Sinkkujuhannus 2024

Milloin

pe 21.06.2024 - su 23.06.2024    
Koko päivä

Event Type

Tervetuloa vuoden odotetuimpaan sinkkutapahtumaan:

Sinkkujuhannus 2024!

Unohda yksinäiset juhannukset ja liity mukaan mahtavaan joukkoon aurinkoisia sinkkuja, jotka ovat valmiita juhlistamaan keskikesän juhlaa täysillä.

Täysihoidolla hotellissa: Sinusta huolehditaan juuri niin hyvin kuin ansaitset! Nauti herkullisista juhannusaterioista, joiden kruununa on tietenkin perinteinen juhannussilli. Hotellin mukavuudet ovat käytössäsi koko viikonlopun, joten voit rentoutua ja nauttia huoletonna.

Rantasauna ja tanssit: Mikä olisi parempi tapa juhlistaa juhannusta kuin rantasauna ja tanssit auringonlaskun aikaan? Löydät täältä lämpimän saunan ja sen jälkeen pääset tanssimaan tähtitaivaankin alla. Nämä hetket muuttavat juhannuksen taikuudeksi!

Aktiviteetteja kaikille: Olipa intohimosi liikunta, voimistelu tai vain rento oleminen, meillä on jotain kaikille. Osallistu rantalentikseen, melontaan tai lähde kävelyretkelle luontopolulle. Voit myös ottaa rennosti kirjan tai cocktailin äärellä, sillä tämä viikonloppu on juuri sinua varten.

Sinkkujuhannus 2024 on täydellinen tilaisuus tavata uusia ystäviä, nauttia rennosta ilmapiiristä ja mahdollisesti löytää se erityinen joku. Emme lupaa taikajuomia, mutta voimme taata, että tämä juhannus tulee olemaan ikimuistoinen!

Liity mukaan ja tee tästä juhannuksesta vuoden paras. Merkkaa kalenteriisi ja ole kuulossa kevättalvella 2024 kun myynti aukeaa. Viimeksi hotelli oli ääriään myöten täynnä ja yli 30 jäi vielä jonottamaan mahtumatta mukaan. Naispaikat menivät jo viikossa. Miehet hitaammin.  50% tasaisesti miehiä ja naisia takaa hyvän tunnelman ja parhaat sutinat.

Sinkkujuhannus MTV-kanavalla.

Sinkkujuhannus 2024: Koska keskikesä ei ole ainoa asia, joka nousee!

Kesää taas odotellessa.

Sari, Juha ja muu järjestelytiimi

ps. Kiinnostaako olla mukana juhannuksen järjestelytiimissä? Etsimme esim. musiikin soittajaa (Spotify), järjestysmiestä, yleismiesjuntusta. Lähetä faxia.


Lisätietoja sinkkutapahtumista:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt toimintaperiaatteet.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.
  • Tapahtumaan osallistujat ovat yleensä ikäryhmästä 37-59 vuotta. Myös muun ikäisiä käy tapahtumissa.
  • Tapahtumat ovat vain sinkuille. Järjestäjä voi olla varattu, mutta osallistumisen edellytys on sinkkuus.
  • Kysyttävää? Katso Usein kysytyt kysymykset.
  • Sinkkulistan kautta voit saada etuja tapahtumiin.

Tapahtuman järjestäjä

Sinkkujuhannus 2024 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
sinkkutapahtumat

Profiili
Kategoriat:

sinkkutapahtumat

Löydä seuraa ja kivaa tekemistä muiden sinkkujen kanssa. Sinkkutapahtumat tarjoaa alustan sinkuille tapahtumiin ja seuranhakuaan. Tule tapahtumiin ja lähde uusia ystäviä ja kokemuksia rikkaampana. Tapahtuman tekijöitä löydät tiimi -sivulta.

0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit
st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.