10 kysymystä ennen suhdetta

10 kysymystä ennen suhdetta. Paljon puhutaan siitä, miten tunnistaa rakkauden ja kiintymyksen merkit seurustelukumppanista, mutta millään näistä ei ole väliä, jos et ole varma siitä, mitä itse tunnet häntä kohtaan.

Paljon puhutaan siitä, miten tunnistaa rakkauden ja kiintymyksen merkit seurustelukumppanista, mutta millään näistä ei ole väliä, jos et ole varma siitä, mitä itse tunnet häntä kohtaan.

Onko tämä jotain todellista? Vai oletko vain ihastunut häneen? Johtuuko se vain siitä, että teillä on mahtavaa seksiä, vai onko kehitteillä jotain todella erityistä?

Kun vastaat rehellisesti näihin kysymyksiin, tiedät ovatko tunteesi ohimeneviä vai onko niiden taustalla todellista rakkautta.

10 kysymystä ennen suhdetta

1: Muuttaisinko elämäntapaani hänen vuokseen?

Tämä ei tarkoita, että muuttaisit persoonallisuuttasi, arvojasi, uskomuksiasi tai normejasi hänen vuokseen.

Elämä parisuhteessa ollessa on erilaista kuin sinkkuna.

Kun teet päätöksiä, otat huomioon kaksi (tai useamman, jos mukana on lapsia) elämää yhden sijaan. Työskentelet useampien aikataulujen mukaan, sitoutat itsesi useampiin velvollisuuksiin ja käytät aikaasi muuhunkin kuin vain omiin kiinnostuksen kohteisiisi.

Tämä on iso sitoumus ja mitä vanhemmaksi tulet, sitä isommalle se tuntuu – koska tuomme suhteeseen mukaan enemmän ”menneisyyttä”.

Jos vastaus on kyllä, se osoittaa, että olette tarpeeksi tosissanne tehdäksenne tarvittavat muutokset, jotta voitte yhdistää elämänne yhdeksi.

10 kysymystä ennen suhdetta 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
10 kysymystä ennen suhdetta 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

2: Olenko valmis hyväksymään niin myötä- JA vastoinkäymiset?

Meillä kaikilla on menneisyys. Tuossa menneisyydessä on ollut monenlaisia kokemuksia, jotka ovat muokanneet meistä sen ihmisen, joka olemme tänään.

Kun seurustelet jonkun kanssa, opit, kuka hän on ja miten hänen eletty elämänsä on muokannut häntä.

Tämä tarkoittaa, että et pidä joistakin löytämistäsi asioista. Se on väistämätöntä.

Onneksi kukaan ei ole täydellinen. Et edes sinä – eikö niin?

Arvioi siis, mitä tämän henkilön kanssa oleminen todella tarkoittaa. Innostavatko hänen tapansa sinua vai turhauttavatko ne sinua? Rakastavatko vai inhoavatko he itseään? Ovatko he kohteliaita, huomaavaisia ja välittäviä?

Miltä he saavat sinut tuntemaan itsesi?

Joskus annamme liikkumavaraa ja joustamme. Toisinaan tunnistamme myrkylliset, kielteiset tai hyväksikäyttävät tavat ja meidän on päätettävä erota.

Jonkun rakastamisessa on kyse huonojen puolien hyväksymisestä hyvien puolien rinnalla ja myös omien rajojen ylläpitämisestä emotionaalisen ja fyysisen hyvinvointisi suojelemiseksi.

Jos alat nähdä pieniä asioita sopimuksen rikkovina tekijöinä ja keksit tekosyitä tuomita tai ottaa etäisyyttä heihin, se ei ole todellista rakkautta.

Jos kuitenkin omaksut ja hyväksyt hänen puutteensa, olet valmis löytämään kauneutta epätäydellisyyksistä ja huolehdit hänestä tuomitsemisen sijaan, se osoittaa, että näet, että ihminen on enemmän kuin osiensa summa, ja hän on rakkautesi arvoinen.

Selventääkseni vielä kerran, tämä ei tarkoita minkäänlaisen henkisen, fyysisen tai emotionaalisen hyväksikäytön hyväksymistä. Niiden pitäisi olla välittömiä ratkaisevia tekijöitä, eikä kukaan sinua rakastava ihminen koskaan vahingoittaisi sinua tahallaan.

3: Voinko arvostaa hänen tunteitaan yhtä paljon kuin omia tunteitani?

Uskon, että terve suhde perustuu siihen, että kaksi ihmistä jakaa inhimillisen kokemuksen yhdessä. Ilo, kipu, suru, juhlinta, suru, euforia.

Näiden tunteiden painoarvo saa uuden merkityksen, kun ottaa huomioon, miten toinen ihminen kokee ne. Mikä vaikutus teillä on kumppaniinne? Mitä sellaista hän käy juuri nyt läpi, johon hän saattaa tarvita tukea? Miten voit suurentaa heidän onneaan yhteisen juhlan kautta?

Kun olet rakastumassa johonkuhun, otat hänen tunteensa täysin huomioon kuin ne olisivat omasi. Osallistut heidän iloonsa ja annat heille voimiasi, jotta he voivat parantua tuskastaan.

Siksi rakkaus on niin voimakasta, se sitoo teidät yhteen, kun molemmat ratsastatte elämän vuoristoradalla.

sutinaa - sinkkutapahtumat

10 kysymystä ennen suhdetta

4: Kun kuvittelen tulevaisuuttani, onko hän siinä mukana?

Tässä on syy, miksi olen nähnyt suhteiden epäonnistuvan:

Toisella kumppanilla on joskus koko elämä kartoitettuna edessään. Missä he aikovat asua, kuinka monta lasta he hankkivat, minkälaisen elämäntavan he valitsevat.

Ja sitten hän yrittää sovittaa kumppaninsa jo valmiiksi luomaansa muottiin ottamatta huomioon hänen tunteitaan, toiveitaan ja tarpeitaan.

Kyllä, sinun pitäisi pysyä uskollisena tavoitteillesi ja arvoillesi, mutta sinun on myös ymmärrettävä, että parisuhteeseen ryhtyminen tarkoittaa kompromissien ja joustavuuden hyväksymistä.

Kyse on yhteisen tulevaisuuden luomisesta.

Ja kun katsotte tuohon tulevaisuuteen, heidän läsnäolonsa siinä pitäisi olla olennainen osa visiota.

Jos näet vain luomasi maailman, mutta kumppanisi on vain tyhjä tila, joka odottaa täyttämistä, se on merkki siitä, että etsit vain jotakuta, jonka voit pudottaa osaksi palapeliä, jota olet rakentamassa.

Jos hän on kuitenkin keskeinen osa tulevaisuutta ja olet innostunut rakentamaan jotain uutta yhdessä, se on merkki siitä, että näet hänet sellaisena kuin hän todella on ja mitä voitte tehdä rinnakkain.

5: Pidänkö ITSESTÄNI, kun olen hänen kanssaan?

Suhteessa ei ole kyse vain siitä, miltä sinusta tuntuu kumppaniasi kohtaan, vaan myös siitä, miltä sinusta tuntuu itsestäsi, kun olet hänen kanssaan.

Tuoko hän esiin parhaat vai huonoimmat ominaisuutesi?

Koetko olevasi rentoutunut heidän seurassaan vai ahdistunut?

Pystytkö ilmaisemaan aidoimman itsesi vai piilotteletko palasia itsestäsi tuomion pelossa?

Todellinen rakkaus tarkoittaa sitä, että tunnet olosi mukavaksi, kun voit laskea suojasi ja olla aidosti oma itsesi hänen seurassaan, kun annat hänen tehdä samoin (ks. kohta #4).

6: Onko molemminpuolinen luottamus ja kunnioitus olemassa?

Laitan nämä kaksi samaan kohtaan, koska ne kulkevat usein käsi kädessä, sillä et voi luottaa ihmiseen, jota et kunnioita, ja päinvastoin.

Lisäksi et voi todella rakastaa jotakuta, ellet luota häneen ja kunnioita häntä ja tunne tätä luottamusta ja kunnioitusta vastavuoroisesti.

Jotkut ihmiset ryhtyvät suhteisiin, koska he tuntevat voivansa korjata jonkun. Tai he tuntevat suurta vetoa häneen. Tai he saavat positiivista huomiota, jota eivät yleensä saa.

Nämä kaikki ovat merkkejä ihastumisesta, eivät rakkaudesta.

Keskinäinen luottamus ja kunnioitus ovat maaperä, josta rakkauden kukka kasvaa. Jos maaperä on saastunut, kukka kuihtuu.

löydä seuraa - sinkkutapahtumat

10 kysymystä ennen suhdetta

7: Haluanko jakaa kaiken hänen kanssaan?

Elämänkokemukset, hyvät (ja huonot) uutiset, perhetapaamiset, työtapahtumat, tylsät asioinnit, hienot tapahtumat, rauhalliset illat sohvalla…

Kun valitset kumppanin, et valitse vain jonkun, jonka kanssa voit nukkua, vaan valitset jonkun, jonka kanssa voit rakentaa elämän.

Valitset jonkun, jonka päivästä kuulet vielä vuosien päästä. Jonkun, joka saattaa kasvattaa kanssasi lapsia. Jonkun, jonka kanssa saatat asua, lomailla ja vanheta.

Todellinen rakkaus on sitä, että katsot jotakuta ja tiedät, että hän on se, jonka kanssa haluat ottaa tämän hullun elämän matkan.

Se tarkoittaa myös myöntymistä väistämättömille haasteille, menetyksille, tragedioille ja yllätyksille, joita elämä tuo meille kaikille jossain vaiheessa. Jos olet jonkun kanssa tarpeeksi kauan, koet kaiken tämän hänen kanssaan.

Onko hän sellainen, jonka kanssa olet valmis tekemään sen? Voitko luottaa siihen, että hän on kanssasi kaiken tämän läpi vastavuoroisesti?

Jos hän ei ole se, jonka näet rinnallasi läpi kaiken, tiedät päästää hänet menemään.

8: Tunnenko oloni turvalliseksi hänen kanssaan?

Jos olen sanonut sen kerran, olen sanonut sen miljoona kertaa: Yksi parhaista kohteliaisuuksista, joita voimme saada parisuhteessa, on se, että kumppanimme tuntee olonsa turvalliseksi kanssamme.

Ei vain fyysisesti turvassa, vaan myös emotionaalisesti turvassa.

Turvallinen avautuminen, turvallinen itsensä ilmaiseminen, turvallinen puhuminen toiveistamme, peloistamme, haluistamme, tarpeistamme ja huolistamme.

Turvallisuus perustuu luottamukseen, ja se auttaa vahvistamaan todellisen rakkauden perustaa.

9: Tunnenko intohimoa JA rauhaa?

Kaikki puhuvat (hyvin todellisesta) kemian tarpeesta parisuhteessa, mutta totuus on, että se aika, jonka vietämme intiimissä kanssakäymisessä kumppanin kanssa, on vain pieni murto-osa siitä ajasta, jonka vietämme ”normaaleissa, jokapäiväisissä” tilanteissa.

Meidän on kysyttävä itseltämme, tunnemmeko olomme rauhalliseksi ja levolliseksi pelkästään ollessamme valitsemamme henkilön kanssa.

Elokuvan katsominen, kävely puistossa, yhdessä ravintolassa istuminen – oletko rauhassa?

Jos olet ahdistunut tai epämukava, aidolle rakkaudelle jää yhä vähemmän tilaa kasvaa.

Löydä se oikea - kuukauden sinkku by Sinkkutapahtumat

10 kysymystä ennen suhdetta

10: Onko läheisyytemme vain fyysistä vai myös emotionaalista?

Fyysinen läheisyys on jokaisen onnellisen suhteen kulmakivi. Jos valitset yksiavioisuuden, valitset intiimin yksiavioisuuden. Jotta tämä pysyisi jännittävänä, intohimoisena ja täyttymyksellisenä ajan mittaan, yhteyden on mentävä syvemmälle kuin pelkkä toisen ulkonäöstä pitäminen.

Sinun on rakastettava sitä ihmistä, joka hän on.

Sinun on eksyttävä hänen silmiinsä ja huuliinsa, kadotettava suuntavaistosi, tunnettava, että suonissasi virtaa lähes ylivoimainen määrä energiaa, kun vietätte intiimeimpiä hetkiä yhdessä…

Jos sinulta puuttuu tämä intensiteetti, voit silti nauttia jonkun fyysisestä läsnäolosta, mutta muuta se ei ole.

Todellinen läheisyys on enemmän emotionaalista kuin fyysistä. Sitä ruokkii syvä halu ja yhteys toiseen, mikä saa sen kestämään aikaa. Se saa sinut haluamaan nähdä kumppanisi onnellisena ja täyttyneenä hänen toiveistaan ja saa sinut haluamaan täyttää omasi vain hänen kanssaan.

Todellinen rakkaus ruokkii läheisyyden liekkejä, mutta sen käänteinen puoli on paljon vaikeampi saavuttaa.

Toisin sanoen pelkkä intiimiys jonkun kanssa ei edellytä rakkautta. Voimme tehdä sen kenen tahansa kanssa, johon tunnemme vetoa. Nautimme kokemuksesta ja siirrymme eteenpäin.

Kokemus ei kuitenkaan koskaan ole yhtä antoisa kuin sen jakaminen jonkun sellaisen kanssa, joka on meille todella erityinen. Jonkun, joka, kun kysyt itseltäsi jokaisen tässä artikkelissa esitetyn kysymyksen hänestä, mielessäsi liikkuu vain yksi sana:

KYLLÄ.

Artikkelin 10 kysymystä ennen suhdetta lähde on James Sama, joka on valmentaja, puhuja ja kirjailija.

10 kysymystä ennen suhdetta. 

Jos etsit henkilökohtaisempaa opastusta seurustelun ja ihmissuhteiden monimutkaisessa maastossa liikkumiseen, klikkaa tästä tai hae yksilövalmennukseen.

Bloggaaja

Bloggaaja

SinkkuBloggaajan takana on vieraskynäkirjoitukset. Useita eri kirjoittajia. Haluatko kirjoittaa sinkkublogiin? Voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai SinkkuBloggaajan profiilia hyödyntäen. Lähetä kirjoituksesi täältä.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Tilaa viikkokirje

Löydä muita samassa elämäntilanteessa olevia sinkkuja.