Sinkkujen kohdanto-ongelma – 3 syytä

Sinkkujen kohdanto-ongelma on asia, jota on pohdittu ihan tappiin ja mitään konkretiaa asiaan ei tunnu löytyvän. Miksi sinkut eivät kohtaa oikeasti toisiaan?

Artikkeli kiertää netissä ja tekijä tuntematon, mutta kaikki kunnia hänelle.

Kun pohditaan miksi on niin vaikeaa löytää kumppani.

Kyseessä selkeä vastaus: kohdanto-ongelma

1.

Ylipainoinen 50 vuotta täyttänyt nainen haluaa kumppanikseen komean itseään nuoremman miehen.

Nainen on älykäs, herttainen ja hyvässä työssä, joten hänellä olisi kyllä ottajia: itsensä ikäisiä tai vanhempia, tavallisen näköisiä miehiä. Ei käy.

Analyysi: ulkonäköasiat ovat naisille yleisesti ottaen armottomampia kuin miehille. Jos et ole hyvännäköinen, et ole hyvännäköinen. Voit olla miten mukava, fiksu, erityinen, jopa rikas, ja flaksi ei käy kovin hyvin. Jos naisena vielä haluat komeusasteeltaan omaa kategoriaasi vastaamattoman miehen, olet kyllä helisemässä.

2.

Sosiaalisesti lahjaton, saita ja ikävystyttävä mies haluaa kumppanikseen säkenöivän hauskan ja karismaattisen naisen.

Analyysi: hauska nainen ei halua puisevaa miestä, sillä vastakohdat eivät täydennä toisiaan. Mies, joka ei missään olosuhteissa tarjoa naiselle edes yhtä drinkkiä tai yllätä kukkasella, ei todellakaan ole vaivan arvoinen. Kauheimpia ovat miehet, jotka luulevat olevansa hyviä läpänheittäjiä, mutta eivät sitä ole. Seuraa massiivista vaivaantumista. On inhimillistä luulla olevansa kauniimpi tai kiinnostavampi kuin on; harva herää aamulla miettimään, miten tylsä ihminen onkaan. Mutta tässäkään asiassa ei voi mennä kovin paljon oman laatikkonsa ulkopuolelle, valitettavasti.

3.

Kaksi ihmistä kohtaavat, huomaavat tulevansa erittäin hyvin toimeen, jakavansa yhteiset intressit, nauravansa samoille asioille ja sopivansa fyysisesti yhteen. Jompikumpi tai toinen on kuitenkin naimisissa. Omakotitalo, lapset, koira, velat, ystäväpiiri ja Jamaikan-matka on inhimillistä yhteyttä tärkeämpi 90 prosentissa tapauksista, joten sinä, joka treffailet varattua, jonka elämästä löytyy yllämainittuja komponentteja: unohda koko juttu.

Ratkaisu?

Nyt herää kysymys, miten kohdanto-ongelma sitten ratkeaisi. Miten ihmiset saataisiin ihastumaan – tai tyytymään – ihmisiin, jotka eivät heidän omasta mielestään ole riittävän viileitä tai edes haluttavia? Vastaus on, että koko lailla ei mitenkään. Pienellä osalla käy järjetön tuuri ja jostakin mystisestä syystä – joskus jopa sitkeän piirityksen tuloksena – palkinto putoaa eteen. Suurimmalle osalle ei putoa, jolloin vaihtoehtoja on kaksi: elää yksin tai antaa epätoivon, yksinäisen vanhuuden pelon tai mukavuudenhalun viedä, ja tyytyä siihen toiseksi tai kolmanneksi parhaaseen.

Mikä ratkaisuksi? Kotona istuskelu tuskin auttaa. Yksi askel eteenpäin on tulla sinkuille suunnattuihin tapahtumiin. Tapahtumissa kohtaat muita sinkkuja ja vietät aikaasi mukavasti.

Jaa artikkelia

Share on telegram
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print
Tilaa sinkkujen viikkokirje

Sinkkutapahtumia

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus

Vietä elämäsi paras juhannus hyvässä sinkkuseurassa

>100 sinkkua, rantaa, ruokaa, yhdessäoloa, säpinää, sutinaa, saunaa, tanssia, keskusteluja ja niin paljon muutakin