Se hetkittäinen sinkkuuden tuska – 5 tunnetta

Sinkkuus välillä vie alamaihin, mikä elämässä normaalia. Hetkittäinen sinkkuuden tuska on perussettiä. Lue vertaistukena kirjoitus mikä sinkkuudessa harmittaa - hetkittäin.

En yleensä halua kirjoittaa sinkkuuden negatiivisista tunteista. Siihen on monia syitä. Ensinnäkin, negatiivisuus on kuin downer. Se kääntää ihmiset pois ja jos olet yksi niistä sinkuista, jotka pitävät sinkkuutta SUURIMPANA JUTUNA IKINÄ, et pysty samaistumaan.

Sinkkuuden tuska?

Toiseksi, en aina koe sinkkuna olemista negatiiviseksi. Itse asiassa tunnen kiitollisuutta. Olen kiitollinen siitä, etten ole laillisesti sidottu väärään mieheen. Olen kiitollinen siitä, etten ole lähisuhdeväkivaltatilanteessa. Tunnen kiitollisuutta lukiessani monia tarinoita, joissa parisuhteessa elävät naiset valittavat kumppaneistaan, koska onneksi minulla ei ole näitä ongelmia.

Selätä yksinäisyys sinkku

Se hetkittäinen sinkkuuden tuska.

Sinkkuuteeni on upotettu paljon rauhaa ja hiljaisuutta. En murehdi, rakastaako joku minua, pettääkö hän minua, valehteleeko hän minulle tai yrittääkö hän kaasuttaa minua. Aikatauluni on omani. Päätökseni ovat omani, oppaani, sydämeni.

Tästä huolimatta negatiivisia tunteita tulee esiin aina silloin tällöin. Ne eivät kestä kauan, mutta koska noudatan Rumin käskyä toivottaa kaikki tunteet tervetulleiksi, ”puhun” niistä tänään.

Se hetkittäinen sinkkuuden tuska - 5 tunnetta 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Se hetkittäinen sinkkuuden tuska - 5 tunnetta 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Sinkkuuden tuska – tänään

Miksi tunnen oloni raskaaksi tänään?

1.

No, koska olen suunnittelemassa lomaa ja olen kyllästynyt suunnittelemaan lomaa jälleen kerran ilman kumppania – käytin ennen matkaryhmiä, mutta matkaryhmät eivät enää tunnu olevan sen rahamäärän arvoisia, jonka niistä maksaa. Haluaisin, ettei minun tarvitsisi huolehtia yksin matkustavan naisen logistiikasta. Olin sanonut itselleni, etten enää koskaan matkustaisi yksin, mutta tässä sitä nyt ollaan. Loma on jo myöhässä, enkä aio odottaa, että mieheni ilmestyy – jos ilmestyy koskaan – matkustaakseni. Toivon, että voisin antaa sulhaseni suunnitella matkan, ja minä vain annan hänelle osuuteni rahoista tai vain ilmestyn paikalle. Kunpa minulla olisi joku, joka voisi tehdä kaiken ajattelun. Minun on ajateltava paljon elämässäni ja tehtävä paljon päätöksiä yksin. Haluan vain tilan, jossa voisin pitää taukoa siitä.

2.

Olen kyllästynyt siihen, että minun on oltava aktiivinen sosiaalisen elämäni suhteen. Muutama vuosi sitten eräs työkaveri näytti minulle kuukausikalenterinsa. Hän oli/on naimisissa ja hänellä oli/on kaksi lasta. Kuukauden jokainen päivä – viikonloput mukaan luettuina – oli varattu johonkin aktiviteettiin, joko koulutapahtumaan, syntymäpäivätapahtumaan tai perhevelvoitteeseen. Hän kaipasi päivää, jolloin hänen ei tarvinnut tehdä mitään. Hän kaipasi kalenteriani ja vapautta tehdä, mitä halusi. Minä olin päinvastainen. Kaipasin hänen kalenteriaan. Hänen kalenterinsa oli jo suunniteltu häntä varten.

Rakastan tapahtumia monin tavoin, mutta minun on oltava ennakoiva sosiaalisen elämän suhteen. Joskus haluan vain antaa ohjakset jollekin ja seurata hänen agendaansa. Väsyn myös tarpeelliseen tuntemattomien ihmisten tarkistamiseen. Perheen kanssa tietää – tai ainakin toivoo – että perheenjäsenet haluavat parasta sinulle ja tarkoittavat hyvää. Sitä ei voi tietää luonnossa tapaamastaan tuntemattomasta ihmisestä. Vie aikaa saada selville heidän todelliset aikomuksensa.

Sinkkuuden tuska on hetkittäistä ja kannattaa käsitellä.
Se hetkittäinen sinkkuuden tuska

3.

Olen kyllästynyt siihen, että olen yhä jumissa tässä rakkauden etsinnässä – Kuinka kauan se kestää? Minulla on ystäviä, joiden lapset ovat nyt teini-ikäisiä. Miksi se on niin vaikeaa? Olen kyllästynyt siihen, että löydän joko miehiä, jotka rakastavat minua, mutta minä en rakasta heitä. Tai miehiä, joita rakastan ja jotka eivät rakasta minua. Haluan vain jonkun, joka rakastaa minua ja jota minä rakastan takaisin. Haluan vain molemminpuolista rakkautta, vetovoimaa ja yhteensopivuutta. Missä helvetissä minun mieheni on? Deittisovellukset syövät sieluani. Olen myös kyllästynyt tuntemaan itseni voimattomaksi sinkkuudestani. Mikään, mitä teen, ei toimi. Joskus löydän lohtua suunnittelusta, mutta se ei ole vastaus kaikkiin kysymyksiini. Olen kyllästynyt peleihin, epävarmuuteen ja deittisovellusten vaatimiin ponnisteluihin.

4.

Olen kyllästynyt alemmuuskompleksiin, joita vastaan joudun jatkuvasti taistelemaan, koska elän yhteiskunnassa, joka edelleen arvostaa naimisissa olevia. Ajatellaan, että ihmisessä täytyy olla jotain vikaa, kun hän on sinkku. On olemassa häpeän ja nolostumisen elementti, jonka kanssa minun on usein ponnisteltava koska olen edelleen sinkku. Olen myös kyllästynyt ihmisiin, jotka yrittävät saada sinut tuntemaan olosi huonoksi sinkkuna olemisen takia, mukaan lukien muut sinkkunaiset, jotka yrittävät kilpailla kanssasi ja/tai kerskua kaikesta pienestä edistyksestä, jota he ovat saavuttaneet miehen ”nappaamisessa”.

5.

Olen kyllästynyt kyseenalaistamaan tarkoitukseni tässä maailmassa – kamppailen sen kanssa, mitä varten olen täällä. Minun on hyvin helppo nähdä, että perheen perustaminen antaisi elämälleni tarkoituksen. Kun sinulla on perhe, tiedät, että sinun on tarkoitus huolehtia lapsistasi. Tiedät, että sinun pitäisi kasvattaa heidät niin, että he saavat parhaan alun elämälleen. Kun teet työtä, tiedät, että teet sen antaaksesi perheellesi paremman elämän. Kun olet sinkku ja lapseton, mikä on itsestäsi huolehtimisen lisäksi suurempi tarkoitus? Mikä on suurempi tarkoitus olla tässä maailmassa?

Kuten sanoin, nämä tunteet ovat raskaita. Huomenna voin paremmin ja minulla on erilainen näkökulma.

Tänään nämä tunteet saavat sanansa.

Oppaasi sinkkuudessa
Oppaasi sinkkuudessa <— nappaa hyödyt käyttöön.

P.S. Tiedän, että on olemassa erilaisia sinkkuja. Tämä artikkeli on tarkoitettu niille sinkuille, jotka kaipaavat parisuhdetta. Se ei puhuttele niitä, jotka eivät sellaista kaipaa. Tiedän myös, että teen joitakin idealistisia oletuksia ihmisistä, joilla on perhe. Ymmärrän, että perheet eivät ole täydellisiä ja että itse asiassa jotkut perheet aiheuttavat suurimpia kipuja. Tunnen itsekin perheiden vieraantumisen. Tämän sanottuani en yritä vedota kaikkiin tällä kirjoituksella tai edes olla 100-prosenttinen. Haluan vain antaa äänen sille kivulle, joka minulla on tänään.

Se hetkittäinen sinkkuuden tuska.
Avec seuranhaku
Avec seuranhaku on sinkuille täysin ilmainen kanava löytää syvällistä seuraa.

Koskettaako ”sinkkuuden tuska” sinua? Haluatko kommentoida? Voit tehdä sen alla olevaan kommentointikenttään tai lähettää oman kirjoituksen aiheesta.

5 2 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.