Siirry työkalupalkkiin

Sinkkujen mökkiviikonloppu maalaismaisemissa (pe-su)

pe 24.07.2020 - su 26.07.2020 00:00 @ Niskamäki

Mikä olisi loistavampi tapa viettää kesäviikonloppua, kun mökkireissu mielenkiintoisella porukalla! Nyt sinun ei tarvitse pitää myyntipuhetta kavereillesi, vaan riittää, että löydät itsestäsi tarpeeksi seikkailumieltä ja päätät lähteä mukaan! Koska Jokeripossen tapahtumat on tarkoitettu osallistuttavaksi soolona, tutustut todennäköisesti ihmisiin, joihin et olisi muuten ehkä ikinä törmännyt. Parhaassa tapauksessa sinulla on viikonlopun jälkeen kasa uusia sinkkukavereita ja ken tietää.. ! 😉 <3

Vaikka mökkikämppiksinä tulee tutuiksi nopeasti, on hommaa vauhdittamassa Jokeripossen mökkimestari, joka järjestää yhteistä ohjelmaa sekä auttaa asettumaan taloksi.

AIKATAULU

Saapuminen perjantaina 24.7.2020 klo 18:00-19:00 välillä.

Saapuessasi sinulle arvotaan oma sänkypaikka ja pääset heti purkamaan tavaroita ja asettumaan taloksi. Naiset ja miehet nukkuvat eri huoneissa. Kun kaikki ovat saapuneet, esittäydymme toisillemme lyhyesti mökkimestarin johdolla ja teemme yhteisen kierroksen tiloissa. Tämän jälkeen tyyli on vapaa ja voit osallistua niihin aktiviteetteihin, mihin haluat. Grillin ja saunan voi laittaa kuumaksi vaikka heti – ja aina kun siltä tuntuu.

Mökkiolympialaiset kuuluvat tärkeänä osana mökkiviikonloppuun! Mökkiolympialaiset ratkaistaan viidellä eri klassikkolajilla, jotka kisataan perjantain ja lauantain aikana. Lajeina tikanheitto, mölkky ja kolme yllärilajia. Voit päättää itse, mihin lajeihin osallistut – osallistumatta jättäminen kuitenkin vähentää pistesaldoasi.

Mökillä kuuluu välttää tiukkoja aikatauluja, joten emme tunge aikataulua tukkoon. Sinulla on siis mahdollisuus nauttia viikonlopusta myös omalla tavallasi – voit lähteä esimerkiksi soutelemaan järvelle, ongelle, metsälenkille, ottaa aurinkoa, uida tai loikoilla riippumatossa. Voit myös tutustua mökkikirjastoon, josta löytyy vanhoja aikakausilehtiä ja kirjoja tai kuunnella musiikkia vanhalla kasettisoittimella. Käytössä on myös runsaasti lauta- ja pihapelejä. Voitonnälkäisimmät voivat myös käyttää tilaisuuden hyväkseen ja treenata mökkiolympialaisten lajeja etukäteen!

Sunnuntaina 26.7.2020 lähtö klo 15:00 mennessä.

PAIKKA

Viikonloppu järjestetään Etelä-Savossa Niskamäessä. Paikalle voit saapua omalla autolla tai julkisilla. Julkisilla saapuville tarjoamme kyydin Pieksämäen juna-asemalta saapumispäivänä klo 18:30 ja kyydin takaisin lähtöpäivänä klo 15:00 (lähtee tuolloin mökin pihasta). Tarkka osoite lähetetään osallistujille sähköpostitse saapumisohjeiden yhteydessä.

Käytössä on järven rannalla oleva saunamökki, vanha maalaistalo, vanhassa navetassa sijaitseva pihasauna sekä aitta. Majoittuminen tapahtuu maalaistalossa sekä saunamökissä. Pihalla tilaa on mielin määrin ja grillipaikkojakin useampi. Lähimmät naapurit ovat pellon toisella puolella.

Siivouksesta ei tarvitse huolehtia, sillä hinta sisältää perussiivouksen.

HUOM! Viikonloppu ei sisällä ruokailuja. Nettisivujen Q&A- osiosta löydät tarkemmin kokkausmahdollisuuksista. Helpoimmalla pääset, kun valmistat ruuan grillissä/mikrossa/uunissa ja käytät talon tarjoamia kertisastioita.

LIPPU & EHDOT

Tarjoamme Sinkkutapahtumien kautta tuleville varauksille erityisalennuksen -20euroa! Mainitse vain varausvaiheessa ”SINKKU2020”- alennus!

EarlyBird hinta 155€/hlö voimassa maaliskuun loppuun saakka!

Varaa paikkasi yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@jokeriposse.com

Kerro viestissäsi:

 1. Mihin viikonloppuun haluat varata paikan
 2. Etu- ja sukunimi
 3. Osoite
 4. Puhelinnumero
 5. Maininta mahdollisesta alennuksesta / lahjakortin koodi
 6. Tarvitsetko liityntäkuljetuksen juna-asemalta (0€)
 7. Haluatko vuokrata lakana- ja pyyhesetin (20€)
 8. Muut lisähuomiot

Varaamalla hyväksyt varaus- ja peruutusehdot sekä kaupan ehdot. Ehdot pääset lukemaan nettisivujen ylänavigaation osiosta ”ehdot”.

Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastaukset Q&A- osiosta. Lue ihmeessä blogi- osiosta myös ”pakkauslista mökille” ja ”mökkietiketti”!

Tervetuloa mukaan! 🙂


Tapahtuman tiedot

Päivä
pe 24.07.2020 - su 26.07.2020

Aika:
Koko päivä

Paikka
Etelä-Savo / Niskamäki

Osoite
tarkka osoite ilmoitetaan vain osallistujille
Niskamäki

Merkitse muistiin

webcal / iCal

Sinkkujen mökkiviikonloppu maalaismaisemissa (pe-su) 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!


💞 Lisää tapahtumia.
💌 Oletko jo sinkkulistalla ja saat tietoja tapahtumista? Liity listalle.


Muuta:

 • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt sen toimintaperiaatteet.
 • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.
 • Kohtasitko tapahtumassa jonkun mielenkiintoisen? Voit löytää hänet täältä.
 • Tapahtuman suora linkki: https://sinkkutapahtumat.fi/tapahtumat/sinkkujen-mokkiviikonloppu-maalaismaisemissa-pe-su/

Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Promoottori

Tapahtuman järjestäjä:
Sinkkujen mökkiviikonloppu maalaismaisemissa (pe-su) 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!
Tapahtumia
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta promoottorille tai laita julkista viestiä yllä olevan disqus kommentoinin kautta.


Kategoriat: