Lokakuun laavu- ja retkitreffit Henrikin polulla.

Lokakuun laavuilu ja retkeily Vihtijärvellä ja sijainnista johtuen myös The Vuohet voivat mahdollisesti tulla eräpirkoiksi.

Henrikinpolku on n. 3.5km upeamaisemainen metsäpolku, jossa on pehmeä liikkua. Tämän jälkeen voimme mennä Rokokalliolle nuotion ääreen.

Ota yksi tai kaksi omaa pientä klapia mukaan,  niin saamme nuotion. Jokainen, jolla mahdollisuus tuoda, niin tuo. Jos klapeja ei saatavilla, niin kantaa aina voi (sitä toista klapia).

Grillataan makkaraa tai muita herkkuja sekä vietetään mukavaa metsä- & luontoiltaa hyvässä seurassa. Omat eväät mukaan.

Mikäli vuohet tulevat, niin ei koiria mukaan.

Tavataan Syökerin Tuvalla, josta pakkaudutaan kimppakyyteihin ja mennään Henrikinpolun alkuun. Syökeristä voi vielä ostaa retkievästä sekä juoda kahvit.

Nähdään retkellä!

ps. Liity postituslistalle jos jatkossa haluat tietään näistä laavutapahtumista. Tavoitteeni on viettää FB:ssä vähemmän aikaa, enkä välttämättä ehdi postailemaan ryhmään/ryhmiin. Voit valita ”Vaellus- ja eräsinkut” jakelun, jolloin saat vain tämän kaltaisista tapahtumista ilmoitukset.


Tapahtuman tiedot


Paikka
Syökerin Tupa

Osoite
Karkkilantie 8
Vihtijärvi

Päivä
la 26.10.2019

Aika:
12:00 - 14:00


Merkitse muistiin

0Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt: Älä missaa uutta tapahtumaa. Tervetuloa uudet.
Näin sinkkutapahtuma toimii Liity sinkkujen postituslistalle Ensimmäistä kertaa sinkkutapahtumassa

Promoottori

Tapahtuman järjestäjä (Profiili):

Sari


Kategoriat:

Sari

Sari heittää kovasti läppää ja nauraa hyville jutuille, joita ei itse osaa kertoa yrityksistä huolimatta. Hän järjestää kuukausittaisia retkeily/laavu/kota -tapaamisia pääasiallisesti Etelä-Suomessa. Lisänä pari sinkkujuhannusta, ratsastusta, pari alppimatkaa, fillarointia, vuohikävelyitä ja mitä näitä nyt on kunhan liikkuu kaloreilla. Kotona hänellä asustaa lauma eläimiä, joista onneksi vain 2 kissaa, ettei ihan vielä CatLady tasoa. Yhteystiedot löydät sivulta Tiimi-sivu

Kommentoi

sinkkutapahtumat
Siirry työkalupalkkiin