Milloin

su 07.07.2024    
11:00 - 14:00

Missä

Syökerin Tupa
Karkkilantie 8, Vihtijärvi, Uusimaa

Kategoria

Hiekkapohjaisilla metsäteillä

Kevytpyöräily

Tule mukaan nauttimaan kevytpyöräilystä Rokokallion upeissa maisemissa! Luvassa rentoa menoa metsäpoluilla, jossa vauhti on juuri sopiva maisemien ihailuun. Tämä tapahtuma sopii kaikille liikunnasta ja ulkoilmasta nauttiville, olit sitten vasta-alkaja tai vähän enemmän kokenut pyöräilijä.

Lähtö tapahtuu Syökerin Tuvalta, jossa voit tankata puuromoottorisi vielä ennen lähtöä, joka tapahtuu klo 11. Ota mukaan oma pyörä ja virittäydy valmiiksi rennon fiiliksen aallonharjalle. Tämä tapahtuma on loistava tilaisuus kokea liikunnan iloa yhdessä muiden pyöräilijöiden kanssa.

Huom! Tässä tapahtumassa ehdoton ei kaikille avusteisille pyörille (sähkö- ja moottorikäyttöiset). Niille on omat tapahtumansa. Tämä persaukisten tapahtuma on vain ja ainoastaan ”perinteisille” pyörille, joissa ei ole sähköä (tai moottoria) missään muodossa, koska sähköpyöräilijät vetävät sähköttömät piippuun (palaute 3 kesän ajalta).

Tule kokemaan kevytpyöräilyn riemu Rokokallion upeissa maisemissa! Tervetuloa mukaan hauskaan ja positiiviseen tapahtumaan ilman sähköä.

Tervetuloa mukaan!


Lisätietoja sinkkutapahtumista:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt toimintaperiaatteet.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.
  • Tapahtumaan osallistujat ovat yleensä ikäryhmästä 37-59 vuotta. Myös muun ikäisiä käy tapahtumissa.
  • Tapahtumat ovat vain sinkuille. Järjestäjä voi olla varattu, mutta osallistumisen edellytys on sinkkuus.
  • Kysyttävää? Katso Usein kysytyt kysymykset.
  • Sinkkulistan kautta voit saada etuja tapahtumiin.

Tapahtuman järjestäjä

KevytPyöräily 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Sari


Kategoriat:

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit