Aina löytyy joku uusi

Älä siedä kumppaneita, jotka imevät elämän sinusta sillä aina löytyy joku uusi. Entä jos hän on ainoa mahdollisuuteni rakkauteen? Entä jos en enää koskaan rakastu - tai kukaan ei koskaan rakasta minua takaisin?

Älä siedä kumppaneita, jotka imevät elämän sinusta.

Ensimmäinen pitkäaikainen suhteeni oli surkea.

Aina löytyy joku uusi

Sen sijaan, että olisin kokenut teinirakkautta ja mennyt ulos syömään jäätelöä, menin nukkumaan itkien joka ilta. Olin murtunut. Poika, jota ”rakastin”, rikkoi usein lupauksiaan ja sai minut tuntemaan, että ongelmana oli tarvitsevuuteni. Hän jopa erosi minusta kerran, koska uskalsin vihjata, että hän kiusasi minua.

Nykyinen minäni olisi näyttänyt hänelle keskisormea ja kävellyt pois, mutta nuorempi minäni rukoili häntä ottamaan minut takaisin. Silloin hänen jättämisensä tuntui maailmanlopulta.

Aina löytyy joku uusi 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Aina löytyy joku uusi.

Entä jos hän on ainoa mahdollisuuteni rakkauteen? Entä jos en enää koskaan rakastu – tai kukaan ei koskaan rakasta minua takaisin?

Vaikka olin typerä, jäin suhteeseen, joka sai minut tuntemaan itseni arvottomaksi, koska ajattelin, että se oli ainoa mahdollisuuteni rakkauteen. En edes valittanut, kun hän käyttäytyi huonosti; pidin kaiken tuskani ja vihani sisälläni. Entä jos hän jättää minut taas?

Kesti vielä kaksi muuta suhdetta ennen kuin opin elämäni mullistavan totuuden: aina on joku toinen.

Useimmat meistä rakastuvat useita kertoja

Ajatus ”sen oikean löytämisestä” on iskostettu aivoihimme. Jos suhde ei kestä ikuisesti, uskomme epäonnistuneemme.

Tajusin, miten virheellisiä nämä ajatukset olivat, kun rakastuin kolmanteen poikaystävääni. Koska olin oppinut aiemmista suhteistani, olin parempi kumppani ja ihminen. Olin taitavampi ratkaisemaan ongelmia ja asettamaan rajoja.

Lopulta rakastin häntä enemmän kuin aiempia poikaystäviäni. Terve suhteemme antoi minulle rauhan tunteen, jota en ollut kokenut aiemmin. Vaikka lopulta erosimme, meillä oli uskomaton suhde.

Mikä parasta: hänen jälkeensä en ollut epätoivoinen. Tiesin, että joku muu löytyisi. Tiesin, että voisin rakastua useita kertoja.

Enkä ole yksin.

Katsoin hiljattain YouTube-videon, jossa 70 miestä, iältään 5-75-vuotiaita, kertoo, kuinka monta kertaa he ovat olleet rakastuneita. Kuten voitte kuvitella, alle kaksikymppiset vastasivat, etteivät koskaan tai kerran, mutta kun miehet kasvoivat vanhemmiksi, valtaosa tunnusti olleensa rakastunut useita kertoja.

Jos video ei näy, niin klikkaa tästä.

Tässä on yhteenveto heidän vastauksistaan:

  • 90 prosenttia on ollut rakastunut useammin kuin kerran.
  • Useimmat ovat rakastuneet 3-4 kertaa.
  • Kaikki 65-75-vuotiaat miehet sanoivat olleensa rakastuneita useammin kuin kerran.

Lyhyesti sanottuna voit rakastua ja todennäköisesti rakastutkin useita kertoja elämäsi aikana.

”Sitä oikeaa” ei löydy – se rakennetaan.

”Muutama, mutta ei koskaan niin vahva kuin vaimoni kanssa.” – 63-vuotiaan miehen vastaus

YouTube-videolla useat miehet kertoivat, että vaikka he ovat rakastuneet monta kertaa, yksi kumppani on erottunut ylitse muiden: heidän puolisonsa.

Tämä toi mieleeni neuvon, jonka parhaan ystäväni äiti antoi minulle muutama vuosi sitten: ”Tarvitset 3-4 suhdetta, ennen kuin olet valmis rakentamaan todellisen rakkauden.”

Aina löytyy joku uusi 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!
Aina löytyy joku uusi 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!

Rakenna, älä löydä

En ymmärtänyt tätä eroa ennen kuin tapasin mieheni. Kaiken sen ansiosta, mitä olen oppinut parisuhteesta, mukaan lukien sen, että aina on olemassa joku toinen, olen rakentanut avioliiton, joka on yksi elämäni suurimmista ylpeyden ja täyttymyksen lähteistä. Ja vuosi vuodelta tunnen olevani yhä rakastuneempi.

Vaikka menin hiljattain naimisiin, rakkauteni aiempia poikaystäviäni kohtaan kalpenee jo nyt verrattuna siihen, mitä tunnen aviomiestäni kohtaan.

”Se oikea” on olemassa – mutta sitä ei löydetä, vaan se rakennetaan.

Aina löytyy joku uusi.
Aina löytyy joku uusi.

Aina tulee olemaan joku toinen / Aina löytyy joku uusi

Jos olisin tiennyt rakastuvani useaan kertaan, olisin jättänyt ensimmäisen poikaystäväni, kun huomasin, että hän oli gaslighter. Olisin säästänyt itseltäni aikaa ja sydänsuruja.

Samoin, jos olet jonkun kanssa, joka kohtelee sinua huonosti, muista, ettei sinun tarvitse sietää häntä. Vaikka voi tuntua siltä, että tämä on viimeinen tilaisuutesi rakkauteen, vaikka saatat pelätä, ettet enää koskaan rakastu, se ei ole totta.

Aina tulee olemaan joku toinen. Voit rakastua ja tulet rakastumaan uudelleen. Ja uudelleen. Ja uudelleen.

Varmista joka kerta, että sovellat aiemmista suhteistasi oppimiasi asioita. Lopulta rakennat sen ”sen oikean”.

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille livetapahtumia ja seuranhakua

Tule kohtaamaan sinkkuja tapahtumiin rennosti. Kun huomaat kivan tapahtuman, niin seuraa ilmoittautumisohjeita ja tul mukaan! Usein ilmoittautumista ei ole ja voit vain tulla paikalle suoraan.

Artikkelin Aina löytyy joku uusi kirjoittaja on Alexa.

5 1 äänestä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.