Nettideittailun hälytysmerkit – 15 kohtaa

Oletko löytänyt uuden deittikumppanin netistä tai sovelluksesta ja nyt suunnittelette jo ensimmäistä tapaamistanne?

Kannattaa luottaa omaan vaistoon kun tapailee täysin uutta ihmistä.

Oletko löytänyt uuden deittikumppanin netistä tai sovelluksesta ja nyt suunnittelette jo ensimmäistä tapaamistanne?

Huomaa nettideittailun hälytysmerkit

Jos olet vähäänkään epäileväinen tulevan deittisi aikeista ja taustoista, niin kannattaa luottaa omiin vaistoihin. Cosmopolitan listasi hälytysmerkkejä, joita ei kannata ohittaa uuteen tuttavuuteen tutustuessaan. Millaisia kokemuksia sinulla on?

Hänen sosiaalinen media on hyvin yksityinen

Vähäinen sosiaalisen median käyttö ei välttämättä tarkoita vielä mitään, mutta jos deittikumppanista ei löydy mitään, kannattaa huolestua. Jos hänellä ei ole Facebookia, Twitteriä tai Instagramia, kannattaa kysyä suoraan miksi. Voi olla, että hän ei olekaan todellisuudessa sama henkilö kuin kuvan komistus.

Hän katoaa pitkäksi aikaa

Oletteko jutelleet paljon, ja kaikki on mennyt hyvin? Sitten, aivan yhtäkkiä hän häviää pitkäksi aikaa. Jos hän jatkaa keskustelua lopulta mitään selittämättä, hänellä ei välttämättä ole puhtaat jauhot pussissa.

Saat viestin, joka ei ole välttämättä sinulle

Saatko oudon, flirttailevan viestin, joka ei sovi edellisiin keskusteluihinne tai ei tunnu juuri sinulle osoitetulta? Silloin hän saattaa mahdollisesti flirttailla muillekin kuin sinulle.

Hän pommittaa sinua viesteillä, jos et vastaa saman tien

Hienoa, että hän osoittaa mielenkiintoa sinua kohtaan. Joskus huomiota voi antaa kuitenkin liikaa, ja se voi olla merkki tarkertuvasta käytöksestä.

Hän välttelee menneisyydestä keskustelua

Totta kai toivot, että hänellä on upea, ruusuinen menneisyys. Niin ei välttämättä kuitenkaan ole, ja saatat huomata sen siitä, kuinka hän välttelee tiettyjä puheenaiheita kanssasi.

Hän laittaa vain seksiviestejä

Totta kai kuuma viestittely piristää päivää aina silloin tällöin, mutta myös muu keskustelu on tärkeää. Jos deittisi laittaa vain seksiviestejä, on selvää, mitä hän sinulta haluaa.

Hän peruuttaa suunnitelmat viime hetkellä

Oletteko suunnitelleet tapaamista jo useamman kerran, mutta sitten hänelle tapahtuu aina jotain yllättävää? Kaksi kertaa voi olla sattumaa, mutta jatkuva ohareiden tekeminen on jo merkki siitä, että sinun ei kannata tuhlata enää aikaasi.

Hän yrittää vakuuttaa sinut piilokehuilla

Valittaako hän pitkistä työpäivistään tai siitä, kuinka hän on paljon poissa kiertäessään maailmaa? Joutuuko hän jatkuvasti kieltäytymään treffipyynnöistä? Totta kai jokainen haluaa antaa hyvän kuvan itsestään, mutta itsekehuissa voi piillä myös viesti korkeasta itsetunnosta – joka saattaa sokaista totuudelta.

Hän lähettää alastonkuvia

Vaikka kyseessä olisikin kovin kaunis alastonkuva, on sen viesti kovin yksinkertainen: hän näyttää, mitä hänellä on sinulle annettavaa – eikä kyseessä taida olla rakkaudentäyteinen parisuhde, vaan jotain hieman hetkellisempää.

Hän kutsuu sinua hellittelynimillä heti aluksi

Hellittelynimet tulevat mukaan suhteeseen ajan myötä, ei heti ensitapaamisella tai ensimmäisissä viesteissä.

Treffit on vain yksi kiertoilmaus seksille

Muista, että treffit eivät tarkoita automaattisesti seksiä. Jos hän kuitenkin ajattelee niin, hän ei todennäköisesti halua tutustua sinuun sen syvällisemmin

Hän ei paljasta mitään työstään

Työttömyydessä ei ole mitään noloa ja se kannattaa myöntää uudelle tuttavuudelle suoraan. Jos toinen kuitenkin kuvailee itseään ”yrittäjäksi” kertomatta sen enempää työnsä yksityiskohdista, saattaa jokin hänen työelämässään olla vialla.

Hän ei halua tavata koskaan lähellä kotiaan

Tuntuuko, että hän salailee tapaamisiaan? Silloin hän ei välttämättä halua, että tietyt henkilöt näkevät teitä yhdessä – kyseessä voi olla hänen ystävänsä tai tyttöystävä.

Hänellä on vain yksi kuva

Joko hänellä on matala itsetunto tai sitten hänen kuvassaan on joku toinen. Jos hän ei myöskään suostu lähettämään lisää kuvia itsestään, hälytyskellojen kannattaisi soida merkiksi siitä, ettei hän todella ole kuvan henkilö.

Hän ei halua tavata

Jos hän puhuu sinulle jatkuvasti, mutta ei halua tavata sinua, olet saattanut tutustua huijariin. Älä rakenna vahvaa tunnesidettä henkilöön, jonka olemassaolosta sinulla ei ole konkreettista näyttöä.

Mistä sinä tunnistat nettideittailun hälytysmerkit? 


Näiden vinkkien saattelemana kannattaa suunnata Sinkkutapahtumien Avec seuranhakupalveluun. Tee profiili ja löydä seuraa jo tänään! 


Blogikirjoituksen lähde: Cosmopolitan

Nettideittailun hälytysmerkit
Nettideittailun hälytysmerkit – ilme
Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.