Hauskuutta sinkun päivään – 13 vinkkiä

On helppoa pysyä päivittäisissä arkisissa rutiinessa. Jos kuitenkin haluat tehdä elämästäsi vähän hauskempaa, niin tässä muutama helppo vinkki. Nämä yksinkertaiset kikat voivat tehdä päivästäsi onnellisemman. Pienin askelin. Marraskuussa varsinkin kaipaamme jotain pientä piristystä. Nappaa tästä vinkkejä ja piristä arkeasi!

On helppoa pysyä päivittäisissä arkisissa rutiinessa. Jos kuitenkin haluat tehdä elämästäsi vähän hauskempaa, niin tässä muutama helppo vinkki. Nämä yksinkertaiset kikat voivat tehdä päivästäsi onnellisemman. Pienin askelin.

Marraskuussa varsinkin kaipaamme jotain pientä piristystä. Hauskuutta päivään voi lisätä helpoin pienin keinoin.

Tutki jotain uutta / tutustu uuteen

Kävele kotimatkasi eri reittiä ja tutustu alueeseen, jossa et ole ennen näynyt. Uusi alue voi herättää kiinnostuksesi ja ainakin tunnet tehneesi jotain uutta sinä päivänä.

Siirrä huonekalujasi

Tee kodistasi kuin uusi jälleen. Muuta huonekalujesi järjestystä päivittäin, kunnes ne ovat sellaisessa paikassa, että lopputulos toimii sinulle.

Suunnittele loma kotonasi

Valitse päivä, pidä töistä vapaata ja pidä miniloma. Täytä jääkaappisi suosikkiruuillasi, osta jotain ylellisiä hemmottelutuotteita kylpyyn/suihkuun, katso se elokuva, jonka aina olet halunnut.

Kokeile jotain uutta ruokaa

Etsi se herkullinen resepti ruokaan, jota tähän asti olet ollut liian laiska valmistamaan. Puoli kokeilua on jo päätös mitä tehdä.

Hauskuutta sinkun päivään - 13 vinkkiä 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Hauskuutta sinkun päivään - 13 vinkkiä 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Suo itsellesi jotain, mitä et ole ennen suonut

Salli itsellesi jäätelö tai kermainen Mac juustolla. Jotain mitä olet aina halunnut. Ajattele kuinka tyytyväiseksi tulet kun makuhermosi saavat maistaa tuota herkkua. Vaikka olisitkin tiukalla ruokavaliolla, niin salli itsellesi silloin tällöin jotain herkullista. Herkullisen ei välttämättä edes tarvitse olle mitään epäterveellistä. Miten olisi eksoottinen hedelmä?

Hanki lemmikki

Jos et halua sitoutua koiraan tai kissaan, niin aloita helpommin. Käytä naapurin tai ystävän koiraa ulkona. Ota lemmikki hoitoon omistajan loman ajaksi. Seuralainen kotona tuo uutta elämääsi, samoin sen kanssa sen kanssa liikkuminen.

Uudelleenjärjestele pöytäsi

Näet saman näkymän joka päivä työsi lomassa. On aika vähän ravistella vanhaa pois. Osta joku soma pöytäkoriste ja uudelleenjärjestele esineet pöydälläsi.

Muuta aamurutiiniasi

Herää aikaisemmin, tee itsellesi aamiainen, käy lenkillä heräämisesi jälkeen. Tee jotain uutta. Kokeile edes.

Kokeile uutta meikkiä

Kauppakeskuksen myymälässä on usein saatavilla meikkausta. Pyydä heitä meikkaamaan sinut. Uusi meikki voi saada sinut tuntemaan itsesi itsevarmemmaksi ja raikkaammaksi. Kokeile uusia tapoja meikata.

Tapaa muita / uusia ihmisiä

Kokoontuminen muiden kanssa on hauskaa, oli se sitten muutaman läheisen ystävän kanssa tai vaikka koko sinkkupoppoon. Tarvitset vain hyvät drinkkiainekset ja hyvää seuraa. Kaikki ovat tyytyväisiä/onnellisia. Kutsu muita sinkkuja ulos kanssasi (tee tapahtuma).

Naura kunnolla

Katso joku hyvä YouTube video tai kuuntele stand-up komiikkaa kun tunnet itsesi alavireiseksi. Tee jotain sellaista, joka kohottaa mielialaasi ja saa sinut nauramaan. Naurun teeskentelykin tekee hyvää ja auttaa nostamaan mielialaasi.

Sinkkubileet Ned Kelly's

Hauskuutta sinkun päivään

Hemmottele itseäsi

Mikään ei ole niin ”hauskaa” kuin ostaa jotain, mitä on kauan halunnut. Osta itsellesi sellaista mihin sinulla on varaa ja joka tekee sinut onnelliseksi. Osta vaikka tuoreita kukkia. Huomaat sen vaikuttavan mielialaasi kohottavasti.

Ota yhteyttä vanhaan ystävääsi

Soita vanhalle ystävällesi ja pyydä ulos kahville. Tuntuu hyvälle nähdä pitkän ajan kuluttua ja kertoa/kuulla viimeaikaiset kuulumiset.

Tsekkaa sinkkutapahtumia ja lähde mukaan johonkin yhteiseen kivaan. Tulossa mm. sinkkujen pikkujoulut ja uuden vuoden juhla. Tule mukaan!

Miten sinä saat lisää hauskuutta päivään? Onko päivässäsi hauskuutta? 

Inspiraation lähde: Popsugar

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki