Siirry työkalupalkkiin

Miksi parisuhteeseen?

ma 09.12.2019 18:00 @ Helsinki

“Todellinen rakkaus on yksinkertainen. Kun väärillä rakkauksilla on monia haluja, todellisella rakkaudella on vain yksi: antaa toiselle”

Sinkuille suunnattu seminaari

Parisuhde on kaikista tehokkain väline oman sielumme kehittämiseen. Pelkkä kumppanin löytämisen odottelu ei kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan myös etukäteistyötä – ja erityisesti työtä tarvitaan sen jälkeen kun tiet ovat kohdanneet.

Parisuhteen rakentaminen voi olla haastavaa, mutta kun ymmärrämme oman henkisen roolimme missä tahansa ihmissuhteessa, ymmärrys mahdollistaa ja motivoi jatkuvat muutokset ja kehittymisen.

Tule mukaan kuulemaan oivalluksia siitä, miten voit saada kokonaan uuden näkökulman parisuhteeseen, asettaa uudenlaisia omia tavoitteita, ja ymmärtää millaista pohjatyötä sinun on tehtävä haluamasi tilanteen mahdollistamiseksi. Samalla opit miten voit jatkuvasti uudistaa kaikkia ihmissuhteita ja pitää niissä kiinnostusta yllä.

Tämä tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat käyttää vuosituhansien ajan käytännössä testattua viisautta ja työkaluja valmistautumiseen uuteen suhteeseen tai parantaa jo olemassa olevia ihmissuhteita.

Tilaisuus on yhteistyössä Kabbalah Suomen kanssa omasta pyynnöstäni. Tämä on yksi tapa lähestyä kumppaninetsintää ja jos se puhuttelee sinua, niin tule ihmeessä paikalle kuuntelemaan lisää.

Ilmainen tilaisuus.

Tapahtuma on englanniksi.

Vastaa myös sinkkukyselyyn täällä. Sinkuille suunnatun sisällön kohdetamiseen.

 

Ilmoittaudu mukaan.

Saat tarkemman tiedon tilasta ja pääsystä sinne. Tietosi poistetaan tapahtuman jälkeen.
Osallistujat saavat sähköpostitse lisäinfoa tapahtumasta.


Tapahtuman tiedot

Päivä
ma 09.12.2019

Aika:
18:00 - 19:30

Paikka
Meeting Park Kukontori

Osoite
Yrjönkatu 23
Helsinki

Merkitse muistiin

webcal / iCal

Miksi parisuhteeseen? 1  | 1 Tapahtumia sinkuille!


Oletko jo sinkkulistalla ja saat tietoja tapahtumista? Liity listalle.

Muuta:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt sen toimintaperiaatteet.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.
  • Kohtasitko tapahtumassa jonkun mielenkiintoisen? Voit löytää hänet täältä.
  • Tapahtuman suora linkki: https://sinkkutapahtumat.fi/tapahtumat/miksi-parisuhteeseen/

Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Promoottori

Tapahtuman järjestäjä:
Miksi parisuhteeseen? 2  | 2 Tapahtumia sinkuille!
Sari
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta promoottorille tai laita julkista viestiä yllä olevan disqus kommentoinin kautta.


Kategoriat:

Sari

Sari heittää kovasti läppää ja nauraa hyville jutuille, joita ei itse osaa kertoa yrityksistä huolimatta. Hän järjestää kuukausittaisia retkeily/laavu/kota -tapaamisia pääasiallisesti Etelä-Suomessa. Lisänä pari sinkkujuhannusta, ratsastusta, pari alppimatkaa, fillarointia, vuohikävelyitä ja mitä näitä nyt on kunhan liikkuu kaloreilla. Kotona hänellä asustaa lauma eläimiä, joista onneksi vain 2 kissaa, ettei ihan vielä CatLady tasoa. Yhteystiedot löydät sivulta Tiimi-sivu

0 kommenttia

Vastaa