Joululahjat ostamatta?

Mietitkö mitä pukinkonttiin? Idealaatikko tyhjänä?

Haluatko pysyä joulubudjetissasi?

Tule insiroitumaan joulumarkkinoille ja löydä joululahjat kerralla helposti.

Lähdetään sinkkuporukalla katsomaan ja kokemaan Tallinnan Joulumarkkinat. Näkemistä ja kokemista löytyy muutenkin Tallinnasta, joten lisätään siihen listaan tämäkin. Lähtö- ja paluupäivä on 16.11.2019. Mennään Eckerön laivalla joka lähtee Länsisatamasta klo 9. Paluulähtö on sitten illalla Tallinnasta klo 18.30. HUOM: laivaan pääsy loppuu huomattavasti lähtöaikaa ennen, joten olehan ajoissa paikalla.

Tallinnassa voidaan mennä porukalla tai sitten jokainen menee omia kivikatujaan. Nyt kun ollaan hyvissä ajoin liikkeellä, niin Tallinnassa on esim. optikkopalvelut tai manikyyri ajanvarauksella edullisempaa kuin kotimaassa. Samoin apteekeissa on halvemmat hinnat unohtamatta vaatteita (mentävä hiukan ulospäin vanhan kaupungin liepeiltä).

Kiinnostuitko? Varaa oma lippusi Eckerön sivuilta (hinta 2.11.19 oli 19 e meno ja paluu) + mahdolliset ruokailut. Laita lipun hankinnan jälkeen säpoa walpuri (@)sinkkutapahtumat.fi niin otetaan tapaaminen terminaalin aulassa.

Köydet irti, laiva lastattu sinkuilla ja lähtee merelle!

Walpuri


Tapahtuman tiedot


Paikka
Länsiterminaali

Osoite
Tyynenmerenkatu 14
Helsinki

Päivä
la 16.11.2019

Aika:
08:00 - 21:30


Merkitse muistiin

0Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt:Älä missaa uutta tapahtumaa.Tervetuloa uudet.
Näin sinkkutapahtuma toimiiLiity sinkkujen postituslistalleEnsimmäistä kertaa sinkkutapahtumassa

Kohtasitko tapahtumassa jonkun mielenkiintoisen? Voit löytää hänet täältä.

Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Promoottori

Tapahtuman järjestäjä (Profiili):

Walpuri
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta promoottorille tai laita julkista viestiä yllä olevan disqus kommentoinin kautta.


Kategoriat:

Walpuri

Pitkä kokemus isojen tapahtumien luomisesta. Toteuttanut monta sinkkujuhannusta ja pikkujoulua sekä syys- ja vappubilettä. Tällä hetkellä kuukausittaiset ruokailut tai muu ruumiin ravinto. Lisätiedot: Tiimi-sivu

0 kommenttia

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin