Grillausreissu laavulle

Milloin

la 10.09.2022    
14:00 - 18:30

Missä

Ahmaojan laavu
Kirkkotie 18, Raahe

Event Type

Käydään grillaamassa Raahen Vihannissa laavulla. Tapahtuma sopii myös autottomille. Aikataulujen mukaan Vihantiin saapuu linja-auto Raahesta klo 13:35 (paluu lähtee klo 19:05) ja juna etelästä klo 13:39 (paluu lähtee klo 21:52). Myös pohjoisesta pääsee junalla klo 13:39, mutta yhdellä vaihdolla (paluu suoraan klo 19:02) Tullessa voi ostaa grillattavaa Vihannin S-marketista, jossa on myynnissä lehtihyllyn päässä myös Vihannin Kinttupolkujen karttaa (5 e, vain käteismaksu).

Kokoonnutaan la 10.9.2022 klo 14 kirjasto Ukonkantin taakse uimarannan parkkipaikalle (linkki). Sinne on helppo jättää autot. Parkkipaikalta on 5,4 km Ahmaojan laavulle. Polku on merkitty sinisillä merkeillä. Karttakuva löytyy myös tästä. Sekä kartasta että kohdeluettelosta Ahmaojan laavu löytyy numerolla neljä.

Mietitään porukalla sitten lisää käyntikohteita.


Lisätietoja sinkkutapahtumista:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt toimintaperiaatteet.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.
  • Tapahtumaan osallistujat ovat yleensä ikäryhmästä 37-59 vuotta. Myös muun ikäisiä käy tapahtumissa.
  • Tapahtumat ovat vain sinkuille. Järjestäjä voi olla varattu, mutta osallistumisen edellytys on sinkkuus.
  • Kysyttävää? Katso Usein kysytyt kysymykset.
  • Sinkkulistan kautta voit saada etuja tapahtumiin.

Tapahtuman järjestäjä

Grillausreissu laavulle 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Timo

Profiili
Kategoriat:

Timo

Lapseton nelikymppinen mies, jolla ei ole hinkua lapsia hankkiakaan. Et löydä minua deittisivustoilta, somesta tai baareista, mutta tule tapaamaan sinkkutapahtumiin. Ehkä saadaan syntymään sinkkutapahtumiin kaveriporukka, johon tulee aina muutama uusi henkilö mukaan. Siitä sitten pikku hiljaa joku ehkä alkaa vaikuttaa yhä tutummalta ja tutummalta. . .

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.