Oletko juuri käynyt treffeillä ja mietit jatkoa? Seuraavista merkeistä tiedät, ettei kannata tavata samaa tyyppiä uudelleen.

Hän käyttäytyy huonosti muita kohtaan

Kohteleeko treffikumppanisi huonosti ja alentuvasti tarjoilijaa tai muita ulkopuolisia ihmisiä, joiden kanssa olette jossain tekemisissä treffeillänne?

Vaikka hän olisi samalla hurmaava ja mukava sinua kohtaan, kertoo huono käytös paljon hänen persoonallisuudestaan. Tässä voi olla riittävä syy jättää toiset treffit väliin.

Hän on seksistinen tai rasisti

Ei osoita hyviä tapoja ja arvoja, kun mies osoittautuu seksistiseksi mollaamalla naisia. Tai rasistiksi kertomalla äärimmäisiä mielipiteitä ulkonäöltään tai uskonnoltaan poikkeavista ihmisistä. Mikäli oma maailmankuvasi on toisenlainen, on tällaiseen henkilöön turha tuhlata aikaansa.

Sinulla on pahoja aavistuksia

Toinen voi tuntua aluksi kaikin puolin potentiaaliselta kumppanilta. Silti mielessä voi kyteä joku paha aavistus, josta itsekään ei saa oikein kiinni. Eikä syytä siihen pysty yksilöimään. Se on vain joku hänen tavassaan reagoida tietyssä tilanteessa, joku hänen sanomisissaan tai sanomatta jättämisissään. Tai jotain ihan muuta.

Vaistoon kannattaa kuitenkin luottaa. Jos tunnet, että kaikki ei ole kohdallaan, kuuntele tunnettasi.

Hän valehtelee

Ensimmäisillä treffeillä jokaisesta meistä voi paljastua toiselle yllättäviä asioita. Sellaisia, joita joutuu kenties hieman makustelemaan mielessään.

On kuitenkin ihan eri asia, jos treffikumppani jää jo heti kättelyssä kiinni valheista. Hän on esimerkiksi valehdellut ikänsä, suhdestatuksensa, pituutensa, ammattinsa tai jonkun muun asian, joka on helppo todeta valheeksi. Kenenkään ei tarvitse sietää valehtelua tai puolinaisia totuuksia.

Et ole kiinnostunut

Voi hyvinkin olla, että treffit sujuvat mukavasti ja hän jopa vaikuttaa kivalta ja fiksulta tyypiltä.

Silti koet, että jotain puuttuu.

Silloin kannattaa miettiä, onko sinulla kiinnostusta lähteä toisille treffeille. Voi olla hyvä antaa toinenkin mahdollisuus. Ole rehellinen itsellesi: Onko tyypissä potentiaalia? Ovatko arvonne samat? Kiinnostaako sinua jutella hänen kanssaan? Jos ei, niin ehkä syytä todeta tosiasiat ja jättää toiset treffit väliin.

Ennen kuin löydät sen oikean, niin ota sinkkuudesta kaikki ilo irti. Tule mukaan sinkkutapahtumiin ja vietä mukavia hetkiä muiden sinkkujen kanssa.
Kirjoituksen inspiraatio: Iltalehti


sinkkutapahtumat

Yleistunnus. Kts. myös https://sinkkutapahtumat.fi/tiimi/ Käytössä mm. toistuvissa tapahtumissa sekä blogiartikkeleissa, joissa kirjoittaja haluaa olla anonyymi.

Kommentoi

sinkkutapahtumat
Siirry työkalupalkkiin