Opeta mies kohtelemaan sinua hyvin

Oletko osa ongelmaa, kun et osoita miehelle, miten sinua kohdellaan? Opeta mies kohtelemaan sinua hyvin

Opeta mies kohtelemaan sinua hyvin

Kati on deittaillut Jussin kanssa kuukauden ajan. Tämä on fiksu ja kiinnostava, mutta hän tulee yleensä 15-20 minuuttia myöhässä ja syyttää siitä liikennettä. Kati on harmissaan, mutta muut treffit sujuvat hyvin, joten miksi järkyttää?

Tiina on deitannut Petrin kanssa kuukauden ajan, ja hänellä on myös tapana myöhästyä soittamatta. Tiina suhtautuu siihen yleensä huumorilla ja sanoo Petrin olevan onnekas, että Tiina odotti häntä.

Juulia on odottanut koko viikon ensimmäisiä treffejään Jyrkin kanssa. Hän saapuu ajoissa kahvilaan, jossa he ovat sopineet ajoissa, mutta vartin kuluttua Jyrki ei ole vieläkään tullut paikalle. Juulia soittaa miehelle selvittääkseen, mitä on tapahtunut, ja mies sanoo olevansa myöhässä ja tulevansa paikalle 20 minuutin kuluttua. Juulia ei halua joutua odottamaan kahvilassa vielä 20 minuuttia yksin, mutta sitten hän tuntee velvollisuudekseen jäädä. Hän viettää treffit ärsyyntyneenä Jyrkistä miettien, onko mies todella niin kiinnostunut hänestä, ja toivoo, ettei olisi soittanut hänelle ollenkaan.

Tanja on innoissaan ensimmäisistä treffeistään Jarin kanssa, kunnes mies myöhästyy eikä soita kertoakseen asiasta. Tanja pelkää, että asiat menevät pieleen ensitreffeillä, mutta hän ei halua aloittaa suhdetta antamalla miehen luulla, että hän sietää tällaista kohtelua, joten hän lähtee vartin odottelun jälkeen. Kun mies ilmestyy paikalle, hän voi soittaa hänelle, ja sitten hän päättää, tapaako hän miehen, kun hän on kuullut miehen selityksen.

Monet naiset turhautuvat deittailustaan miesten kanssa, jotka eivät kohtele heitä hyvin. Mutta sinäkin voit olla osa ongelmaa, jos et opeta miehelle, miten sinua kohdellaan.

Yllä olevat tarinat havainnollistavat niitä erilaisia vaihtoehtoja, joita sinulla on, kun päätät, miten käsitellä ongelmaa hyvin varhaisessa vaiheessa suhdetta. Kun tapaat uuden miehen, sinulla saattaa olla taipumus antaa hänelle vähän löysää, mutta se voi olla hankalaa. Kun annamme miesten kohdella meitä huonosti emmekä vaadi mitään parempaa, annamme deittimme päästä pälkähästä ja alennamme odotuksia kaikkia miehiä kohtaan.

Opeta mies kohtelemaan sinua hyvin 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Opeta mies kohtelemaan sinua hyvin 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Opeta mies kohtelemaan sinua hyvin

Onnistuneessa deittailussa on kyse siitä, että sanot ”kyllä” sille, mitä haluat, ja ”ei” sille, mitä et halua.

Uskaltaisitko sanoa ”ei” Jussille, jos hän ei ilmesty paikalle 15 minuutissa, olemalla odottamatta pidempään? Jos ajatus saa sinut tuntemaan olosi epämukavaksi tai hermostuneeksi, saatat olla ihmisten miellyttäjä. Se tarkoittaa, että mieluummin miellytät muita ihmisiä kuin asetat etusijalle oman olosi. Jos olet ihmisten miellyttäjä, voit olla erittäin hyvä arvostamaan niitä mukavia asioita, joita miehet tekevät sinulle, mutta saatko tarpeesi tyydytettyä miesten kanssa? Jos et osaa sanoa ”ei”, sinun voi olla vaikea asettaa selkeitä rajoja, joiden avulla voit opettaa miehelle, miten sinua tulisi kohdella.

Voisitko kouluttaa miehiä kohtelemaan sinua huonosti?

Katso, kuulostaako jokin näistä skenaarioista tutulta:

  • Sinua ärsyttävät viime hetken treffit, mutta suostut niihin kuitenkin.
  • Odotat, että mies soittaa sinulle treffisuunnitelmien vakiinnuttamiseksi.
  • Maksat treffeillä, vaikka haluaisit hänen maksavan.
  • Ajat häntä vastaan, vaikka haluat hänen hakevan sinut.
  • Harrastat seksiä ilman haluamaasi sitoutumista.

Kuulostavatko nämä mallit tutuilta? Jos näin on, tyydyt vähempään kuin haluat miehiltä.

Mitä voit tehdä asialle? Muista, että ansaitset tulla kohdelluksi kunnioittavasti. Naiset tuntevat yleensä olevansa halutumpia, kun mies panostaa ajatuksella ja energialla siihen, että ”saavat heidät puolelleen”. Ei siis ole mitään väärää odottaa parempaa kohtelua. Itse asiassa näin opetat miehelle, miten sinua kohdellaan. Jos hän haluaa seurustella kanssasi, hän tekee paremman ehdotuksen.

Pidä tämä mielessäsi ja kokeile uusia tapoja deittailla:

  • Jos hän soittaa viime hetken treffeistä, kerro hänelle, että sinulla on jo suunnitelmia.
  • Älä odota, että hän soittaa sinulle suunnitelmien vahvistamiseksi.
  • Älä tarjoa maksaa illallista, jos haluat hänen maksavan.
  • Jos hän ehdottaa, että ajat hänen luokseen, sano, että se ei sovi sinulle.
  • Jos haluat sitoutuneen suhteen, älä harrasta satunnaisseksiä.

Voit tietysti selittää, miksi et ole tyytyväinen siihen, mitä hän tekee, mutta useimmat miehet tajuavat sen näissä tilanteissa. Kun opetat miehelle, miten hän kohtelee sinua näillä tavoilla, se auttaa sinua saamaan selville, pitääkö hän sinusta vai ei. Jos pidät kiinni siitä, mitä sinä haluat, ja hän aidosti pitää sinusta, alkaa hän kohdella sinua paremmin. Jos hän ei ole kiinnostunut sinusta, hän katoaa. Se voi olla tuskallista, mutta ainakin tiedät tarkalleen, missä mentiin. Eikö sinun olekin parempi olla ilman häntä, jos hän ei oikeasti välitä sinusta? Tämä lähestymistapa johdattaa sinut niiden miesten luo, joilla on parhaat mahdollisuudet terveeseen suhteeseen kanssasi.

Ehkä ajattelet: ”Tämä ei ole niin helppoa kuin miltä kuulostaa.” On totta, että ”ei” sanominen voi olla hyvin vaikeaa, mutta sillä voi olla valtava merkitys kyvyllesi saada haluamasi missä tahansa suhteessa, ei vain suhteissasi miehiin.

Sinun on odotettava kunnioitusta saadaksesi sitä. Jos tarpeeksi moni meistä lakkaisi tyytymästä puolivillaisiin treffeihin, voisimme kouluttaa miehet uudelleen kohtelemaan meitä kaikkia paremmin.

Katsekontakti

Opeta mies kohtelemaan sinua hyvin

Lopputulema:

Se, että sanot ”kyllä” sille, mitä haluat deittailun ja ihmissuhteiden suhteen, tarkoittaa sitä, että arvostat niitä mukavia asioita, joita mies tekee sinulle. Mutta sinun on myös kyettävä sanomaan ”ei” käyttäytymiselle, jota et halua. Miehen opettaminen kohtelemaan sinua oikein on yhteinen ponnistus, johon kuuluu tehokas viestintä, rajojen asettaminen ja terveen yhteyden vaaliminen. Kyse ei ole miehen muuttamisesta, vaan käsikirjoituksen kääntämisestä ja oman arvosi tuntemisesta.

Osaatko sanoa ”kyllä” sille, mitä haluat, ja ”ei” sille, mitä et halua?

Jaa kommenttisi alla.

Kommenttisi saattaa auttaa jotakuta muuta, jolla on vaikeuksia ymmärtää tätä aihetta.

Artikkelin ”Opeta mies kohtelemaan sinua hyvin” on kirjoittanut Dr Susan Edelman.

Lue myös ”Sinkun opas kiintymyssuhdetyyleihin
Opeta mies kohtelemaan sinua hyvin
Picture of Bloggaaja

Bloggaaja

SinkkuBloggaajan takana on vieraskynäkirjoitukset. Useita eri kirjoittajia.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki