Aidon kohtaamisen deittitapahtuma goes Mask

la 05.12.2020 16:00
Paikasta riippumaton, Netti

Anna mahdollisuus kohtaamiselle ja löydä etsimäsi

AIDON KOHTAAMISEN DEITTITAPAHTUMA GOES MASK

Helsingissä lauantaina 5.12.2020 klo 16-19

Kaipaatko yhteyttä, joka on enemmän kuin pintaa?
Etsitkö tapaamista, joka vie lähelle toista?
Haluatko kohdata oikeasti?
On aika pukea kasvomaskit ja riisua naamiot!

Tervetuloa löytämään kumppani, puoliso, rakastaja tai ystävä. Yksi tai useampi. Hetkeksi tai loppuelämäksi. Tapahtumassa tehdään helppoja ja hauskoja tutustumis- ja kohtaamisharjoituksia rennossa ilmapiirissä koronatilanne huomioiden. Tapahtuman päätteeksi, ulkona, turvavälien kera riisumme kasvomaskit. Kohdataan koronasta huolimatta, turvallisesti. Deittitapahtumassa kuljet kohti itseäsi ja etsimääsi.Ohjaajina Tantric Life Coachit Kristiina Puukko ja Armas Alvari. Yhdessä luomme tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen.

NAISET JA MIEHET -sarja
Naisille, jotka haluavat tutustua miehiin ja miehille, jotka haluavat tutustua naisiin. Mukaan otetaan yhtä paljon ihmisiä nais- ja miespaikoille. HUOM! Osallistujamäärä on rajoitettu.
Jätä small talk ja CV kotiin. Ota sydän mukaan.
Osallistumismaksu on 39€/hlö (sis. alv 24%). Ole nopea. Paikat menevät vauhdilla. Osta lippu Holvista nyt.
Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta. Osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen, turvallisuusohjeiden noudattamiseen

Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Voi myös käyttää vastaavan summan myöhemmin Ihmisten yhdistäjien tapahtumiin tai hoitoihin. Palautamme rahat sairaustodistusta vastaan. Ilmoita muutoksista välittömästi: ihmisten.yhdistajat@gmail.com. Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput.

********************************************
Kristiina Puukko
Olen 44-vuotias Tantric Life Coach ja yhteisöpedagogi (AMK). Työskentelen kohtaamisen, kasvun, yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Tarjoan ihmisille mahdollisuuksia tulla nähdyksi ja kuulluksi, löytää etsimänsä. Olen luonut erilaisia kohtaamisen areenoita 15 vuoden ajan.

Armas Alvari
Olen 45-vuotias Tantric Life Coach, kirjailija ja ohjaaja. Olen tutkinut novelleissani kohtaamattomuutta, miten se ilmenee arjessa, millaisia seurauksia siitä on. Viime vuodet olen panostanut saman teeman kääntöpuoleen. Millaisia mahdollisuuksia elämäniloon avautuu, kun löytyy yhteys itseen ja toisiin?

Ihmisten yhdistäjät
Kohtasimme toisemme Kristiinan järjestämässä sinkkuvanhemmille suunnatussa Ensitreffit leikkipuistossa -tapahtumassa. Yhdessä luomme tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen.Aidon kohtaamisen deittitapahtumat
Aidon kohtaamisen deittitapahtuma on rento, hauska ja päihteetön kohtaamispaikka. Toiveemme on saattaa yhteen samanhenkisiä ihmisiä. Etsivät he sitten treffiseuraa, elämänkumppania, kavereita, vertaistukea tai flirttiä. Tai jotain muuta.Arvojemme mukaista on huomioida ihmisten ja elämän monimuotoisuus. Koskee se sitten sukupuolta tai sen ilmaisua, seksuaalista suuntautumista tai suhdemuotoa. Siksi järjestämme treffejä kolmessa eri sarjassa: naiset-miehet, ihmiset sekä pariskunnat ja suhteissa elävät. Moninaisuus on rikkautta!

********************************************
Vielä pieni tiedotus ja muistutus korona-tilanteeseen liittyen: Tulethan tapahtumaan vain terveenä. Älä osallistu, jos sinulla on mitä vaan oireita, kuulut riskiryhmään tai olet palannut ulkomailta alle 14 vrk sitten. Tai jos lähipiirissäsi on altistus. Tuuletamme tapahtumatilan ja desinfioimme kosketuspinnat huolellisesti ennen ja jälkeen tapahtuman. Ohjaamme osallistujat ensimmäisenä käsien pesulle ja tilassa on myös käsidesiä käytettävissä. Käytämme kasvomaskeja koko tapahtuman ajan (kuuluu lipun hintaan).Muistathan syödä ja juoda ennen saapumistasi tapahtumaan. Jos tämä herättää jotain kysymyksiä tai kommentteja, niin ole yhteydessä: ihmisten.yhdistajat@gmail.comTapahtuman tiedot

Päivä
la 05.12.2020

Aika:
16:00 - 19:00

Paikka
Netti

Osoite
Paikasta riippumaton
Netti

Merkitse muistiin

webcal / iCal

Aidon kohtaamisen deittitapahtuma goes Mask 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Kategoria(t): sinkkutapahtumat
Avainsanat:


Lisätietoja sinkkutapahtumista:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt sen toimintaperiaatteet.
  • Tapahtumaan osallistujat ovat yleensä ikäryhmästä 37-59 vuotta. Yli ja alle sen on myös hieman osallistujia.
  • Tapahtumat ovat vain sinkuille. Järjestäjä voi olla varattu, mutta osallistumisen edellytys on sinkkuus.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.


💞 Lisää tapahtumia.
💌 Oletko jo sinkkulistalla ja saat tietoja tapahtumista? Liity listalle.


Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Tapahtumataikuri

Tapahtuman järjestäjä:
Aidon kohtaamisen deittitapahtuma goes Mask 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!
Ihmisten yhdistäjät
Profiili
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta järjestäjälle. Vaihtoehtoisesti kommentoi yllä olevan disqus kentän kautta.


Kategoriat:

Ihmisten yhdistäjät

Kristiina Puukko: Olen 43-vuotias Tantric Life Coach ja yhteisöpedagogi (AMK). Työskentelen kohtaamisen, kasvun, yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Tarjoan ihmisille mahdollisuuksia tulla nähdyksi ja kuulluksi, löytää etsimänsä. Olen luonut erilaisia kohtaamisen areenoita 15 vuoden ajan. Armas Alvari: Olen 44-vuotias Tantric Life Coach, kirjailija ja ohjaaja. Olen tutkinut novelleissani kohtaamattomuutta, miten se ilmenee arjessa, millaisia seurauksia siitä on. Viime vuodet olen panostanut saman teeman kääntöpuoleen. Millaisia mahdollisuuksia elämäniloon avautuu, kun löytyy yhteys itseen ja toisiin? Ihmisten yhdistäjät: Kohtasimme toisemme Kristiinan järjestämässä sinkkuvanhemmille suunnatussa Ensitreffit leikkipuistossa -tapahtumassa. Yhdessä luomme tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen. Aidon kohtaamisen deittitapahtumat: Aidon kohtaamisen deittitapahtuma on rento, hauska ja päihteetön kohtaamispaikka. Toiveemme on saattaa yhteen samanhenkisiä ihmisiä. Etsivät he sitten treffiseuraa, elämänkumppania, kavereita, vertaistukea tai flirttiä. Tai jotain muuta. Arvojemme mukaista on huomioida ihmisten ja elämän monimuotoisuus. Koskee se sitten sukupuolta tai sen ilmaisua, seksuaalista suuntautumista tai suhdemuotoa. Siksi järjestämme treffejä kolmessa eri sarjassa: naiset-miehet, ihmiset sekä pariskunnat ja suhteissa elävät. Moninaisuus on rikkautta!

Milloin uusi suhde eron jälkeen? Sinkkutapahtumista seuraa.

Liity ilmaiselle sinkkulistalle

Se on helppoa: tarvitsemme vain sähköpostisi & ikuisen rakkautesi. Tyydymme toki vain sähköpostiisi.