Miten tehdä hyvä deittiprofiili? 6 vinkkiä

Deitti-ilmoituksesi on mainos, jonka perusteella ihmiset päättävät ottavatko sinuun yhteyttä vai eivät. Kun teet sen oikein, on nettideittikokemuksesi todennäköisesti parempi ja onnellisempi.

Deitti-ilmoituksesi on mainos, jonka perusteella ihmiset päättävät ottavatko sinuun yhteyttä vai eivät. Kun teet sen oikein, on nettideittikokemuksesi todennäköisesti parempi ja onnellisempi.

Hyvä deittiprofiili – mihin panostaa?

Hyvä deittiprofiili - Nettideittailu

Luo iskevä profiilin nimi

Profiilin nimesi, tunnettu myös ns. tunnisteena, olisi hyvä olla ytimekäs ja helppo muistaa. Älä ole vain yksi monista ”sporttimies34” tai ”kurvikas27” profiileista. Sillä olisi hyvä olla jokin tarkoitus. Jotain uniikkia juuri sinusta. Kokeile vaikka sisällyttää asioita, joista pidät, mitä olet etsimässä tai joku mitä harrastat.

Lataa itsestäsi hyvä valokuva

Ensimmäinen asia, jonka ihmiset sinusta huomaavat, on valokuvasi. Ne profiilit, joissa on valokuva, keräävät enemmän vastauksia kuin kuvattomat. Kuvan olisi hyvä näyttää sitä parasta sinussa olematta kuitenkaan teennäinen. Sen olisi hyvä näyttää siltä, miltä tällä hetkellä näytät. Ja kaikin mokomin; hymyile!

Profiilikuvaa varten kannattaa käydä kuvaamossa. Ammattilaisen ottamia hyviä kuvia saa suht’ edullisesti ja tarjouksista vieläkin edullisemmin. Parhaimmillaan parilla kympillä saat itsestäsi edustavat ammattilaisen ottamat kuvat. Erotut heti eduksesi palstalla. Googleta vaikka sanalla potrettikuvaus. Tämä investointi kannattaa.

Sinkkutapahtumien kautta voit vaikka järjestää tyylitapahtumia, jossa käsitellään tyyliasioita ja sen oman itselle sopivan pukeutumistyylin löytämistä. Jos haluat löytää kumppanin, kannattaa sinun myös satsata tyyliisi. Kyse on itsesi ”markkinoinnista” potentiaalisille kumppaneille. Ole hyvä mainos. 

Laadi hyvä, huomiotaherättävä otsikko

Useimmat deittisivustot tarjoavat vain n. 100 kirjaimen otsikkomahdollisuuden. Tämä on ehkä toiseksi tärkein kohta deittiprofiilissasi. Tulee heti kuvan jälkeen. Sen perusteella päätetään luetaanko loputkin ilmoituksestasi. Käsittele tätä aluetta kuten profiilin nimeä. Sillä olisi hyvä olla joku merkitys ja antaa vihjeitä siitä kuka olet ja mitä olet etsimässä (paljastamatta liikaa kuitenkaan sinun henkilökohtaisia tietoja). Sinun kannattaa opiskella otsikoita, jotka vetoavat sinuun eri deittisivustoilta ja jäljitellä niitä kuitenkaan kopioimatta niitä suoraan.

Korosta asioita, jotka tekevät sinusta sen kuka olet

Mikä tekee sinusta ainutlaatuisen? Älä pelkää mainita harrastustasi, joka saattaa tuntua mitättömälle, epäsuositulle tai jopa tylsälle. Vaikka olisitkin klassisten mustavalkofilmien ystävä, joka ei vetoa kaikkiin, niin se saattaa herättää jonkun sinulle sopivan henkilön kiinnostuksen.Tällä saa luotua hyvää pohjaa profiilillesi.

Tee listat odotuksistasi ”pitää olla”, ”hyvä olla” ja ”ei-missään-nimessä”

”Pitää olla” on lista asioita, joita ilman et voi olla. Tällaisia voivat olla jotkut harrastukset ja kiinnostuksen kohteet. Muistatko elokuvan Must have dogs – Vain koira-ihmisille? Jos olet koiraihminen ja koirat ovat sinulle tärkeitä etkä voi elää ilman niitä, niin se on hyvä mainita.

”Hyvä olla” tarkoittaa asioita, joita potentiaalisella kumppanillasi voisi olla kuten sinullakin, mutta voit elää ilman niitä. Niitä voi olla yhteiset harrastukset ja kiinnostuksen kohteet, joita haluaisit jakaa kumppanisi kanssa. Tiettyjä unelmia ja toiveita tulevaisuuden osalta, jotka toivoisit myös toisen jakavan.

”Ei-missään-nimessä” on asiat, joita et voi sietää.

Listan avulla potentiaaliset deitit tietävät mitä odottaa sinulta ja suhteelta.

Parantele profiiliasi

Tallenna profiilisi päiväksi, kahdeksi. Sen jälkeen lue läpi ja muokkaa. Korjaa kielioppi ja kirjoitusvirheet. Voi lisätä vielä asioita, jotka uskot herättävän profiilissasi kiinnostusta ja poistaa vähemmän tärkeät.

Onnea profiilin tekemiseen! Joko Sinulla on profiili täysin ilmaisessa Avec seuranhaussa? Viestittele ja hae rajoituksetta.

Hyvä deittiprofiili ja sinut huomataan!

Lähde: Wikihow: How to write a good online dating profile

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki