Mitä hyvä deittiprofiili sisältää?

Millainen on hyvä deittiprofiili? Miten kannattaa herättää potentiaalisessa kumppanissa huomio + mitä itsestään kannattaa kertoa. Lue vinkit ja ota ne käyttöön!

Millainen on hyvä deittiprofiili?

Tähän on koottu muutama hyvä vinkki profiilin laatimiseen. Vinkit on kirjoitettu tositarkoituksella tapahtuvaa seuranhakua ajatellen, mutta suurin osa vinkeistä pätee myös kaikkeen muuhunkin seuranhakuun. 

Sinkkutapahtumat ovat hyvä tapa kohdata monta sinkkua kerralla ja tsekata mahdolliset kemiat. Vaikka tapahtumien perusta on tavata muita sinkkuja hyvän tekemisen merkeissä, niin joskus voi mätsätä myös romanttisesti. Mitä enemmän olet liikkeellä tositarkoituksella, sen enemmän sinulla on mahdollisuuksia kohdata etsimäsi henkilö.

Sinkkutapahtumilla on myös oma, täysin ilmainen, seuranhakukanava. Voit rajoituksetta viestittää kanavassa. Joissain palveluissa voit lähettää esim. vain 3 viestiä maksimissaan päivässä. 

Sinkkutapahtumien seuranhakukanava toimii vain ja ainoastaan kun olet ensin itse täyttänyt profiilin: kuva + teksti. Ilman niitä et ole näkyvä. Panostus kannattaa: pääset erilaiselle kanavalla etsimään seuraa. 

Mitä hyvä deittiprofiili sisältää?

Hyvä profiilikuva

Kuvan tärkeyttä ei voi korostaa liikaa.

Ensisijainen profiilikuvasi vaikuttaa kaikista eniten siihen, minkälaisen ensivaikutelman annat kumppaniehdokkaille. Valitse profiilikuvasi aina huolella. Joillakin sivustoilla ensisijainen profiilikuva on tarkasti määritelty. Useimmiten sen täytyy olla melko läheltä otettu kasvokuva, josta kyseinen henkilö on selvästi tunnistettavissa.

Jos sinulla ei ole valmiina edustavaa kuvaa itsestäsi, pyydä edes jonkin verran valokuvaamiseen perehtynyttä tuttavaasi ottamaan sellainen. Voit myös ottaa kuvasi itse, mutta tässä tapauksessa kannattaa ottaa paljon kuvia hieman erilaisissa ympäristöissä ja valaistuksissa ja valita niistä paras.

Useimpiin palveluihin voi lisätä profiilikuvan lisäksi muita kuvia. Kannattaa lisätä muutama kuva, jotka kertovat itsestäsi hieman profiilikuvaa enemmän.

Voit olla niissä esimerkiksi itsellesi mieluisissa paikoissa tai harrastustesi parissa. Jos pidät matkustelusta, reissukuva sopii mainiosta täydentämään profiilikuvaasi.

Mielenkiintoinen profiilitekstin alku

Profiilitekstisi tulisi kuvata sinua mahdollisimman hyvin, joten siitä kannattaa laatia suhteellisen laaja ja informatiivinen.

Tärkeintä on kuitenkin panostaa siihen, miten profiilitekstin aloittaa.

Suurin osa käyttäjistä katsoo profiilin kuvan ja lukaisee profiilista pari ensimmäistä lausetta selaillessaan profiileita. Useimmissa palveluissa nämä ovat myös ne profiilin osat, jotka näkyvät hakutuloksissa.

On siis tärkeää herättää kumppaniehdokkaiden mielenkiinto profiilitekstin ensimmäisistä lauseista alkaen.

Rehellinen kuvaus itsestä

Nettideittailu saattaa tuntua välillä epätoivoiselta, eikä seuraa tunnu löytyvän niin nopeasti kuin haluaisi. Tällöin saattaa tulla mieleen hieman siloitella todellisuutta ja antaa itsestään paremmin haun kohteen kuviteltuja toiveita tai kulttuuriin asettamia ihanteita vastaava mielikuva. Näin toimimalla pilaat mahdollisesti hyvin alkaneen suhteen myöhemmin.

Pidemmän päälle kannattaa olla rehellinen ja kärsivällisesti etsiä juuri itselle sopivaa kumppania. Suoraselkäisyys palkitaan kyllä elämässä lopulta!

Ihannekumppanin ominaisuudet

Niissä nettitreffipalveluissa, joissa voi määrittää ihannekumppanin piirteitä profiiliinsa, kannattaa näihin asetuksiin kiinnittää erityistä huomiota.

On hyvä miettiä etukäteen minkälaista ihmistä olet hakemassa ja onko joitain seikkoja, joita ehdottomasti vaadit kumppaniltasi tai jotka eivät tule kysymykseenkään.

On hyvä, että nämä asiat tulevan ilmi ihannekumppani kohdassa. Ei kannata kuitenkaan määritellä ihannekumppania liian tarkasti. Esimerkiksi hiusten tai silmien väriä ei kannata määritellä ollenkaan vaikka niiden suhteen olisikin joitain mieltymyksiä, varsinkaan jos kyseiset piirteet eivät ole ehdottomia vaatimuksia.

Liian tarkalla ihannekumppanin rajaamisella saatat menettää potentiaalisia kumppaniehdokkaita ja osassa nettidettisivustoista profiilisi ei välttämättä edes näy kaikkien potentiaalisten käyttäjien tekemissä hauissa.

Kannattaa suunnata Avec seuranhakuun. Sinkkujen itsensä suunnittelemaan. Tee deittiprofiili ja löydä + tule löydetyksi.

Sinkkutapahtumat – tapahtumia sinkuille! Tule mukaan kohtaamaan muita sinkkuja!

Seuraa Instagramissa.

 

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.