Viimeksi sade tuli keskeyttämään keräämisen, joten otetaan uudelleen karpalon keräys.  Lähdetään siis keräämään tuota marjaa syksyiseltä suolta Hämeestä. Kokoontumisaika on 3.11 klo 9.30 ja paikkana on Hämeenlinnan ABC Tiiriö. Siitä sitten yhteislähtö isommalla autolla suon laitaan (mukaan mahtuu 8 hlö parkkipaikkojen vähyyden takia). Määränpäässä 300 m kävelyn päässä on laavu, puucee ja nuotiopaikka, josta pääsee suoraan suolle. Ollaan koko päivä reissussa, omat eväät yms. mukaan. Otan mukaan nokipannun kahvinkeittoa varten ja siihen vettä.

Ilmoittautuminen ja siihen maininta, tuletko omalla autolla, tarjoatko kyytiä ja mistäpäin tai tarvitko kyytiö. (HUOM: kyytiläinen, varaudu maksamaan polttoaineet ja siihen, että kyyti ei välttämättä hae kotiovelta).

Suo tuolla, karpalo siellä….
Walpuri (p. 0400 506 737 tai säpö walpuri ät sinkkutapahtumt.fi)


Tapahtuman tiedot


Paikka
ABC Tiiriö

Osoite
Paroistentie 1
Hämeenlinna

Päivä
su 03.11.2019

Aika:
09:30 - 15:00


Merkitse muistiin

0Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt:Älä missaa uutta tapahtumaa.Tervetuloa uudet.
Näin sinkkutapahtuma toimiiLiity sinkkujen postituslistalleEnsimmäistä kertaa sinkkutapahtumassa

Kohtasitko tapahtumassa jonkun mielenkiintoisen? Voit löytää hänet täältä.

Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Promoottori

Tapahtuman järjestäjä (Profiili):

Walpuri
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta promoottorille tai laita julkista viestiä yllä olevan disqus kommentoinin kautta.


Kategoriat:

Walpuri

Pitkä kokemus isojen tapahtumien luomisesta. Toteuttanut monta sinkkujuhannusta ja pikkujoulua sekä syys- ja vappubilettä. Tällä hetkellä kuukausittaiset ruokailut tai muu ruumiin ravinto. Lisätiedot: Tiimi-sivu

0 kommenttia

Vastaa

Siirry työkalupalkkiin