Sielunkumppani vai kaksoisliekki

Jos voisit valita, niin kumman valitsisit parisuhteeksesi mielummin: Sielunkumppanin vain kaksoisliekin?

Facebookissa on asiasta suosittu kysely ja tulos on melko tasaista. Kyselyyn voi vastata 6.7. asti.

Ota sinäkin osaa.

Haussa sielunkumppani tai kaksoisliekki?

Haluaisitko jo tavata elämänkumppanisi? Tule mukaan sinkuille suunnattuihin tapahtumiin, tapaat useita kerralla ja tiedät heti kenen kanssa on kemiaa. Sen lisäksi, että tapahtumissa on hauskaa, niin voit löytää myös ystäviä ja ehkä jopa sen oikean. Unohda svaippaaminen ja tule sinkkutapahtumiin. 

Joissain tapahtumissa on mahdollisuus anonyymisti matchata muita osallistujia ja yhteystiedot vaihtuvat vain jos kiinnostus on molemminpuoleista.

Avec seuranhaussa voit etsiä seuraa niin kahville, lenkille, jutteluihin kuin loppuelämäksi. Avec on täysin ilmainen käyttää ja sinkkujen sinkuille suunnittelema deittipalvelu. Etsi ja viestittele rajoituksetta.

Käykö viuhka?

Sinkkutapahtumien kautta on todistetusti syntynyt parisuhteita. Jotkut ovat jääneet muutaman kuukauden pituisiksi, mutta on myös yli vuoden kestäviä.

Sinkkujuhannuksessa 2019 syntyi pariskunta, joka on yhä yhdessä. Vuohiretkellä toukokuussa 2019 syntyi suhde, joka on voimissaan vielä tälläkin hetkellä.

Jotkut suhteet syntyvät niin nopeasti, että osallistujista ei tule ”tuttuja” järjestäjälle ja tällaiset onnistumiset jäävät pimentoon.

Kannattaa siis tulla sinkuille suunnattuihin tapahtumiin ja tutustua uusiin kivoihin tyyppeihin.

Tervetuloa tapahtumiin!

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki