6 merkkiä että hän on emotionaalisesti saavuttamattomissa

Merkkejä siitä, että hän on emotionaalisesti saavuttamattomissa avaamaan miksi sinun on hyvä siirtyä elämässäsi eteenpäin.

Ja miksi sinun on hyvä siirtyä eteenpäin elämässäsi. Etsi sen sijaan joku, joka on valmis rakastamaan sinua.

Tunnetason saamattomuus on sitä, että joku tuntee syvää epämukavuutta tunteiden ilmaisemisen, jakamisen ja tuntemisen kanssa. Ja koska hän on emotionaalisesti saavuttamattomissa, se tarkoittaa, että hän ei kykene tulemaan täysin esiin myös parisuhteessa.

Tässä on kuusi konkreettista merkkiä siitä, että hän on emotionaalisesti saavuttamattomissa (ja sinun täytyy siirtyä eteenpäin).

6 merkkiä että hän on emotionaalisesti saavuttamattomissa

1. Hän lähettää sekavia signaaleja.

Näkyvä tapa, jolla emotionaalinen saavuttamattomuus ilmenee, on sekavat signaalit.

Sekasignaaleja ovat epäjohdonmukaisuus viestinnässä, huomiossa, hellyydessä ja muussa. Periaatteessa et koskaan tiedä, minkä version hänestä saat tiettynä päivänä. Ja rehellisesti sanottuna et ole myöskään päivittäin varma siitä, missä tilanteessa olet hänen kanssaan. Tekstaako hän sinulle tänään takaisin? Vai onko hän poissaoleva? Kuka tietää.

Totuus on, että päättämättömyys on päätös. Ja jos riisumme tekosyyt pois, sekavat signaalit ovat itse asiassa pirun läpinäkyviä: hän ei ole kiinnostunut olemaan kanssasi (ainakaan aidosti ja sitoutuneesti).

2. Sinun täytyy jatkuvasti järkeistää hänen etäisyytensä.

Vaikka hän ei viitsisikään keksiä tekosyitä itselleen, se ei haittaa, koska sinä vain täytät aukot hänen puolestaan.

Perustelet, että työ on ollut hänelle stressaavaa tai että teillä molemmilla on kiireitä, joten on täysin ok, että hän perui taas aivan viime hetkellä. Saatat jopa yrittää vakuuttaa itsellesi, että olet tyytyväinen hänen vähäisimpäänkin vaivannäköönsä, koska, hei, et sentään ole yksin. Ainakin se on jotain, eikö?

(Vinkki: Vähimmäisponnistus ei koskaan riitä, mutta siitä puhutaan toiste.)

6 merkkiä että hän on emotionaalisesti saavuttamattomissa 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
6 merkkiä että hän on emotionaalisesti saavuttamattomissa 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

3. Hän ei yritä siloitella emotionaalista läheisyyttä.

Itse asiassa, jos olet oikeasti rehellinen itsellesi, tunnet olevasi läheisimmin ja eniten yhteydessä vain silloin, kun harrastatte seksiä tai olette fyysisesti yhdessä. Muuten hän ei koskaan avaudu sinulle haavoittuvalla tavalla. Ja kun tarvitset emotionaalista tukea, häntä ei löydy mistään.

4. Kaikki tapahtuu hänen ehdoillaan ja vain hänen ehdoillaan.

Periaatteessa suhdettanne kohdellaan mukavuussyistä. Hän tapaa sinua vain silloin, kun hän voi hyötyä siitä jollakin tavalla. Hän vastaa sinulle tekstiviesteillä vain silloin, kun siltä tuntuu. Ja jos joskus uskallat pyytää häneltä enemmän, hän saa sinut tuntemaan, että pyydät liikaa tai olet tarvitsevainen.

5. Hän ei puhu tulevaisuudesta.

Varsinkaan kun kyse on sinusta.

Hän ei halua seurustella kanssasi muttei myöskään menettää sinua
Emotionaalisesti saavuttamattomissa.

6. Hän suhtautuu sitoutumiseen nihkeästi tai suorastaan välttelevästi.

Lopuksi, jos hän ei sitoudu sinuun ja vaatii, että te molemmat ”menette virran mukana” ja katsotte, mitä tapahtuu, hän on ehdottomasti emotionaalisesti saavuttamaton eikä ole valmis vakavaan suhteeseen.

Kun hyväksymme emotionaalisen saavuttamattomuuden jossakin, josta olemme kiinnostuneita, niin monet meistä päätyvät tilannesuhteisiin. Terve suhde vaatii toimiakseen molemmilta osapuolilta avoimuutta, rehellisyyttä, haavoittuvuutta ja sitoutumista.

Jos tapailet jotakuta, joka on emotionaalisesti saavuttamattomissa, anna hänen mennä. Etsi sen sijaan joku, joka on valmis rakastamaan sinua.

Millainen ihminen on emotionaalisesti saavuttamattomissa?

Emotionaalisesti saavuttamattomalla henkilöllä on yleensä vaikeuksia saada yhteys omiin tunteisiinsa. Hän voi vaikuttaa kylmältä, välinpitämättömältä tai etäiseltä muiden ihmisten seurassa. Tämän henkilön on usein vaikea ilmaista tunteitaan, olla läheisessä suhteessa toiseen ihmiseen tai antaa toiselle läheisyyttä. Saavuttamattomuus voi johtua esimerkiksi pelosta tai kokemuksesta, jossa tunteiden näyttäminen on johtanut torjutuksi tulemiseen.

Miten ”parantua” siitä, että on emotionaalisesti saavuttamaton? Mitä voi tehdä sen hyväksi, että on enemmän emotionaalisesti saavutettavissa?

  1. Tunne itsesi: Ennen kuin voit muuttaa käyttäytymistäsi, sinun on tunnettava ja ymmärrettävä tunteesi ja käyttäytymismallisi.
  2. Tee työtä menneisyytesi kanssa: Jos olet emotionaalisesti saavuttamaton, syynä voi olla menneisyydessä koettu trauma tai turvattomuuden tunne. Selvitä, mitkä asiat ovat vaikuttaneet käyttäytymiseesi ja käy tarvittaessa terapiassa.
  3. Ole rehellinen itsellesi ja muille: Jos olet huomannut olevasi emotionaalisesti saavuttamaton, ole rehellinen siitä sekä itsellesi että potentiaaliselle kumppanillesi. Tämä auttaa luomaan avointa keskustelua ja lisää läheisyyttä.
  4. Opettele kommunikointia: Harjoittele avointa ja rehellistä kommunikointia potentiaalisen kumppanisi kanssa. Kuuntele toista ja ilmaise itseäsi selkeästi ja tarkasti.
  5. Harjoittele läheisyyttä: Aloita pienestä ja harjoittele läheisyyttä esimerkiksi halauksilla, suukotteluilla ja sylissä/lähekkäin istumisella. Voit myös käyttää läheisyyden rakentamiseen apuna mindfulness-harjoituksia.
  6. Ole kärsivällinen: Muutos ei tapahdu hetkessä, joten ole kärsivällinen ja anna itsellesi ja potentiaaliselle kumppanille aikaa lähentyä.

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille livetapahtumia ja seuranhakua.

Seuraa sinkkuja Instagramissa!

Kirjoituksen inspiraatio on erilaisten artikkelien yhdistelmä.

0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.