenpäin.

Joskus kun emme itse halua hyväksyä tai nähdä, ettemme halua suhdetta, sabotoimme sitä alitajuisesti sen sijaan, että tekisimme puhtaan eron.

Saatat nähdä tällaista käyttäytymistä itsessäsi tai kumppanissasi.

Kummassakin tapauksessa huomaat todennäköisesti, että sabotoit tavalla tai toisella pyrkimyksiä muuttaa yhteen tai ottaa se seuraava askel. Sisimmässäsi tiedät, ettet halua suhdetta, mutta et ole valmis hyväksymään sitä.

9. Tiedät ettei hän ole odottamasi henkilö, mutta pelkäät tulevaisuutta.

Syy siihen, miksi pidät kiinni ihmisistä, jotka eivät ole sopivia, on pelko. Pelko siitä mitä elämässä on (tai ei ole) seuraavaksi.

Nämä tyypit vakauttavat sinua, he toimivat ankkureina ja elämän sisältönä. He saavat sinut ajattelemaan, että sinulla on joku tarkoitus. Et ehkä ymmärrä, että toinen ihminen ei voi olla ”polkusi”. Toinen ihminen voi kulkea osaa polkua, joka on samansuuntainen kuin sinun polkusi. Jos et tiedä, minne olet menossa, on vaarana että kuljet toisen henkilön polkua. Et ehkä koskaan löydä sitä, kuka oikeasti olet tai mitä haluat.

Pidät kiinni vääristä suhteista eniten silloin, kun pelkäät tulevaisuutta.

Sen sijaan, että yrität selvittää oletko tarkoitettu jollekulle, yritä selvittää mikä on tarkoitettu sinulle.

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille livetapahtumia ja ilmainen seuranhaku.

Artikkelin 9 merkkiä että olet rakastunut rakkauteen on kirjoittanut Brianna Wiest, joka on kirjailija, runoilija ja bestseller-kirjailija. Briannan uusin kirja itsesabotaasin voittamisesta on saatavilla nettikaupasta.

9 merkkiä että olet rakastunut rakkauteen
Bloggaaja

Bloggaaja

SinkkuBloggaajan takana on vieraskynäkirjoitukset. Useita eri kirjoittajia. Haluatko kirjoittaa sinkkublogiin? Voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai SinkkuBloggaajan profiilia hyödyntäen. Lähetä kirjoituksesi täältä.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Tilaa viikkokirje

Löydä muita samassa elämäntilanteessa olevia sinkkuja.