Jos hän oikeasti haluaa sinut – hän tekee kaikkensa

Huomaa tekosyyt deittailussa. Mistä tietää, että mies on oikeasti kiinnostunut? Jos mies ei ole riittävän kiinnostunut, niin tilanteeseen löytyy aina selitys.

Oli syy mielestäsi mikä tahansa siihen, ettei hän huomioi sinua tarpeeksi, niin todellinen se ei välttämättä ole. Kysymys kuuluu haluaako hän sinut oikeasti?

Jos hän oikeasti haluaa sinut - hän tekee kaikkensa 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!Jos hän oikeasti haluaa sinut - hän tekee kaikkensa 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!
Jos tunnet itsesi hämmentyneeksi tai pettyneeksi hänen toimettomuudestaan, joihin kaipaat vastaksia, niin lue tämä artikkeli.

Tämä kirjoitus voi olla sinulle vaikeaa nieltävää, mutta on parempi antaa totuuden kirpaista, kun elää mukavassa valheessa.

Sinä olet ainut henkilö, joka voit auttaa – itseäsi.

Onko hän aidosti kiinnostunut mies tai nainen?  Mistä tietää onko hän kiinnostunut? Miten hän osoittaa kiinnostuksen? Onko hän tosissaan? Tunnista merkit.

Kiinnostuksen osoitus

Jos mies todella haluaa sinut elämäänsä, hän myös näkee vaivaa kuuluakseen siihen. Mikäli hän todella haluaa sinut, kuten ehkä kertoo, niin hän ei jätä sitä vain sanahelinäksi.

Mies, joka todella on sinusta kiinnostunut on valmis kohtaamaan esteitä, riisumaan niitä pois elämästäsi sekä osoittamaan toimillaan halunsa pitää sinut elämässään.

Miehet myös rakastavat saalistaa. Varsinkin jos kohteena on se unelmien nainen. Tällöin heitä ei pidättele mikään. He eivät luovuta helpolla.

Todennäköisesti kaikki muu on tärkeämpää kuin sinä

Jos tilanne on kuitenkin sellainen, että mies ei ole riittävän kiinnostunut, niin tilanteeseen löytyy aina selitys.

On kiireitä, työpaineet kasautuvat, väsymys, ilta kavereiden kanssa, nukahti sohvalle eikä sitä ennen ehtinyt soittaa, auto on huollossa, vanhempia tapaamassa, jne.

Aina on jotain. Ja se on aina jotain kiireellistä, joka pitää tehdä heti vaikka ehkä oli tarkoitus, että te kaksi viettäisitte aikaa yhdessä. Kaikki muu on tärkeämpää kuin sinä.

Kun miehet haluavat jotain – he tavoittelevat sitä

Kun olet hänelle tärkeä, hän priorisoisi sinut sellaiseksi. Hän haluaisi olla vierelläsi haasteista huolimatta eikä hän johtaisi sinua harvaan viestinnällään. Hän olisi valmis sitoutumaan eikä hänellä olisi muita syitä olla tapaamatta sinua. Hän antaisi sinulle aikaansa sekä huomioisi sinut.

Älä ole se nainen, joka sallii huonon kohtelun

Älä ole vain yksi hänen saavutuksistaan. Älä lähde hänen peleihinsä. Äläkä anna haavemaailman viedä sinua mukanaan hänen niin ihanien ehkä-lupausten vuoksi.

Hän vain ei ole tarpeeksi kiinnostunut sinusta. Ymmärrä se ja anna hänen mennä.

Rakasta ensin itseäsi

Ehkä olet jo loputtomiin kuullut tämän, mutta se pitää paikkaansa.

Löydät henkilön, joka on aidosti kiinnostunut sinusta. Hän näyttää sinulle kiinnostuksensa ja kiintymyksensä ja on valmis valloittamaan sinut joka päivä. Tee hänelle samoin. Vaikka tuo päivä voi tuntua etäisellle, niin joku päivä se tulee.

Sillä välin opettele rakastamaan ja arvostamaan itseäsi. Löydä se sisäinen voimasi, jonka avulla voi ohittaa kaikki tilanteet, joita loukkaavat sinua. Vietä aikaa yksin ja pidä itsestäsi huolta.

Sitä oikeaa miestä odotellessa kannattaa suunnata sinkkutapahtumiin. Löydät ystäviä, seuraa ja toimintaa. Ehkä jopa löydät sen kiinnostavan tyypin tapahtumissa. Anna Avecin myös auttaa löytämään itsellesi seuraa.

Kun rakastat ja kunnioitat itseäsi, niin niin tekevät muutkin. Pelaajat eivät enää löydä elämääsi.

Inspiraation lähde: CouriosMindMagazine
Kirjoittaja: Stephanie Reeds
Picture of Bloggaaja

Bloggaaja

SinkkuBloggaajan takana on vieraskynäkirjoitukset. Useita eri kirjoittajia.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki