Millainen sinkku olet? Selvitä 12 kysymyksen avulla

Testaa millainen sinkku olet. Millainen tempperamentti sinulla on ja miten se tulee esiin. Testitulosta voit hyödyntää mm. meidän sinkkujen ilmaisessa Avec seuranhaussa.

Ainahan se on kiva tietää millainen itse on tai millaisena muut sinut näkee. Millainen sinkku olet ja näkeekö muut sinut mahdollisesti samoin.

Sinkkujen ilmaisessa ja rajoituksettomassa seuranhakupalvelussa Avec’issa tästä voi olla hyötyä. Tiedät vähän paremmin millaisia ominaisuuksia sinulla on. Nyt voit Avec’issa valita omassa profiilikentässäsi mikä on persoonallisuustyyppisi.

DISC-analyysissä on sen neljä profiilia: Hallitseva, Vaikuttava, Vakaa ja Tunnontarkka.

Millainen sinkku sinä olet?

Selvitä lyhyen DISC-testin avulla.

13.11.2023 / Uusi paikka testille ettei raja tulisi vastaan: Klikkaa tästä.

Päivitys: Testi on ollut todella suosittu ja parissa päivässä n. 1.000 sinkkua teki testin. Tässä tuli palveluntarjoajan kuukausittainen raja vastaan ja testiä on rajoitettu Yritä myöhemmin uudelleen mikäli alla lukee ”Item disabled”.

Saitko oivalluksia?

Löydätkö testin tuloksessa yhtäläisyyksiä siihen, millainen olet?

Mikäli aihe kiinnostaa sinua enemmän, niin mm. täältä löydät lisää.

sinkkutapahtumat

sinkkutapahtumat

Löydä seuraa ja kivaa tekemistä muiden sinkkujen kanssa. Sinkkutapahtumat tarjoaa alustan sinkuille tapahtumiin ja seuranhakuaan. Tule tapahtumiin ja lähde uusia ystäviä ja kokemuksia rikkaampana. Tapahtuman tekijöitä löydät tiimi -sivulta.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Tilaa viikkokirje

Löydä muita samassa elämäntilanteessa olevia sinkkuja.