Sinkkumatka Kreeta – 2 peruutuspaikkaa vapaana

la 16.04.2022 - la 23.04.2022 00:00
Apokoronas Vamos

Viikko Kreetalla kiertäen turistikohteet (kaukaa) ja tutustuen vähemmän tunnettuihin saaren osiin tulee tässä. HUOM: 3 varmaa lähtijää, reissu toteutuu! (tietoja päivitetty 5.3.2022) Tapahtuman järkkäri käynyt useamman kerran Kreetalla, joten osa paikoista tuttuja. Reitti ja majoitukset nyt tässä alla, olkaa hyvä. Ohjelma hiukan tarkentuu tässä ennen lähtöä ja viimeiset sitten tuossa reissun aikana osallistujien ideoiden/toiveiden mukaan.

Sinkkumatka Kreeta kiertoajellen

Matkaan otetaan max 6 henkilöä (järjestäjä + 5 muuta).

2 viimehetken peruutusta – lähde mukaan!

Majoitus kannattaa varata Hotels.com tai Booking.com kautta. Varauksissa autetaan tarvittaessa. HUOM: Huomioi varausta tehdessä, että majoituksen peruutus on maksuton tiettyyn määräaikaan mennessä.

Kreetan matka sinkuille

Lisätiedot

Sinkkumatka Kreetalle alustavat matkapäivät ovat 16-23.4.2022 (lauantai – lauantai)

Lennot joko Norwegian tai TUI kautta, kentäksi Hania (TUI lennot varattu järkkärille, 275 e meno-paluu, ruokailut koneessa ja ruumalaukku päivämäärällä 8..1.2022).

Osallistujalta odotetaan normaali kävelykunto (rotkot vaativat hiukan fyysistä kuntoa)

Kreikkaan matkustettaessa tulee olla otettuna tarpeellinen määrä korona rokotuksia + todistus niistä tai todistus sairastetusta koronasta

Auton (varattuna 1+8 auto, vahvistus tullut hintaan 310 e) vuokraan ja polttoainekuluihin osallistuvat kaikki. Joka yö olemme eri kohteessa.

Yhdessä oloa tulee niin halutessa vain nuo automatkat ja kävelyt, muun aikaa voi lomailla itsenäisesti. Sovituissa aikatauluissa tulee kuitenkin pysyä.

1. päivä

Lennetään Kreetalle Hanian kentälle. Auto otetaan kentältä alle ja ajetaan ensimmäiseen kohteeseen, Georgiopolis, jossa yöpyminen. Majoittumisen jälkeen ohjelmassa vapaata oleilua, rannalla makoilua tai ympäristöön tutustumista. Suositusmajoitus on Hotelli Poseidon Studios meren rannalla (jos et mahdu tähän, katso läheltä toinen majoitus). Järkkäri on ottanut itselleen majoituksen tuosta Poseidonista. 1 yö sis. aamiainen ja oma huone 40 euroa (varattu 8.1.2022)

2. päivä

Aamupalan jälkeen lähtö liikkeelle ja mennään kävelemään Kallikratisin rotko . Lähtö yläosasta ja meno alaspäin (paluu autolle taksilla). Käveltävää tulee noin 4,6 km. Alaosan polun päässä kyltti taksiautolle (300 m matka).

Kävelyn jälkeen myöhäinen lounas. Lounaan jälkeen seuraavaan majoituspaikkaan, Plakias nimiseen kylään etelärannalla. Majoitus esim. Costas & Chrysoula (sisältää aamiaisen, järkkärille varattu 13.1 hintaan 36 e).

3. päivä

Aamupalan jälkeen lähdemme liikkeelle kohden 60 luvun hippikulttuurin kehtoa, Matalaa. Matalassa voi tuntea ajan pysähtyvän ja aistia tunnelmaa, josta aiemmin on nauttinut mm. Janis Joplin ja Bob Dylan. Alueella on basaarialue, josta voi ostaa matkamuistoja tai mennä tutustumaan alueella oleviin hiekkakiviluoliin, joissa on asuttu antiikin ajoista aina 2000 luvun alkuun. Majoitus esim. Hotel Orama-Matala, (45 e, varattu 17.1) joka sisältää aamiaisen. Matalasta lähtee erilaisia patikkareittejä ja uskaliaimmat voivat mennä Red Beachille (HYVIN hankala laskeutua/nousta rannalle) ottamaan aurinkoa TAI nauttimaan universumin parhaan drinkin (näin Yannis mainostaa ja maistettu on).

4. päivä

Maantie kutsuu jälleen aamiaisen jälkeen ja seuraavaksi kävelykohteeksi otetaan Mithin rotko, joka lähtee Mithin kylän keskustasta. Tämä on vaativa kävely. Rotkon jälkeen ruokailu ja jos intoa riittää, Sarakinan rotko on lyhyt mutta keskivaikea kävellä. Majoitusta varten ajetaan Mirtos nimiseen kylään, joka tunnettu kaduistaan ilman nimiä. Varattu majoitus Hotel Mirtos aamiaisella hintaan 45 euroa (18.1.2022)

5. päivä

Lähdetään etelärannikolta kohden pohjoisrannikkoa, pysähdytään Han rotkoa ihmettelemässä joko ylhäältä tai alhaalta (Ha on kuin pahasti revennyt haava vuoren seinämässä, kulkukelvoton). Ihmettelyn jälkeen mennään tutustumaan Spinalongan saareen (venekuljetus). Vielä 1960 luvulla saarella on elänyt spitaalisia omassa yhteisössään. Paikka on kehuttu ja hyvin säilynyt. Majoitus Eloundassa esim. Elounda Sunrise Apartments hintaan 36 e (varattu helmikuun alussa).

 

6. päivä

Aamiaisen jälkeen ajellaan pohjois rannikkoa pitkin Bali nimiseen kylään. Kylä on pieni, vain 400 asukasta. Yöelämää ei ole, iltaa voi istua esim. satamaa reunustavissa tavernoissa. Majoitus otettuna Aparthotel Sofia – Mythos Beach hintaan 30 e. Sisältäen jopa aamiaisen…. (varattu 23.2.2022)

 

7. päivä

Viimeinen yö vietetään Rethymnonissa, isossa kaupungissa, jossa on perinteistä ison kaupungin tunnelmaa (ostosmahdollisuudet) ja historiaa (vanha kaupunki + linnoitus) tarjolla kiinnostuneille. Viimeiset auringossa makoilut voi suorittaa rannalla rantabulevardin tarjoamat virkistysmahdollisuudet selän takana. Varattuna kaupungin keskustasta Hotel Brascos  (25.2 varattu 47 e), jonka katto terassilla voi istua iltaa katsellen kaupungin siluettia.

Vuokra-auto tankataan, palautetaan ja siirrytään kentälle odottamaan lentoa kotiin.

Alkoiko kiinnostaa sinkkumatka Kreetalle?

Tai onko tiedossasi paikka, joka tulisi sisällyttää reittiin? Silloin laita sähköpostia tulemaan.

Yamas! Toivoo Walpuri

 


Tapahtuman tiedot

Päivä
la 16.04.2022 - la 23.04.2022

Aika:
Koko päivä

Paikka
Kreeta (yleinen)

Osoite
Apokoronas
Vamos

Merkitse muistiin

webcal / iCal

Sinkkumatka Kreeta - 2 peruutuspaikkaa vapaana 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Kategoria(t): elämys
Avainsanat:


Lisätietoja sinkkutapahtumista:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt sen toimintaperiaatteet.
  • Tapahtumaan osallistujat ovat yleensä ikäryhmästä 37-59 vuotta. Yli ja alle sen on myös hieman osallistujia.
  • Tapahtumat ovat vain sinkuille. Järjestäjä voi olla varattu, mutta osallistujan edellytys on sinkkuus.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.


💞 Lisää tapahtumia.
💌 Oletko jo sinkkulistalla ja saat tietoja tapahtumista? Liity listalle.


Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Tapahtumataikuri

Tapahtuman järjestäjä:
Sinkkumatka Kreeta - 2 peruutuspaikkaa vapaana 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!
Walpuri
Profiili
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta järjestäjälle. Vaihtoehtoisesti kommentoi yllä olevan disqus kentän kautta.


Kategoriat:

Walpuri

Pitkä kokemus isojen tapahtumien luomisesta. Toteuttanut monta sinkkujuhannusta ja pikkujoulua sekä syys- ja vappubilettä. Tällä hetkellä kuukausittaiset ruokailut tai muu ruumiin ravinto. Lisätiedot: Tiimi-sivu

Sinkkujuhannus

Vietä elämäsi paras juhannus hyvässä sinkkuseurassa

>100 sinkkua, rantaa, ruokaa, yhdessäoloa, säpinää, sutinaa, saunaa, tanssia, keskusteluja ja niin paljon muutakin