Sinkkumatka Kreeta 2022

la 16.04.2022 - la 23.04.2022 00:00
Apokoronas, Vamos

Viikko Kreetalla kiertäen turistikohteet (kaukaa) ja tutustuen vähemmän tunnettuihin saaren osiin tulee tässä.

Sinkkumatka Kreeta kiertoajellen

Matkaan otetaan max 6 henkilöä (järjestäjä + 5 muuta).

Majoitus kannattaa varata Hotels.com tai Booking.com kautta. Varauksissa autetaan tarvittaessa.

Kreetan matka sinkuille

Lisätiedot

Sinkkumatka Kreetalle alustavat matkapäivät ovat 16-23.4.2022 tai 23.4-30.4.2022 (lauantai – lauantai)

Lennot joko Norwegian tai TUI kautta, kentäksi Hania

Osallistujalta odotetaan normaalia parempaa kävelykuntoa (rotkot vaativat fyysistä kuntoa)

Kreikkaan matkustettaessa tulee olla otettuna tarpeellinen määrä korona rokotuksia + todistus niistä tai todistus sairastetusta koronasta

Auton vuokraan ja polttoainekuluihin osallistuvat kaikki
Joka yö olemme eri kohteessa.

1. päivä

Lennetään Kreetalle Hanian kentälle. Auto otetaan kentältä alle ja ajetaan ensimmäiseen kohteeseen, Georgiopolis, jossa yöpyminen. Majoittumisen jälkeen ohjelmassa vapaata oleilua, rannalla makoilua tai ympäristöön tutustumista. Suositusmajoitus on Hotelli Poseidon Studios meren rannalla (jos et mahdu tähän, katso läheltä toinen majoitus)

2. päivä

Aamupalan jälkeen lähtö liikkeelle ja mennään kävelemään Kallikratisin rotko . Lähtö yläosasta ja meno alaspäin (paluu autolle taksilla). Käveltävää tulee noin 4,6 km. Alaosan polun päässä kyltti taksiautolle (300 m matka).

Kävelyn jälkeen myöhäinen lounas. Lounaan jälkeen seuraavaan majoituspaikkaan, Plakias nimiseen kylään etelärannalla. Majoitus esim. Horizon Beach (sisältää aamiaisen).

3. päivä

Aamupalan jälkeen lähdemme liikkeelle kohden 60 luvun hippikulttuurin kehtoa, Matalaa. Matkalla kannattaa käydä tutkimassa tuhansia vuosia vanhoja kivilouhoksia, joiden kivistä alueen minolaiset palatsit on rakennettu. Louhokset ovat labyrintteja, niitä joissa tarujen Minotaurus vaani … Matalassa voi tuntea ajan pysähtyvän ja aistia tunnelmaa, josta aiemmin on nauttinut mm. Janis Joplin ja Bob Dylan. Alueella on basaarialue, josta voi ostaa matkamuistoja tai mennä tutustumaan alueella oleviin hiekkakiviluoliin, joissa on asuttu antiikin ajoista aina 2000 luvun alkuun. Majoitus esim Matala Bay Hotel & Apartments, joka sisältää aamiaisen. Matalasta lähtee erilaisia patikkareittejä ja uskaliaimmat voivat mennä Red Beachille (HYVIN hankala laskeutua/nousta rannalle) ottamaan aurinkoa.

4. päivä

Maantie kutsuu jälleen aamiaisen jälkeen ja seuraavaksi kävelykohteeksi otetaan Mithin rotko, joka lähtee Mithin kylän keskustasta. Tämä on vaativa kävely. Rotkon jälkeen ruokailu ja jos intoa riittää, Sarakinan rotko on lyhyt mutta keskivaikea kävellä. Majoitusta varten ajetaan Ierapetraan, Euroopan eteläisinpään kaupunkiin. Majoitus esim. Varmy tai Kymata Apartment Ierapetra.

5. päivä

Lähdetään etelärannikolta kohden pohjoisrannikkoa, pysähdytään Han rotkoa ihmettelemässä joko ylhäältä tai alhaalta (Ha on kuin pahasti revennyt haava vuoren seinämässä, kulkukelvoton) ja mennään Balin (HUOM Hotellivaraus Balion) kylään. Kylä on pieni, mutta satamastaan. Majoittuminen esim. Valentino Apartments.

6. päivä

Jatketaan pohjoisrannikkoa länteen päin ja käydäön Rethymnonin yläpuolella olevassa Unohdettujen myllyjen laaksossa. Viimeinen yöpyminen on isommassa kaupungissa, Rethymnonissa. Majoittuminen esim. Hotelli Brascos, jonka kattoterassilta on hulppeat näkymät kaupungin ylle tai Olympic Palladium.

7. päivä

Loma on loppumassa ja ohjelmassa on enää siirtyminen kentälle. Vuokra-auto tankataan, palautetaan ja siirrytään kentälle odottamaan lentoa kotiin.

Alkoiko kiinnostaa sinkkumatka Kreetalle?

Tai onko tiedossasi paikka, joka tulisi sisällyttää reittiin? Silloin laita sähköpostia tulemaan.

Yamas! Toivoo Walpuri

 


Tapahtuman tiedot

Päivä
la 16.04.2022 - la 23.04.2022

Aika:
Koko päivä

Paikka
Kreeta (yleinen)

Osoite
Apokoronas
Vamos

Merkitse muistiin

webcal / iCal

Sinkkumatka Kreeta 2022 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Kategoria(t): elämys
Avainsanat:


Lisätietoja sinkkutapahtumista:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt sen toimintaperiaatteet.
  • Tapahtumaan osallistujat ovat yleensä ikäryhmästä 37-59 vuotta. Yli ja alle sen on myös hieman osallistujia.
  • Tapahtumat ovat vain sinkuille. Järjestäjä voi olla varattu, mutta osallistumisen edellytys on sinkkuus.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.


💞 Lisää tapahtumia.
💌 Oletko jo sinkkulistalla ja saat tietoja tapahtumista? Liity listalle.


Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Tapahtumataikuri

Tapahtuman järjestäjä:
Sinkkumatka Kreeta 2022 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!
Walpuri
Profiili
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta promoottorille tai laita julkista viestiä yllä olevan disqus kommentoinin kautta.


Kategoriat:

Walpuri

Pitkä kokemus isojen tapahtumien luomisesta. Toteuttanut monta sinkkujuhannusta ja pikkujoulua sekä syys- ja vappubilettä. Tällä hetkellä kuukausittaiset ruokailut tai muu ruumiin ravinto. Lisätiedot: Tiimi-sivu

Tiedät kun tapahtuu

Sinkkujen viikkokirje