Hän ei halua seurustella kanssasi muttei myöskään menettää sinua

Onko sinullekin tuttua: Hän ei halua seurustella kanssasi muttei myöskään menettää sinua? Mitä voit oppia tällaisesta suhteesta?

Seurustelu henkilön kanssa, joka ei halua rakastaa sinua, mutta ei myöskään halua menettää sinua, on pikemminkin epävarmuutta kuin onnea. Se on ajatus, joka rasittaa mieltä ja saa sinut tuntumaan ajoittain raskaalta. Mutta jos pystymme hyväksymään tunteemme sellaisina kuin ne ovat ja yritämme ymmärtää niitä, tästä epävarmasta tunteesta tulee jotain, joka auttaa meitä kasvamaan elämässä.

Hän ei halua seurustella kanssasi muttei myöskään menettää sinua

Joskus on vaikea tietää, haluaako joku todella olla kanssasi. Ja valitettavasti, kun rakkaus näyttää tältä, se päätyy usein pahimpaan suhteeseen: olet enemmän tuskissasi kuin onnellinen. Saat ehkä enemmän vain ajoittaista vahvistusta kuin oikeaa suhdetta.

Hän ei halua seurustella kanssasi muttei myöskään menettää sinua
Hän ei halua seurustella kanssasi muttei myöskään menettää sinua

Tämä on yksi vaikeimmista rakkaustilanteista. Kumppanin on vaikeaa olla kanssasi ja vielä vaikeampaa on, kun hyviä vaihtoehtoja suhteeseen ei ole. Vaikka voi olla mahdollista, että tämä voi johtaa jonkinlaiseen konfliktiin, voitte yksinkertaisesti yrittää pysyä koko ajan toiveikkaana (ja kärsivällisenä) ja pyrkiä ymmärtämään toisianne paremmin.

Rakkaus on paljon enemmän kuin tunne. Se on intensiivinen matka, joka vaatii horjumatonta sitoutumista, päättäväisyyttä ja valtavan annoksen luottamusta. Ja tätä me kaikki tarvitsemme elämäämme.

Rakkaus ei pelleile. Se vaatii sitoutumista, luottamusta ja paljon tunteita. Me kaikki kaipaisimme elämäämme hieman enemmän rakkautta, olipa se sitten ystävä, perheenjäsen tai jopa lemmikki.

Rakkaus on uskomaton tunne. Se tuo elämäämme iloa ja onnea, jota on vaikea kuvailla.

Rakkaus ei ole koskaan helppoa, mutta se on aina sen arvoista!

Rakastumisen prosessi on hämmästyttävä. Mutta ikuisesti kestävän rakkauden jakaminen on vielä parempaa.

Miksi naiset luopuvat deittailusta?
Miksi naiset luopuvat deittailusta?

On vaikeaa olla suhteessa, jossa tuntee olonsa epävarmaksi ja painostetuksi, mutta josta ei voi lähteä ja on kuin onnellisuus olisi pysäytetty odottamaan ja toivomaan, että asiat voisivat parantua. Se on kuin tyhjyyden tunne, häiritsevä tunne, joka saa sinut menettämään keskittymiskykysi ja epäilemään, onko paikkasi maailmassa mielekäs vai ei. Tunnet tämän tunteen voimistuvan, kun olet niiden seurassa, jotka vievät onnellisuutesi, mutta se heikkenee, kun olet jonkun kanssa, joka täyttää elämäsi ilolla. Jos kuitenkin opimme hyväksymään tunteemme sellaisina kuin ne ovat, voimme ymmärtää, mikä saa meidät tuntemaan näin, ja voimme alkaa ajatella positiivisesti vaikeidenkin aikojen aikana, mikä tasoittaa tietä kohti positiivisempaa tulevaisuutta.

Kun hyväksymme tunteemme ja ymmärrämme niitä, niistä tulee jotain, joka auttaa meitä kasvamaan.

Kun olet parisuhteessasi kolmas pyörä, rakkaus ei tunnu olevan jotain sellaista, josta et saa tarpeeksesi. Se on jotain, jota kaipaat, mutta tunnet, että se on saavuttamattomissa. Tämä tunne jättää sisimpääsi kaipauksen, joka yleensä tekee sinut hulluksi, kun kumppanisi jättää huomiotta halusi viettää enemmän aikaa hänen kanssaan. Hyväksyt sen, että suhteenne tulee aina olemaan juuri tällainen, mutta jokin sinussa sanoo, että asiat voivat aina muuttua.

Hän ei halua seurustella kanssasi muttei myöskään menettää sinua 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Hän ei halua seurustella kanssasi muttei myöskään menettää sinua 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Hän ei halua seurustella kanssasi muttei myöskään menettää sinua

Tunteet ovat voimakkaita. Ne saavat sinut tuntemaan erilaisia asioita sen mukaan, miltä sinusta tuntuu. Joskus tunteet voivat hukuttaa sinut. Ymmärtääksemme niitä meidän on ensin pystyttävä hyväksymään niiden olemassaolo ja selvitettävä, miksi tunnemme mitä tunnemme.

Syvällä sisimmässämme me kaikki tiedämme, että se, miten kohtelemme ihmisiä, ei ole mikään mittari sille, kuinka paljon he rakastavat meitä. Jos kumppani kohtelee sinua kunnioittavasti, huomaavaisesti ja ystävällisesti, tämä henkilö todella välittää sinusta.

Ansaitset tulla kohdelluksi niin kuin olet aina ansainnut: kuin jotakuta erityistä. Ja jos kumppani ei kohtele sinua näin, se tarkoittaa, ettei hän ole valmis suhteeseen kaltaisesi kanssa.

Terve parisuhde on kuin kevätpäivä – täynnä toivoa, optimismia ja onnea. Epäterve parisuhde taas on kuin syyspäivä – kylmä ja tyhjä ilman mitään merkitystä tai tarkoitusta.

Jos kumppani jättää sinut huomiotta, se tarkoittaa, että hän on omassa maailmassaan ja jää paitsi sinun maailmastasi. Mutta älä anna asian jäädä ratkaisematta: Jos kumppanisi jättää sinut huomiotta tai ei vastaa sinulle, puhu asiasta. Näin osoitat hänelle, että olet tasavertainen kumppani ja että sinullakin on tunteita.

Voi olla mahdollista, että kumppanisi jättää sinut huomiotta, koska hänellä on omat ongelmansa. Kyse voi olla mistä tahansa, työstressistä tai kotiongelmista. Olipa asia mikä tahansa, varmista, että puhutte siitä ettekä eristäydy.

Asioiden paikkaaminen läheisen kanssa voi olla palkitsevaa, mutta myös vaikeaa. Älä tyydy vain sovittelemaan asioita kumppanisi kanssa, vaan pyri korjaamaan suhdetta kokonaisuutena.

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille ohjelmaa ja seuraa

Artikkelin ”Hän ei halua seurustella kanssasi muttei myöskään menettää sinua” kirjoittaja on Anuran Paul – bloggari

Hän ei halua seurustella kanssasi muttei myöskään menettää sinua

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.