Retkitreffit

Milloin

su 01.10.2023    
12:00 - 14:00

Missä

Syökerin Tupa
Karkkilantie 8, Vihtijärvi, Uusimaa

Event Type

Mikä olisikaan parempi tapa viettää rentoa sunnuntaipäivää kuin lähteä retkelle metsään ja nauttia upeista maisemista hyvässä seurassa?

Retkitreffit

Tule mukaan kivoille retkitreffeille Vihtiin ja suunnataan yhdessä luonnon helmaan kävelemään. Metsässä kulkiessa unohtuvat arjen kiireet ja voit rauhassa nauttia kauniista luonnosta ja raikkaasta ilmasta.

Pysähdymme hetkeksi eväsretkelle ja herkutellaan omilla eväillä. Keskustellaan rennosti niin toistemme kuin luonnon tarjoamien elämystenkin äärellä.

Miksi metsässä ja luonnossa on hyvä olla? Puhtaan ilman ja luonnon rauhoittava vaikutus hellii kehoa ja mieltä. Luonnossa liikkuminen vähentää stressiä ja lisää hyvinvointia. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että ulkoilu ja luonto on helppo tapa löytää uusia ihmiskontakteja.

Tule siis nauttimaan kauniista luonnosta ja tapaamaan muita sinkkuja, jotka jakavat yhteisen kiinnostuksen luontoa kohtaan. Voimme yhdessä ihastella upeita maisemia.

Hinta

Tapahtuman hinta 5€ / *jäsenille ilmainen.

 

Ilmoittautuminen

Maksamalla tapahtuman hinnan, ilmoittaudut mukaan. *Jäsenet (eli sinkkutapahtumia järjestävät) voivat kertoa tulostaan mailitse.

Lähtöpaikka

Tule Syökerin Tuvalle, josta jatkamme autoilla eteenpäin. On hyvä tulla lähtöpaikaan, sillä sääolosuhteet saattavat muuttaa retken kohdetta viime tipassa.

Kyyti

Julkiset eivät kulje paikalle. Kyytiä voi kysyä tai tarjota kommenttikentässä alempana.

Muuta

Mukaan tarvitset mukavat kengät ja säänmukaisen vaatetuksen.  Puutarhahanskat on hyvät kun kapuamme ”vuorelle”.

Retkitreffit kestää 2-3 tuntia.

Omat retkieväät mukaan – selviät ilmankin. Vettä on hyvä olla mukana. Jos nälkä yllättää, voit tankata Syökerin Tuvalla ennen tai jälkeen retken. Ole kuitenkin valmiina klo 12 siirtymään eteenpäin.

Nähdään retkellä!

Terkuin,
Sari


Lisätietoja sinkkutapahtumista:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt toimintaperiaatteet.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.
  • Tapahtumaan osallistujat ovat yleensä ikäryhmästä 37-59 vuotta. Myös muun ikäisiä käy tapahtumissa.
  • Tapahtumat ovat vain sinkuille. Järjestäjä voi olla varattu, mutta osallistumisen edellytys on sinkkuus.
  • Kysyttävää? Katso Usein kysytyt kysymykset.
  • Sinkkulistan kautta voit saada etuja tapahtumiin.

Tapahtuman järjestäjä

Retkitreffit 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Sari

Profiili
Kategoriat:

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien. Hän järjestää kuukausittaisia retkeily/laavu/kota -tapaamisia pääasiallisesti Etelä-Suomessa. Lisänä pari sinkkujuhannusta, ratsastusta, pari alppimatkaa, fillarointia, vuohikävelyitä ja mitä näitä nyt on kunhan liikkuu kaloreilla. Kirjoittaa myös blogisisältöjä. Yhteystiedot löydät sivulta Tiimi-sivu

5 1 äänestä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
2 Kommentit
Vanhin
Uusin Eniten ääniä
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit
Riikka
Riikka
3 päivää sitten

Hei, ovatko nämä retkitreffit toteutumassa? Mielestäni ilmoittauduin tänne maksamalla ilmoittautumismaksun, mutta en ole saanut mitään vahvistusta.

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.