6 keinoa kuinka kokea ehdotonta rakkautta

Edellisessä kirjoituksessa käsiteltiin mitä on ehdoton rakkaus ja tämä kirjoitus on sille jatko-osa.

Kuinka kokea ehdotonta rakkautta?

Ehdotonta rakkautta ei tarvitse ansaita tai todistaa. Se on ajatonta ja loputonta.

Jos haluat oppia kokemaan ehdotonta rakkautta (niin paljon kuin se on mahdollista ihmisille), sinun on oltava valmis ohjelmoimaan ehdollistuneet tapasi uudelleen.

Sinkkublogi

Tässä on muutamia voimakkaita tapoja harjoitella kokemaan ehdotonta rakkautta itseäsi ja muita kohtaan:

1. Aina kun koet tunteen, josta et pidä, syleile sitä, älä työnnä sitä poispäin.

Meitä opetetaan välttämään ja tukahduttamaan ”negatiivisia” tunteita hinnalla millä hyvänsä lapsuudesta lähtien. Kuitenkin näiden tunteiden piilottaminen saa ne vain kasautumaan varjo-minään. Harjoittele hyväksymään se, miltä sinusta tuntuu, sen sijaan että taistelet tunteen pysäyttämiseksi tai pakotat itsesi keinotekoisesti olemaan onnellinen. Kunnioita tunteitasi sellaisina kuin ne ovat ja viesteinä, joita ne tuovat.

2. Harjoittele tarkkaavaisuutta ja muodosta yhteys kehoosi

Miltä kehosi tuntuu? Tunnetko olosi kipeäksi, väsyneeksi, jäykäksi, jännittyneeksi tai raskaaksi jollakin alueella? Harjoittele näiden tuntemusten tietoista tarkkailua ilman tuomitsemista. Hengitä syvään ja anna itsesi rentoutua tätä tehdessäsi. Todistamalla kehoasi ja sallimalla kaiken tuntemasi pääset syvemmälle sisäiseen rauhaan.

6 keinoa kuinka kokea ehdotonta rakkautta 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
6 keinoa kuinka kokea ehdotonta rakkautta 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!

3. Hyväksy negatiiviset ajatuksesi ja tapasi

Muista, että on normaalia kamppailla negatiivisten ajatusten ja tapojen kanssa. Tärkeää on muistaa, että nämä ajatukset ja tavat eivät määrittele sinua – viihdytät niitä, mutta sinun ei tarvitse samaistua niihin. Hyväksy taipumuksesi olla negatiivinen, jopa itseäsi vihaava. Jopa itseinho on tilaisuus antaa anteeksi ja harjoittaa ehdotonta itserakkautta.

4. Kysy itseltäsi: ”Asetanko minä ehtoja tälle suhteelle?”.

Ole rehellinen. Estääkö jonkun toisen käyttäytyminen tai uskomukset sinua rakastamasta häntä? On OK tuntea vihaa ja surua toista ihmistä kohtaan, mutta rakkauden pidättäminen on aivan eri asia. Mitä voit tehdä avataksesi sydämesi jollekin ihmiselle tai ihmisryhmälle elämässäsi?

5. Anna jotain jollekin haluamatta mitään vastineeksi

Voit kokeilla tätä pientä harjoitusta joka päivä. Voit esimerkiksi antaa kohteliaisuuden, tehdä palveluksen jollekin, päästää jonkun jonossa edeltäsi tai antaa mitä tahansa muuta apua, joka piristää toisen päivää.

6. Tule tietoiseksi laukaisevista tekijöistä, jotka saavat sinut sulkeutumaan pois päältä

Laukaisijat ovat haavoja sisällämme, jotka eivät ole vielä parantuneet. Kun niitä tökätään, laukaisijat saavat meidät reagoimaan vihalla, itsensä eristämisellä ja jopa vihalla. Kiinnittämällä huomiota siihen, mikä ”painaa nappuloitasi”, kehität itsetuntemusta. Mitä enemmän olet itsetietoinen, sitä enemmän voit harjoittaa itserakkautta ja anteeksiantoa muita kohtaan.

Kuinka kokea ehdotonta rakkautta on jatko-osa edelliselle kirjoitukselle mitä on ehdoton rakkaus.

Avec seuranhaku
Avec seuranhaku on ilmainen sinkuille – löydä seuraa ja tule mukaan tapahtumiin.

Artikkelin 6 keinoa kuinka kokea ehdotonta rakkautta on kirjoittanut Aletheia

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.