Vaikuttaako ruokavalio deittimenestykseen?

AYI:n selvitys kertoo mitä miehet ja naiset odottavan potentiaalisen kumppanin lautasella olevan.

Ruokavalio ja sen merkitys deittimarkkinoilla

Saatatkin jo tietää, että ruokailutottumukset vaikuttavat deittailuun. Joko edistävästi tai torjuvasti.

Harva välittää epäsiististä mässäilijästä, mutta myös ruokavaliollasi saattaa olla merkitystä vetovoimaisuuteesi.

Are You Interested? (AYI) on selvittänyt asiaa.

AYI analysoi 180.000 käyttäjän aktiivisuutta ja keräsi 2.4 miljoonaa toimintoa (950.000 naisia ja 1.4 miljoonaa miehiä).

 

Nettideittailu

Aina kun käyttäjä katsoi jonkun profiilia, AYI tarkkaili mitä henkilö mahdollisesti tavoitteli käynnillään.

 

 

Selvitys paljasti että miehet 11% suuremmalla todennäköisyydellä etsivät kasvissyöjä naista kuin lihansyöjää. Vastaavasti naiset etsivät 13% suuremmalla todennäköisyydellä lihansyöjää kuin kasvisruokavaliolla elävää miestä.

 

Tietenkään sinun ei tarvitse vaihtaa ruokavaliotasi saadaksesi treffejä. On jo mielenkiintoista yksistään, että sinkut hakevat kumppania ruokavalion perusteella.

 

AYI:lta kommentoitiin, että vaikka ihmiset saattavat etsiä kumppania ruokavalion, pituuden, tulojen sekä muiden kriteerin kautta, niin nämä unohtavat kun heihin itseensä otetaan ensiksi yhteyttä. Miksi? Luultavasti se, että joku on sinusta ylipäätään kiinnostunut, on merkittävämpi tekijä kuin ruokailut ym.

Joten ole avoin: kumppanisi saattaa olla lihansyöjä tai kenties kasvissyöjä. Kiinnostavuuden varmistamiseksi mieti mitä kuvia itsestäsi deittipalstoille laitat.

Ehkäpä miesten kannattaisi laittaa pihvikuva profiiliinsa ja saada 13% enemmän näkyvyyttä ja naisen kasvisruokaa saadakseen 11% enemmän näkyvyyttä.

 

Tai sitten voit olla ihan oma itsesi.

 

Monet etsivät tiedostamattaan jotain potentiaalisessa kumppanissaan. Jos hyödynnät tätä tietoa, voit saada etulyöntiaseman. Sen jälkeen homma onkin kiinni persoonastasi kun olet saanut huomion kiinnitettyä.

 

Tutkimus tehtiin jenkeissä. Voiko tästä vetää jotain johtopäätöksiä Suomeen? Mitä mieltä olet? Kerro oma mielipide kommenttiosuudessa.

Onko Sinulla jo profiili Avec’issa? Se on täysin ilmainen seuranhakupalvelu sinkuille. Viestittele rajoituksetta ja ilmaiseksi.

Lähde: Woman Health Magazine.

Picture of Bloggaaja

Bloggaaja

SinkkuBloggaajan takana on vieraskynäkirjoitukset. Useita eri kirjoittajia.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.