Näistä merkeistä tunnistat hyvän rakastajan etukäteen

Mistä tunnistat hyvän rakastajan jo etukäteen? Mitkä ovat merkit, joihin kiinnittää huomioita? Mies, bongaa vinkit miten sinusta tulee hyvä rakastaja.

Mistä tunnistaa jo etukäteen hyvän rakastajan?

Jos haluat olla hyvä rakastaja, niin on hyvä tietää mikä erottaa jyvät akanoista.

”Jo se, että yrität tätä, laittaa sinut kärkeen” kertoo Justin Lehmer, sosiaalinen psykologi.

”Mikäli tavoitteenasi on olla parempi rakastaja, kertoo se sinun todennäköisesti antavan kumppanillesi positiivisen kokemuksen sängyssä. Tämä on hyvä asia”  psykologi jatkaa.

Henkilöt, jotka haluavat täyttää kumppanin tarpeet, ovat yleensä myös itse tyytyväisiä sänkyleikkeihin. Kun osoitat huomaavaisuutta toiselle makuuhuoneessa, niin todennäköisesti hän tekee sinulle samoin.

Itsekkäät rakastajat eivät oikeastaan panosta siihen kuinka voisivat parantaa taitojaan vällyjen välissä.

Olet itsekäs rakastaja kun haet vain egollesi buustausta seksin kautta, et halua osoittaa toiselle riittävästi huomiota ja laitat kumppanisi tarpeet vähemmän tärkeiksi kuin omasi.

”Hyvä sängyssä” tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Tekniikat, jotka toimivat toiselle, eivät välttämättä toimi muille.

Kommunikointi siitä mikä miellyttää on molemmin puolin tärkeää.

Voiko toisen rakastajan taitoja ennustaa etukäteen?

Kyllä voi. Kiinnitän huomiota onko toinen hyvä kuuntelija. Osaako toinen reagoida sanomisiini. Osoittavatko he tunneälykkyyttä ja osaavatko lukea kehonkieltä. Huomioin ovatko he itsevarmoja. Tietyt asiat osoittavat osaavatko he huomioida kumppaninsa ja huomaavatko he kuinka kumppani reagoi fyysisesti. Ovatko avoimia kumppaninsa tarpeille ja haluille sekä pysyvätkö sopivat rajat. Lisäksi se, ettei välity tunnetta, että he yrittävät kauttasi todistaa itselleen tai muille jotain.

Sophia, 28

Huomaan tiettyjä merkkejä kuten itsensä tunteminen sekä huomaavaisuus. Jos miehellä nämä, niin hän yleensä osaa hommat makuuhuoneessa.  Hän osaa nopeasti huomioida mistä pidät ja mistä et sekä osaa kertoa omat mieltymyksensä.

Nikki, 26

Se kuinka mies koskee minua ei-seksuaalisesti kertoo aina kuinka he koskettelevat myös makuuhuoneen puolella. Kun joku koskettelee usein, kuten pieni hipaisu olkapäältä, kevyt puristus käsivarresta jne. Lisäksi tarpeeksi intuitiivinen huomaamaan milloin on hyvä olla pehmeä ja milloin pontevampi antaa viitteitä miten he myöhemmin tulevat koskettelemaan.

Lisa, 24

Sinkut ja rakkaus

Huomaavaisille rakastajille on nyt tarvetta kun Sinkkujuhannukseen on ilmoittautunut iso joukko naisia. Miehiä tarvitaan paljon lisää. Varaa paikkasi naisten keskeltä romantiikkaystävällisellä 1hh majoituksella.

Jutun inspiraatio Men’sHealth.

Picture of Bloggaaja

Bloggaaja

SinkkuBloggaajan takana on vieraskynäkirjoitukset. Useita eri kirjoittajia.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki