Syyskuun Laavutreffit Hyvinkäällä: Kiiskilampi.

Satoi tai paistoi, niin emme ole sokerista ja kokoonnumme luontoelämyksen äärelle.

Kiiskilampi on osa Kytäjä-Usmi retkeilyaluetta.

Nähdään parkkipaikalla klo 12 ja lähdetään siitä matkaan.

Laavulle on 3 km matka + takaisin = 6 km. Nuotiopaikka ja laavu, ovat noin 3 metriä korkean kallion jyrkänteen reunalla Kiiskilammen rannassa.

Saapumisohje
Helsinki-Hämeenlinna-valtatieltä (nro 3) käännytään Hyvinkään kohdalla länteen vievälle Kytäjäntielle (nro 1361), jota ajetaan n. 4,5 km. Sitten käännytään oikealle, ja ajetaan Jauholammintietä n. 300 m. Tämän jälkeen käännytään vasemmalle ja jatketaan Piilolammintietä tien loppuun saakka, n. 2 km.

ps. Ihan kuin tapahtumien toimintaperiaatteissa (alla) lukee, niin ei lapsia tapahtumiin. On tapauksia, että lapsi on tuotu tapahtumajärjestäjälle hoitoon kun itse nauttii tapahtumasta, joten yleinen periaate on, että niitä ei tuoda ollenkaan sinkkutapahtumiin.


Tapahtuman tiedot

Päivä
su 08.09.2019

Aika:
12:00 - 14:00

Paikka
Kiiskilampi

Osoite
Piilolammintie
Hyvinkää

Merkitse muistiin

webcal / iCal

0


Muuta:


Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Promoottori

Tapahtuman järjestäjä (Profiili):

Sari
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta promoottorille tai laita julkista viestiä yllä olevan disqus kommentoinin kautta.


Kategoriat:

Sari

Sari heittää kovasti läppää ja nauraa hyville jutuille, joita ei itse osaa kertoa yrityksistä huolimatta. Hän järjestää kuukausittaisia retkeily/laavu/kota -tapaamisia pääasiallisesti Etelä-Suomessa. Lisänä pari sinkkujuhannusta, ratsastusta, pari alppimatkaa, fillarointia, vuohikävelyitä ja mitä näitä nyt on kunhan liikkuu kaloreilla. Kotona hänellä asustaa lauma eläimiä, joista onneksi vain 2 kissaa, ettei ihan vielä CatLady tasoa. Yhteystiedot löydät sivulta Tiimi-sivu

0 kommenttia

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin