Milloin

la 11.06.2022    
11:00 - 13:30

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Nurmijärvi
Nurmijärventie, Nurmijärvi

Kategoria

Villiyrttikurssilla opitaan tunnistamaan luonnonvaraisia kasveja ja uppoudutaan yrttien hoitaviin vaikutuksiin ja kiehtoviin makuihin.

Villiyrttikurssi

Kurssi on oiva tapa oppia yrttien ravitsemuksellisista tekijöistä, rohdosvaikutuksista ja biologiasta. Lisäksi tällä yrttiretkellä saa kuulla kiehtovia tarinoita kansanperinteistä ja millaisia taianomaisia vaikutuksia kasveilla on uskottu olevan.

Kurssilla osallistujat oppivat myös, kuinka luonnonvaraisia kasveja voi käyttää helposti kotikokkailussa, taikoa niistä ihoa helliviä hoitoja ja hyödyntää muissa arjen askareissa. Yrttiretki päätetään pieneen eväshetkeen, jossa osallistujat saavat maistaa villiyrteistä valmistetun pienen suupalan ja yrttijuoman.

Kesto: 2,5h

Kurssin jälkeen

Tunnistuskierroksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa villiyrttitietopaketin resepteineen ja säilöntävinkkeineen, jotta harrastusta voi jatkaa kotona. Lisäksi osallistujat saavat pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään, jonka kautta voi esittää kysymyksiä ohjaajalle jatkossakin.

Kurssin vetäjänä toimii biologi ja luonnonyrttineuvoja Anna Nyman, joka on ohjannut yrtti- ja sienikursseja kahdeksan vuoden ajan. Anna on myös yksi Villiyrtit – hyvinvointia kotikulmilta -kirjan (WSOY, 2017) kirjoittajista ja syventää parhaillaan osaamistaan yrttilääkinnän opinnoilla.

Anna johdattelee ihmisiä luonnon antimien äärelle rennolla tavalla ja ripauksella taikaa, jotta oppiminen on mahdollisimman mieleenpainuvaa.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Villiyrttikurssi 39€
sisältää pienet yrttieväät ja juomat sekä keruukassit ja e-kirjan villiyrteistä.

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta ja maksa 39€ osallistumismaksu mobile paylla suoraan kurssin vetäjälle Anne Nymanille numeroon:  050 352 3125.
Lisätietoja lähetetään osallistujille sähköpostilla.

Huom! ilmoittaudu mielellään 31.5. mennessä.
Jos minimi ei ole siihen mennessä täyttynyt, niin kurssille päästetään muitakin kuin sinkkuja.

Tervetuloa oppimaan hyödyllisiä taitoja.

 

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.


Lisätietoja sinkkutapahtumista:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt toimintaperiaatteet.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.
  • Tapahtumaan osallistujat ovat yleensä ikäryhmästä 37-59 vuotta. Myös muun ikäisiä käy tapahtumissa.
  • Tapahtumat ovat vain sinkuille. Järjestäjä voi olla varattu, mutta osallistumisen edellytys on sinkkuus.
  • Kysyttävää? Katso Usein kysytyt kysymykset.
  • Sinkkulistan kautta voit saada etuja tapahtumiin.

Tapahtuman järjestäjä

Villiyrttikurssi 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Sari


Kategoriat:

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.