6 keinoa kuinka nauttia sinkkuudesta

Ota ilo irti: 6 keinoa kuinka nauttia sinkkuudesta. Sinkkuus on ajanjakso elämässäsi, josta kannattaa nauttia.

Vinkkejä kuinka nauttia sinkkuudesta ja sinkkuajasta.

Jos olet takertunut ajatukseen parisuhteesta, niin tässä joitain syitä kuitenkin nauttia sinkkuudesta.

Älä huomioi negaajia

Törmäät varmasti niihin, jotka ihmettelevät sinkkuuttasi. Heille elämän päämäärä on parisuhde ja he takertuvat ajatukseen, että sinukin elämäsi on siitä riippuvainen. Jotkut voivat jopa vihjata, että sinussa on jotain vikaa jos olet sinkku. Asetu tuollaisten väitteiden / asenteiden yläpuolelle. Sinun ei tarvitse mitenkään puolustella sinkkuuttasi. On töykeää käytöstä arvostella  pelkän ihmissuhdestatuksen perusteella. Vastaa vain ”olen mielummin sinkku” ja vaihda puheenaihetta. Voit myös mainita, että monet ihmisistä ovat sinkkuja.

Keskity ystävyys- / kaverisuhteisiin

Sinkkuuden ei tarvitse tarkoittaa yksinäisyyttä. Ollessasi sinkku, sinulla on aikaa tehdä erilaisia aktiviteetteja, jotka kaikki ovat tilaisuuksia uusille ystävyyssuhteille. Jos olet introvertti, niin tämä voi olla oiva tilaisuus kehittää extroverttipuoltasi. Myös sosiaaliset ihmiset voivat tuntea yksinäisyyttä. Luo merkityksellisiä uusia ihmissuhteita ja vaali nykyisiä.

Sinkkutapahtumissa tapaat muita sinkkuja voit luoda merkityksellisiä ihmissuhteita.

Kehitä vieraille ihmisille puhumisen taitojasi. Jos olet jo hyvä siinä, niin harjoita vaikka halaamista tervehdyksenä.

Harjoita kommunikointitaitojasi, joiden avulla voit syventää ystävyyssuhteitasi. Esimerkiksi kuinka olla hyvä kuuntelija tai kuinka kommunioida olematta hyökkäävä.

Kehitä taitojasi tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kukapa tietää, voit vaikka löytää ystävän sellaisesta henkilöstä, joka turhautti sinua aikaisemmin.

Ole optimisti. Olit parisuhteessa tai et, niin haluat olla onnellinen. Tutkimukset osoittavat, että tie onnellisuuteen on optimismi.

Nauti vapaudestasi

Meillä jokaisella on omat unelmamme. Mahdollisuudet parisuhteeseen sellaisen henkilön kanssa, jolla on sama palo asiaan, ei välttämättä toteudu. Joten miksi odotella? Hankkiudu kaltaistesi joukkoon tai tee niitä asioita itseksesi ja sitä kautta löydä ihmisiä, jotka jakavat saman kiinnostuksen. Sinkkutapahtumista löydät erilaista tekemista – lähde mukaan!

Asunto – voit valita vapaasti kun olet sinkku

Leirielämä – ei ehkä ihan yhtä helppoa jos kumppani ei ole kaltaisesi ulkoilmaihminen. Sinkkutapahtumissa voi olla leirielämääkin tarjolla. Tsekkaa tarjonta tai tee oma tapahtuma.

Matkustaminen – oman budjettisi mukaan. Voit säätää mielesi mukaan. Sinkkutapahtumilla on myös matkoja ulkomaita myöten.

Ei tarvitse tehdä kompromisseja

Klassinen parisuhdeneuvo on kompromissi. Joustaminen on tärkeää parisuhteen kannalta. Jos olet aikaisemmin ollut parisuhteessa, muistat varmaan asioita, joista joudut luopumaan parisuhteen vuoksi. Tai ehkä olet unohtanut ne kun olet keskittynyt vain niihin kaipaamiisi asioihin. Nyt on hyvä aika muuttaa asioita. Jos olet laiska, niin nyt voit huoletta jättää asioita lojumaan ympäriinsä ilman, että kukaan huomauttaa. Jos olet hyvin siisti, niin eikö olekin mahtavaa kun palatessasi kotiin, kaikki on yhtä siistiä kuin lähtiessä? Voit kokata ja nauttia ruuista, joita kumppanisi ei välttämättä voinut syödä. Voit myös spontaanisti mennä ulos miettimättä sopiiko se kumppanillesi ja haluaisiko hän edes tulla mukaan. Parisuhde tuo elämääsi monia hyviä asioita,mutta myös vie sinkkuuden tuomaa joustavuutta.

Jännittävyys

Parisuhde yleensä tuo mukanaan kaikenlaisen suunnittelun. Esimerkiksi et voi vain päättää hyväksyä houkuttelevaa työtarjousta ulkopaikkakunnalta ilman keskustelua kumppanin kanssa. Jos kyseessä on pitkäntähtäimen parisuhde, niin saatatte suunnitella elämänne vuosiksi eteenpäin. Ollessasi sinkku, tulevaisuutesi on täysin avoin. Tänän olet työpöytäsi ääressä ja vuoden kuluttua voit vaikka olla Alaskassa. Juuri nyt olet sinkku, mutta huomenna voit tavata sielunkumppanisi. Kuka tietää? Unelmoi. Ole sponttaani. Ole rohkea. Lähde mukaan seikkailuun sinkkutapahtumissa!

Aviolitto on valinta eikä oletus

Myös sinkkuus on valinta eikä oletus vaihtoehto. On täysin mahdollista valita sinkkuus. Sinkkuudessa on etunsa aivan kuin avioliitossa haittansa (mm.  henkilökohtaisen vapauden menetys, kompromissit jne).
Sinkkuudessa on omat etunsa ja haittansa. Sinkkuus tai avioliitto on jokaisen oma valinta.

Vapaa kännös artikkelista ”How to enjoy being single” eli kuinka nauttia sinkkuudesta 🙂

Sinkkutapahtumat
Sinkkutapahtumat – tapahtumia sinkuille ja kuinka nauttia sinkkuudesta.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.