Helmikuun laavutapaaminen

Helmikuussa laavutreffit Nurmijärvellä sijaitsevalla Pikkukosken laavulla. On osa Seitsemän veljeksen upeaa reittiä ja voidaan myös tutustua reittiin jonkin verran. Reitin varrella on pitkospuita ja puuportaita.

Tavataan paikassa, johon saa autot parkkiin ja lähdetään siitä yhdessä kävelemään paikalle. Voit toki tulla myös suoraan laavulle.

Grillataan makkaraa, pullaa tai muita herkkuja mukavassa seurassa. Istuinalus mukaan.

Laavutreffit ovat vapaamuotoisia ja matalankynnyksen tapahtumia, jossa kävellään metsässä, istutaan grillin äärellä ja jutellaan mukavia. Ilmaisia.

Lue mielenkiintoinen blogikirjoitus ympäristöstä.

Tervetuloa!


Tapahtuman tiedot

Päivä
su 09.02.2020

Aika:
12:00 - 14:00

Paikka
Pikkukosken laavu

Osoite
Siippoontie 771
Nurmijärvi

Merkitse muistiin

webcal / iCal

0


Muuta:


Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Promoottori

Tapahtuman järjestäjä (Profiili):

Sari
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta promoottorille tai laita julkista viestiä yllä olevan disqus kommentoinin kautta.


Kategoriat:

Sari

Sari heittää kovasti läppää ja nauraa hyville jutuille, joita ei itse osaa kertoa yrityksistä huolimatta. Hän järjestää kuukausittaisia retkeily/laavu/kota -tapaamisia pääasiallisesti Etelä-Suomessa. Lisänä pari sinkkujuhannusta, ratsastusta, pari alppimatkaa, fillarointia, vuohikävelyitä ja mitä näitä nyt on kunhan liikkuu kaloreilla. Kotona hänellä asustaa lauma eläimiä, joista onneksi vain 2 kissaa, ettei ihan vielä CatLady tasoa. Yhteystiedot löydät sivulta Tiimi-sivu

Siirry työkalupalkkiin