6 syytä miksi monet viehättävät naiset ovat sinkkuja

Fiksujen ja viehättävien naisten sinkkuudesta on tullut epidemia. Oletko koskaan miettinyt miksi niin moni älykäs ja upea nainen on usein myös sinkku?

Fiksujen ja viehättävien naisten sinkkuudesta on tullut epidemia.

Miksi niin monet naiset ovat sinkkuja?

Oletko koskaan miettinyt miksi niin moni älykäs ja upea nainen on usein myös sinkku? He eivät ole sinkkuja sen vuoksi, että kuvittelisivat itsestään liikoja tai olevansa muiden yläpuolella.

He eivät vain löydä miehiä, jotka olisivat heidän rakkautensa ja arvostuksensa arvoisia.

He eivät myöskään pelkää, että joku rikkoisi heidän sydämensä ja murskaisi heidän toiveensa. Tai että he olisivat vain kiinnostuneita urastaan ja saavuttamaan korkean sosiaalisen statuksen. Ei.

Sinkkunaisten älykkyys ja itsetunto estävät aloittamasta merkityksetöntä suhdetta.

He eivät haluat tuhlata aikaansa ja energiaansa mieheen, joka vain ei ns. pysy perässä. Suhde epävarman ja tunteisiin kykenemättön miehen kanssa ei tule kysymykseenkään.

Joten jos ihmettelet miksi niin moni fiksu ja upa nainen on sinkku, niin tässä niitä syitä.

Heillä on korkeat vaatimukset

Nämä naiset ymmärtävät arvonsa eivätkä he valitse miestä, joka ei ole yhteensopiva heidän kanssaan. Miehellä on oltava ne tarpeelliset luonteenpiirteet, joita nainen etsii miehessä. Vahva, itsevarma, itsenäinen ja energinen painavat valinnassa.

He panostavat itseensä

Älykkäät ja upeat naiset panostavat tullakseen itsenäiseksi ja kehittävät itseään niin henkilökohtaisesti kuin ammatillisestikin. He eivät odota asioiden vain tapahtuvatn. Jos mies ei panosta itseensä eikä hänellä ole tavoitteita, niin nämä naiset eivät sellaista kiinnostu.Heillä on jo hyvä olla

Nämä naiset eivät tarvitse miestä tunteakseen itsensä hyväksi. Heillä on jo kaikki hyvin; hyviä ystäviä sekä urat. He etsivät elämässään uusia asioita, jota toteuttaa. Jos he päättävät olla jonkun kanssa, niin tämän miehen on kunnioitettava näitä päämääriä ja olla sinut sen kanssa.

He eivät siedä p**kaa

Kuinka edes kuvittelit muuta? Nämä naiset eivät anna miehen leikkiä ilkeitä pelejään itsensä kustannuksellaan. He eivät sulata tunteidensa mitätöintiä, pettämistä eivätkä valehtelua. Näitä kokemuksia heillä on ollut entuudestaan monet kerrat ja nyt he eivät enää salli manipulointia.

He eivät unelmoi prinssistä ratsulla

He ovat kasvaneet aikuisiksi eivätkä usko tähän harhaan enää. He eivät tarvitse miestä tunteakseen olonsa turvalliseksi. He myös tietävät etteivät tarvitse miestä saadakseen lapsia. Sinkkuäitiys ei pelota heitä ja he voivat tehdä itse itsensä onnellisiksi.

Miksi parhaimmat naiset ovat sinkkuja?

He eivät koskaan ole se toinen vaihtoehto

Nämä naiset eivät tyydy kakkossijaan parisuhdemarkkinoilla. Jos mies naivisti kuvittelee voivansa korvata jonkun toisen tällä itsenäisellä naisella, niin hän on todella väärässä. Näillä naisilla on kuudes aisti ja he voivat vaistota jos jotain on vinossa. Ja he lopettavat jo ennen kuin mitään alkoikaan. Nämä naiset ovat aina se ykkösvaihtoehto, koska ei eivät tyydy kompromisseihin. Miehen on todella haluttava häntä elämääsi korvaamatta ketään muuta.

Fiksut ja viehättävät naiset saavat miehen tuntemaan olonsa uhatuiksi

Nämä naiset tuntevat vahvuutensa. He eivät vähennä tätä vahvuuttaan vain saadakseen miehen tuntemaan itsensä varmaksi ja samanarvoisiksi. Jos mies ei tätä kestä, niin omapa on menetyksensä.

Lähde

Mies, haluatko kirjoittaa miesnäkökulman tästä asiasta? Laita viestiä tulemaan. Mielellään kuullaan miesnäkökulmaa tasoittamaan tätä artikkelia. Miksi hyvät miehet ovat sinkkuja?

Jaa artikkelia

Share on telegram
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Tilaa sinkkujen viikkokirje

Sinkkutapahtumia

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus

Vietä elämäsi paras juhannus hyvässä sinkkuseurassa

>100 sinkkua, rantaa, ruokaa, yhdessäoloa, säpinää, sutinaa, saunaa, tanssia, keskusteluja ja niin paljon muutakin