Löydänkö koskaan ketään?

Mitä pitempään on ollut sinkkuna, sitä useammin tuota kysymystä itseltään kysyy. Jos meillä ei ole ollut parisuhdetta pitkään aikaan, niin menetämmekö kyvyn sellaiseen?

Jokainen pitkään sinkkuna ollut kysyy itseltään todennäköisesti kysymyksen: ”Löydänkö koskaan ketään?”

Mitä pitempään on ollut sinkkuna, sitä useammin tuota kysymystä itseltään kysyy. Siitä päästäänkin tärkeämpään kysymykseen, eli jos meillä ei ole ollut parisuhdetta pitkään aikaan, niin menetämmekö kyvyn sellaiseen? Alla on listattuna mahdollisia syysyitätä siihen. miksi ikisinkut eivät oikein tunnu löytävän ketään.

Sitä ennen kuitenkin pieni muistutus iloisesta asiasta nimeltä sinkkutapahtumat.  Yhteisen tekemisen/tapahtumien myötä moni ex-sinkku on nyt parisuhteessa. Erityisesti tapahtuman tekijöiden keskuudessa on pariutuminen ollut suurta. Kun olet tapahtuman organisoija, niin sinua on helppo lähestyä kysymyksin ym. kautta ja näin myös tutustuu helpommin useampiin ihmisiin.

<< Pikadeitti 12.3. Helsingissä >>

Löydänkö koskaan ketään? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Pitkäaikaisen sinkkuuden mahdollisia syitä:

Kun olet ollut sinkkuna vuosia, niin todennäköisesti sinusta on tullu vähän itsekäs. Sinkuilla on vähemmän emootionallisia velvollisuuksia ja he voivat tehdä melkein mitä huvittaa. Jatkuva laatuaika itsesi kanssa saattaa saada sinut kuvittelemaan itsesi olevan kaiken keskipiste.

On aika todennäköistä, että pitkä sinkkuus johtuu siitä, että on liian valikoiva.

Valikoivuus tiettyyn pisteeseen asti on hyvä, koska se osoittaa sinun arvostavan itseäsi etkä tyydy kehen vain.

Ihmiset, jotka ovat olleet sinkkuina pitkään ovat vähemmän ja vähemmän riippuvaisia suhteesta ja täten tulevat hyvin valikoiviksi. Valitettavasti täydellisiä suhteita ei ole.

Jos olet ollut sinkkuna pitään, niin sinua voi pelottaa sitoutuminen. Saatat juosta karkuun heti ensimmäisen ei-toivomasi ominaisuuden ilmennyttyä. Luovutat  sen sijaan, että työstäisit asiaa ja omaa suhtautumistasi.

On mahdollista, että kun olet ollut pitkään sinkkuna, niin et enää ole täysin avoin suhteen mahdollisuudelle. Voit tiedostamattomalla tasolla olla parisuhteen tavoittamattomissa.

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vaikeammin päästät ketään lähellesi. Tämä voi johtaa jopa läheisyyden pelkoon sitoutumispelon lisäksi.

Läheisyys vaatii harjoitusta.

Tämä on yleistä pitkään sinkkuna olleissa: on unohtunut millaista on olla ”me”.

Sinkut ovat tottuneet tekemään omia juttujaan. Sinkkuna voi tehdä juttuja oman aikataulunsa mukaan.

Parisuhde vaatii kommunikoinnin opettelua ja sitä, että otat toisen henkilön huomioon.

Pitkään sinkkuna ollut voi ajan myötä menettää kyvyn välittää toisista ihmisistä. Et voi löytää todellista onnea ennen kun välität myös muista ihmisistä kuin itsestäsi. Elämä ei pyöri vain itsesi ympärillä ja parisuhteessa oppii siihen, että myös muiden elämä on syytä huomioida sekä välittää muistakin kuin itsestään.

Kun pitkään sinkkuna ollut on vihdoin parisuhteessa, niin työ on vasta alussa. Se ei päättynyt siihen, että parisuhde löytyi.

Sinkkuna ollessasi sinun ei tarvinnut huomioida, miten käytöksesi kotonasi vaikuttaa toiseen henkilöön. Nyt sinun tarvitsee. Tästä saattaa tulla muutamia kolhuja parisuhteeseen, koska se kuinka käyttäydyit sinkkuna eroaa siitä miten voit käyttäytyä parisuhteessa.

Lähde.

0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.